Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 11
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yagmur pe langa asta eu sint si mama si tata, adica si simpatica dar si autoritara... poate si acest lucru sa-i ridice gradul de frustare. |
care din noi,parintii nu santem asa?!oricat de mult incerc sa-mi tin nervii acasa...,nu reusesc si devin si autoritara...

probabil ca Luca are neoie de muulta dragoste si muulta intelegere din partea ta.incearca sa-i subliniezi faptul ca oricat de multe rele ar face,tu il iubesti la fel de tare.si daca poti spune-i exact i toiul crizei.strange-l in brate cat poti tu d etare si spune-i ca-l iubesti.explica-i de ce mergi la job,spune-i cat de important este jobul pt voi doi.apoi fa mai mult decat faceai tu pana acum pt el.joaca-te si mai mult cu el,acorda-i o mai mare atentie.fa-l sa se simta centrul universului tau.nu cred ca va ramane neclintit.nu stiu sa zic exact,pt ca nu stiu cum va petreceti timpul liber...,da' eu l-as lua si dupa mine la wc,l-as baga cu mine-n baie sa ne jucam,l-am lasa sa ma picteze pe fata,sa ma maseze...orice numai sa fiu numai a lui...,fara tel,fara vizite,fara nimeni in jur...doar noi doi

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Donia,
parca nu esti tu cu mes asa scurte.
o imbratisare de la mare
nu ma certa ca am pus 2 poze,numai
sambata facem botezul si revin cu sutele de poze![]()
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa Donia, parca nu esti tu cu mes asa scurte. o imbratisare de la mare ![]() nu ma certa ca am pus 2 poze,numai .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
Maaaama, ce faine!
doua, doua, dar fac cat douazeci! Si Crinuta carliontata, si bebele bun de mancat... frumosi copii ai mai facut! Bun, asteptam si continuarea Eu sunt bine, dar nu chiar in apele mele, preocupata, cu mintea in sapte luntrii... saptamana viitoare am interviu si am emotii cum nu prea am avut...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
Dandusa, minunate fotografiile!
Sa aveti parte de tot ce va doriti la botez si asteptam pozele! 
Donia, bafta la interviu! Daca mergi la job, ce faci cu Cristinel? Il duci la gradi? 
Donia spune:
asiza, inca nu stiu sigur cum va fi... de aia imi fuge mintea de la una la alta.
Oricum, voi lucra part-time... (
scrisesem din greseala party-time
) si mai mult ca sigur nu de zi, ca asa e aici cand esti incepator. Deci vor fi vreo 3 zile (dupa mese, nopti) pe saptamana, printre care si week-enduri. Deci estimez eu ca va fi nevoie de baby-sitter de vreo 2-3 ori pe saptamana, cate 2-3 ore pe zi... nu stiu, ma tot gandesc.
Si probabil o sa-l ducem tot la tipa la care a mai fost, desi nu sta chiar aproape... sau poate cautam pe cineva mai aproape... sau cu timpul vom cauta o gradinita, tot part-time... ma gandesc in fel si chip, nu stiu cum va fi, mi-e frica de schimbari, as intra in depresie si n-as intra...![]()
Oh, as vrea sa adorm si sa ma trezesc peste vreo doua-trei luni, cand toate astea vor fi rezolvate... hopefully!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Off, off Donia.. venii timpul.. off.
Gandesc la tine.. 
Mamaana, Donia
..sa stiti ca nu regret acele vise si acel entuziasm, acea curatenie si acea puritate, care veneau cumva din disperare.. acel ceva pe care numai acolo, in Piata, l-am intalnit. Si stiu ca acea disperare ii indeamna acum si pe copiii de la Chisinau.. Numai ca, mi-e teama rau, c-o sa urmeze si pentru ei un 13-15 iunie.. unul si mai rau.. 
Acs, luai ziua libera si mers cu M la shopping si papat in oras. Am testat noul shopping-center din Militari (Decathlon, C&A, Deichmann, lalala). A fost fain c-am fost in timpul saptamanii, de dimineata, si nu era pufoi.. Gata, am terminat cu dotarea lor pt primavara-vara.. inclusiv sandale, sepci si tricouri cu protectie UV, pantaloni scurti simpli din bumbac, bocanci de munte si o placa de bodyboarding lui M. Decathlon magazin serios.. finally si pe la noi. Fiindca pusesera eticheta cu pretul gresit pe care l-au respectat.. am achizitionat sepci cu protectie la ceafa, anti-UV, o culoare superba.. cu numai 8,9 ron.. fata de pretul real de 22 ron.
Sunt isteti.. un concept care aduce a Ikea.. am jucat si baschet in magazin.. dup-o pauza de 15 ani inca sunt in cosuri.
Au si un spatiu simpatic in aer liber.. unde poti incinge un joc de fotbal, baschet, cu banci&mese pt parinti si loc de joaca pt copii.
Mi-a placut si ca toate magazinele din complex sunt pe un nivel, cu iesire directa afara.. asa ca n-am avut probleme cu scaunul cu rotile.
Ca o comparatie.. la magazinul Imaginarium (langa Auchan, au niste jucarii superbe, de buna calitate.. dar si niste preturi...) vazui tricou pt copii cu protectie UV pe la 134 ron... in conditiile in care in Decathlon cele pt adulti erau la oferta cu 44 ron.
Asaaaaa.. si ieri ne-a scos ghipsul lung. 
Iar pt ca M i-a promis dlui doctor ca este nu cuminte, ci ffff cuminte.. ne-a lasat acasa fara ghips scurt.. ca ar fi trebuit sa i-l puna mai scurt. Inca vreo 10 zile tb sa stea tot cu piciorul ca si cum ar fi avut ghips, adica sa nu calce pe el, de preferat ridicat in sus, etc. Apoi incept, incet sa paseasca cate un pic.. si peste 2 sapt mergem iar la control.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Yagmur spune:
buna dimineata
multumesc mult de sfaturi.... chiar mi-au prins bine
dandusa, cand vin de la job nu mai fac altceva decat sa stau cu el in parc... dar acolo prefera sa se joace singur; am incercat sa il fac sa se joace cu mine dar el alearga, nu sta langa mine; la crize e imposibil sa-l tii in brate.. eu tot incerc, dar se enerveaza si mai tare si loveste cu capul.. a inceput acum sa loveasca inainte de a smulge jucaria, chiar si pe adultii din parc... cum "simte" ca a facut ceva rau fuge, de abia il prind.. ieri a si tras o tranta din fuga pe asfalt si acum iarasi are fata zob.
stie de ce merg la job, dar probabil ii trebuie un timp de acomodare sa inteleaga de ce nu mai stau cu el toata ziua. partea buna este ca eu sint mult mai calma decat atunci cand era mai mititel si se lovea cu capul. sint convinsa ca vor trece si crizele astea.. dar din pacate de sapt. viitoare voi sta si mai putin cu el.. voi pleca la 6 am si voi ajunge acasa la 18.30... plus vreo 2-3 sambete la fel... va fi tare greu
ruxandra, mi-ai facut pofta de shopping... la mine e musai sa astept luna mai ptr hainele primavara-vara... si deja e cald si la noi..
donia, bafta maxima
sper ca de astazi sa tin pasul cu voi....
weekend fain!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
kikineata spune:
Dandusa, m-am delectat cu cele 2 poze de scorpioni...stralucitori.
Adinazot, ce frumos e tunsa mandra, ce par....ca mierea vb lui Acs.
Donia, tin pumnii. Mi-aduc aminte de perioada aceea in tentativa mea de a ma reintoarce la job. Eram zombi si a nimanui, fara rost asa
, nu puteam adormi, ma trezeam cu noaptea-n cap, dar io nu-s normala.
La Garga a venit ieri iepurasul. Atata incantare n-am vazut. Ii sclipeau ochii si zicea continuu cum desfacea o cutie noua "Wowwwww, ia uite tati. Wow, ia uite mami! Un set scaunel, bancuta de jucarii si masutza. Atata le-a susrubarit cu tati, cate o surubelnitza in fiecare mana. A zis clar ca ea nu vrea la gradi ci direct la scoala. Delir total, a adormit zicand "scaunelul". De 3-4 luni ma tot straduiesc sa gasesc setul asta ca nu mai era pe piata. A venit la fix.
Laura13 spune:
pe pagina din stanga, la 79.9 lei, gasiti
www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=006" target="_blank"> masuta lui dani
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
salutai mamici.
yagmur tare rau imi pare. bine ca nu e nimic medical. sa stii ca si dani are momentele lui de criza, cand tranteste, loveste, etc. ieri ne-a lasat o mamica o jucarie in parc pentru ca nu a fost chip sa il conving pe dani sa i-o dea inapoi. plange, tipa din toti plamanii cand nu ii convine ceva. stii ce am observat la dani? daca incep o propozitie cu NU, incepe instantaneu sa tipe. ma controlez cat pot, dar ma mai scap. sunt sigura ca e doar o faza mai grea pentru el ... ca s-a obisnuit cu tine acasa. si florin a inceput munca de la 1 aprilie si imi spune bona ca dani in fiecare zi o intreaba daca il gasesc pe tati acasa. multa rabdare iti doresc si sa treaca repede faza asta.
dandusa
frumosi ... iar crinuta are o pozitie ... artistica ... f faina. astept si eu continuarea.
ruxandra ce bine ca a scapat de ghips. pupam piciorusul sa isi revina repede. asa deci ... shopping ... vreau si eu 
donia bafta la interviu. o sa o scoateti voi la capat, stiu sigur. in plus ... ziceai ca lui cristinel chiar ii placea acolo la copii, nu? sa dea DD sa fie o trece usoara si o acomodare rapida.
dani e bine, m-a facut fericita ieri ... a mancat ficat.
o sa radeti, dar, zau, pentru noi e o f mare realizare. in rest isi vede de-ale lui, se joaca, nu prea doarme (ca tot face kk in timpul somnului), invata in fiecare zi ceva nou si ne uimeste. deci ... suntem f bine.
perla: ieri i-am dat niste pantaloni noi, care ii sunt un pic larguti in talie (la ce talie are el, totul e largut
). si i-au cazut un pic pantalonii, moment in care copilul meu imi spune: "mami, popoul meu!!!! a luat-o in sus!!!!"
dar cu un ton asa ... disperat ... zau, a fost tare scump si haios.
gata, pup mamici, trec si eu la treaba.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006