Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 10
adinazot spune:
M_MONIQUE,sa va traiasca printesa!!!
BAMBO,super scumpa ANtonia,imi era dor de ea!
LAURA,dragut si mare DAni,faine pozele!
POZE
acs spune:
Laura, tare frumos Dani si frumos la iarba verde!
Donia, nu m-am prins de ce erai necajita.
Ce culoare de lalele? Noi avem in curte unele rosii si unele satirate (rosu cu galben).
Vreau si eu la iarba verde :).
Adina, am admirat-o pe frumoasa dansatoare si cantareata! O scumpa!!! La faza cu "cad si spag capul", parca l-am auzit pe Victor :)
Parca i s-a mai deschis culoarea de par Alessiei sau mi se pare mie? Oricum are o nuanta super, ca mierea.
Anca, n-am nicio idee de cadou pentru iepuras (bine, in afara de ceva hainute probabil). Fetele se asteapta la jucarii, dar au prea multe; adica as vrea ceva cu care chiar sa se joace mai mult de o saptamana. Astept si eu idei de la fete.
Pe cei mici (Ioana si Victor) nu-i iau la inviere; poate pe Maria.
Monique, sa-ti traiasca puiutii! Vrem poze cu amandoi :)
Asiza, am trecut si eu cu Victor si cu Ioana printr-unul sau doua episoade de raguseala fara motiv (nu tuse, curs nasul sau ceva de genul asta); dar la noi cauza cred ca au fost tipetele de bursuci la joaca. Multa sanatate!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ank999 spune:
Adina tare frumoasa e Alessia!
Cat despre jucarii...si a mea are o tona, iar hainutele pe ea nu o incanta. Ma gandeam sa-i iau un birou sau o masuta mica din plastic. Ma intreb dc o fi utila sau dau banii degeaba. Ce o sa o incante pe ea va fi CIOCOLATA!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
m_monique spune:
multumesc fetelor.
am nascut natural, cu epidurala. de data asta a mers totul foarte repede. dupa 4 ore de travaliu am nascut.
de pasti ii vom da lui andrei iepurasi si oua de ciocolata. el tocmai a primit de la sora lui o bitinera (betoniera).
am sa pun poze, dar nu stiu cand.
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ank999 Adina tare frumoasa e Alessia! Cat despre jucarii...si a mea are o tona, iar hainutele pe ea nu o incanta. Ma gandeam sa-i iau un birou sau o masuta mica din plastic. Ma intreb dc o fi utila sau dau banii degeaba. Ce o sa o incante pe ea va fi CIOCOLATA! Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze, |
in toiul crizei si a banilor lipsa (a se citi mama nebuna), i-am luat lui dani masuta de la carrefour. ea cica ar trebui sa fie masuta de picnic, dar noi o folosim pe post de "birou". dani e f incantat, sta la masuta si se joaca cu plastilina, deseneaza, manaca fructele acolo, etc. eu sunt f uimita, deoarece dani pana acum nu statea DELOC la masuta, dar banuiesc ca impovizatiile mele nici nu il incantau. pret: 79.9 lei. eu, personal, sunt f multumita. a! si nici nu ocupa f mult loc, are 2 banchete atasate de masuta ... e ok.
pupici.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:
Laura zi repede cum sunt birouasul si cealalta masuta de la carrefour. Eu tot la ei in oferta le-am vazut (pe toate trei in catalogul de pe net) si de aici mi se trage. Masuta de picnic e micuta? Eu nu prea am spatiu ca stam la garsoniera (sper sa reusim sa ne mutam
da acu...nimic). Tot pt plastelina+ carioci vreau si eu, ca i le-am confoscat acum cateva luni. As vrea sa ne apucam si de pictura (desi fetei ii place fotbalul si alergatul). Cine stie poate se apuca si ea sa mai si stea, macar 15 minute pe zi.
M-monique ma bucur ca a mers repede si uite ca maine faceti o saptamana
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Yagmur spune:
Tot pe fuga... nu apuc nici sa merg la baie de cand sint in acest nou departament...
Am intrat doar sa va salut, sa va zic ca sint un pic necajita... Luca iarasi a inceput cu crizele, de data asta a facut si la doc de familie si la neurolog... care a zis medical este bine, dar tot i-a prescris nu stiu ce sirop de linistire
; in fine, m-a chemat pe mine sa stam de vorba si am reauzit placa cu copilul frustrat, care nu are mamica langa el... etc, etc...
Acum si eu cred ca reintoarcerea mea la job l-a bulversat; pe langa asta eu sint si mama si tata, adica si simpatica dar si autoritara... poate si acest lucru sa-i ridice gradul de frustare.
Vestea buna este ca acum doar se tavaleste si tipa ingrozitor, dar nu s-a mai lovit cu capul.... bate pe toata lumea, vrea toate jucariile din parc... ii explic frumos, dar in momentul in care nu-l las sau incep sa-i spun ceva e gata aruncat pe jos.. in fine, trecem noi si peste asta.
Va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ank999 spune:
Yagmur imi pare rau sa aud de asta, dar sunt convinsa ca se va rezolva.
Cu jucariile eu am vazut multi copii care fac asa + tipat si trantit pe jos (inclusiva a mea)
Anca cu
Donia spune:
monique, felicitari pentru Ioana, o dolofana si ea... Sa va bucurati de minunile voastre! Andrei nu e gelos ca nu sta cu voi?
acs, incerc sa imi amintesc ce culori sunt lalelele, ca n-au inflorit inca... galbene si rosii, nu stiu daca au si striatii, chiar nu mai tin minte. Noi le-am mostenit de la fostii proprietari, anul trecut le-am vazut prima oara.
Dar de acum sper ca s-a terminat cu zapada, azi o sa fie mai cald, asa ca poate sapatamana viitoare vad ceva bobocei? Si la liliac am vazut muguri, semne bune...
Yagmur, tot e bine ca nu sunt probleme medicale, macar poti sa stai linistita pe partea asta.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
m_monique spune:
Donia nu am observat inca gelozie din partea lui andrei. andrei sta la socrii, unde mica (soacra) e preferata lui. el e foarte obisnuit sa stea cu soacra, ca de mai bine de un an sta zilnic cu ea, si se joaca foarte frumos.
poate maine iar il aduce soacra, ca stam destul de aproape, la 3 statii de tramvai.
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)