Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 12
ank999 spune:
Salutare fetelor!
Danduso ce copii frumosi ai . Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.
Laura multumesc pt poza>Cred ca o sa-i iau si eu dc mai pot, ca ieri eu si sora mea le-am luat copiilor un tobogan (in real 116 cca lei). Cat despre ficat...eu o sa dau petrecere cand Erica va manca ficat. De doua ori am reusit sa o vrajesc cu peste si de vrea 4 ori cu pui (asata cu recompense) Carnea musca! Tare scumpicel Dani cu popoul zburator. Si noua ne sunt largi majoritatea pantalonilor,da trage de ei nu gluma.
Ruxandra bine ca ati scapat de ghips. Refacere rapida
Donia multa bafta. Trptat, treptat totul va intra in normal.
Yagmur va intelege in curand. Iti trebuie tare multa rabdare.
Kiki frumos cadou a primit Garga si tare frumos s-a bucurat ea.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Va doresc un week-end frumos si un sincer La multi ani tuturor Florilor, Floricelelor si Florineilor.
Sa sarbatoriti bine si frumos!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
iulia-stefy spune:
Salutare!
Anca, asa m-am gandit si eu. Daca ea e fericita.... restul nu mai conteaza. Ma gandesc si eu sa o duc la Inviere, dar sa vedem cum e vremea.
Cadou de iepuras....cred ca hainute noi, ca noua asa ne luau cand eram mici. De Paste ne luau hainute noi.....
Anul trecut i-am luat masuta cu scaunel si a fost foarte incantata. Acolo coloreaza, acolo se joaca cu plastilina.... Pe ea hainutele o incanta.... e ... mama ce se mai probeazaaaaaaaaaaa...
Yagmur, iti trimitem de la noi un rest de speranta si rabdare.... Imi pare rau ca a inceput iar. E posibil sa ai dreptate sa-l fi necajit reintoarcerea la job. Bine ca medical nu sunt probleme. Un
dulce lui Luca sa-i treaca.
dandusa, ce frumos stii tu sa explici... eu citesc si invat. 
Am vazut doua poze.... superbe. Un Raducu grasunel si o Crinuta... cretulina. Asteptam si restul...
Donia, bafta la interviu. Capul sus... Sigur va fi ok....tu pe noi ne incurajezi mereu. 
Ruxandra, ma bucur ca ati scos ghipsul.... multa sanatate lui Matei.
Kiki, deja a veint iepurasul? Ce harnicuti sunteti....
Laura, un
lui Dani.
Zilele astea veneam cu Stefy de afara. Eu urc scarile inainte si ea dupa mine ca asa vrea ea.
Zice: "Tu uci si decui usa, eu vin dupa tine" M-am conformat. Nu urc 3 trepte si zice: " Mami eci cumpa" la care eu... dupa ce mi-am revenit, ca nu ma asteptam la asa un compliment... si mai ales urcand scarile... o intreb: Dar Stefy cum e? la care ea zice:"Stefy e duce".....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ank999 spune:
lacramioara tare scumpa stefi. Cand zice copilu' ceva de genul asta eu infloresc toata.
Cat despre hainute ce-i place ei bine, ce nu, nu. O mai mint ca sunt de la Dadutu (nepotu cu un an mai mic) si atunci o imbrac. In schimb incaltaminte ar proba...si ar schimba incaltarile tot timpul. Costisitoare pasiune nu gluma!
Anca cu
kikineata spune:
Iulia-stefy, nu e harnic iepurasul ci e la momentul potrivit. Maine seara la noi e Invierea. Sarmalele deja au venit azi, evident facute de Mitica si bonus Mitica in persoana. La 4 a adormit Garga la pranz de fericire.
Si da si la noi e obicei cu hainutze noi de Paste. Sunt cumparate mai de mult dar asa m-am obisnuit de la bunici si parinti sa fim in hainute noi in ziua respectiva.
acs spune:
Sarbatori fericite de Paste sau Florii (dupa caz)!
N-am avut timp astazi sa urmaresc ce-au mai facut fulguletii, dar promit sa revin luni, in forta.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Donia spune:
kikineata, Paste fericit!
Si prin partile astea se sarbatoreste Pastele tot acum, dar pe aici nu e obiceiul cu Iepurasul. Roxana le-a povestit la colege si sunt verzi de invidie ![]()
Hai sa va zic un obicei de pe aici, in caz ca vreti sa va distrati cu copiii. Se numeste "egg hunt", vanatoarea de oua. Se poate face fie cu oua de ciocolata, fie cu oua de plastic, umplute cu diverse bombonele sau jucarele mici. Iar parintii ascund ouale astea prin casa sau gradina, iar copiii le cauta si fiecare isi pastreaza ouale gasite. De obicei fiecare copil are si un cosulet in care sa-si adune ouale.
Noi o sa luam oua din plastic si o sa punem inauntru ceva bombonele, plus ceva jucarioare ieftine, un inel, o guma de sters, margele, am vazut si oua umplute cu plastilina... Pentru copii e mare distractie sa caute ouale astea.
Noi o sa facem asta acum, de Pastele catolic, ca sa simta Roxana ca sarbatorim si noi intr-un fel. Se poate face fie sambata, fie duminica.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danita spune:
buna fetelor ,
am intrat aici cu zambetul pe buze dar dupa ce am citit vestile ... m-a pocnit plansul ! :((
vroiam sa va spun atat : sa ne dea DD sanatate si putere la toti si sa ne vedem copii sanatosi si bine ......in rest no comment ....sunt tare ravasita ...
D
doradora spune:
intrasem sa va multumesc tare mult pt gandurile voastre si sa va spun cat ma bucur ca nu ne-ati uitat, dar am vazut chipul emmei. nu-mi pot imagina ce a fost si ce este in sufletul parintilor ei, si mi-as dori ca nimeni sa nu treaca prin asa ceva.
mamaana spune:
yagmur
o sa-i treaca pana la urma, bine ca esti tu mai calma; se joaca singur, dar in gandul lui e multumit ca esti acolo langa el; sa-ti povestesc de tudor al meu: avea cam varsta lui luca cand am inceput iar serviciul; i-am explicat ca ma duc la servici ca sa avem bani sa cumparam o casa mai mare, o camera a lui (noi am stat in garsoniera); dupa o saptamana m-a intrebat: mama, unde e camera mea?