Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 8
bamboletta spune:
Buna seara
avem cateva poze cu caprita![]()
Laura-la noi a fost invers cu pampersul nu vroia sa faca pipi la wc nici la olita doar in pampers facea doar kk la wc,am lasat-o in pace si i-am pus in continuare pampers acum a renuntat singura si face la wc
probabil inca nu e pregatit(pt kk)
v-am 
Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
kokorina spune:
buna seara,la toata lumea!
multumesc din suflet fetelor care chiar si-au facut griji pt. noi(de mine,de sophia..).multa sanatate va doresc la toti!
multumesc mult!
ruxandra_sb spune:
Fusei la Universitate, cu mama. Dupa exact 19 ani in acelasi loc.. doar alta generatie de "golani".. Pfui ce-a mai trecut timpul.. copiii ce scandau langa noi.. unii poate nici nu erau nascuti atunci, cei mai multi erau inca in scutece sau la gradinita.. Cand ma gandesc peste alti 20 de ani.. dar intr-o lume ideala n-ar mai fi cazul.. numa ca unde e aceea?? 
Laura, cu kk si scutec/fara scutec.. nici eu nu stiu da sfaturi.. la M a mers f usor.. iar la G inca nu e cazul. ![]()
Danutz draga mea
. Eu zic sa nu-l "cicalesti" cu vorbitul.. mai ales cu repetat de cuvinte.. Cred ca te simte ca esti asa chitita pe asta.. si de-al smecheru' nu vrea sa faca. Cu crize si trantit pe jos.. tot asa, nu avem experiente directe, decat indirecte.. Dar se zice ca nu este bine sa cedezi la o cerere inacceptabila.. data viitoare poate fi mai rau. Si de plecat de la locul faptei.. cica nu le place fara spectatori.. plus ca te simt ca nu esti confortabil cand se dau asa in spectacol in public. In alta ordine de idei, sunt cu ochii pe tine cu Portugalia si numar (cred ca) zilele care au mai ramas alaturi de voi. Imi facui asa o pofta ca era gata-gata s-o comitem si noi.. da am zis ca o bucata de vacanta afara este suficient anul acesta. O sa casc ochii mari si-o sa ciulesc urechiile si-o sa notez tot, tot.
Donia, am luat un soi de decizie.. si acu o incercam. Sa vdedem ce si cum.. poate n-o iesi.. da macar sa fac ceva.. nu numai sa ma jelesc.
Felicitari Monique! Sa va traiasca 
Ce mai fac burticile noastre?? Raluca_u? Roxanica??
Cum mai esti Dianarus? Multa sanatate. 
Chris!
Aka, nu-mi vine acu nimic in minte.. decat umezit cat mai mult aerul din incapere.
Dandusa.. ce fain descrii.. o incantare sa te citeasca omul. 
Acs, sa vedem ce-o zice dr.. asa sper sa i-l scoata.. ca-l suporta tot mai greu. Da maine o comitem.. eu si M.. ne facem de cap. Si tot vroiam sa-ti zic, apropo de gradina zoologica din Targoviste.. au mai fost niste prieteni exact cand ati fost si voi. Cica-i super! O sa ne repezim si noi candva..
Teutz, 
Lacramioara.. parca se spune ca mult mai rau decat luarea unei decizii -chiar imperfecte- este amanarea/neluarea ei.. ma rog nu acestea erau exact cuvinetele.. da pricepi tu..
. Hai noroc, sa-mi traiesti ca mi tu, mi tu. 
.. ma duc acu sa ma uit pe poze..
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Donia spune:
Va citesc, dar n-am idei... doar compatimesc cu voi si sper sa se rezolve toate si sa va fie bine! 
Chiar acum sunt si cam low ca m-am enervat azi pe directoarea de la scoala si de suparare n-am fost atenta si am zgariat masina... nu mult, nu grav, doar cat sa ma enerveze si mai tare. Noroc ca primul motiv, cu scoala, s-a rezolvat, uit eu si de zgarietura in cateva zile...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Fusei la Universitate, cu mama. Dupa exact 19 ani in acelasi loc.. doar alta generatie de "golani".. Pfui ce-a mai trecut timpul.. copiii ce scandau langa noi.. unii poate nici nu erau nascuti atunci, cei mai multi erau inca in scutece sau la gradinita.. Cand ma gandesc peste alti 20 de ani.. dar intr-o lume ideala n-ar mai fi cazul.. numa ca unde e aceea?? ![]() |
Ah ruxandra, mi s-a facut pielea gainii... si ma mai apuca si plansul cand ma gandesc la lumea ideala, si la acum 20 de ani cand aveam vise mari...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
acs, si Stefy e foarte fericita si de aceea nici nu insist... m-am obisnuit cu ideea ca dupa o ieisre afara hainutele merg la spalat iar la iesirea urmatoare... altele. Si daca ea se simte bine asa.... eu sunt multumita. Nu sunt de acord cu bunicile care tin copii pe banca sa nu se murdareasca....
Multumesc pentru reteta.
Laura, un
lui Dani.
Anca, multumesc.
danutz, si la noi au fost crize din astea, cand nu faceam ce voia Stefy, dar vad ca s-au tot rarit si in ultima vreme n-a mai facut deloc. Eu am incercat sa nu i-au in seama, o vreme, apoi sa-i arat ca inteleg, dar nu se poate... si apoi dupa ce se calma sa-i explic.... La noi crizele au fost doar acasa... Iti doresc sa-ti dea DD radbare.
Bambo, am admirat-o pe Antonia. E asa scumpa...
Ruxandra, multumesc. Problema era de serviciu, dar nu cu cei din firma, ci cu cei cu care lucrez pentru firma.... nu stiu cum sa explic... Am avut un proiect extern de finalizat.... si la finalizarea lui mi-au impus niste conditii drastice, care nu erau corecte si m-am agitat tot week-end-ul sa vad cum fac sa mi le scoata... ca altfel apoi as fi avut probleme la job.... Si am rezolvat....si ma bucur ca s-a terminat, ca era o chestie cu implicatii.... grave.
Donia, capul sus.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
acs spune:
Danutz, nu-ti fa probleme cu pampersul. Explica-i, arata-i, dar nu-l grabi. Stiu cum eram eu nerabdatoare la Maria, dar graba strica treaba :). Pe astia micii (Ioana si Victor) i-a ajutat mult exemplul fratelui (sorei la noi) mai mare si exemplul copilasilor din parc care "stropeau" copacii sa creasca mari :).
Cat despre lovit, crize... trec si eu cu Victor prin asta, nu des, nu zilnic, dar se intampla. Ce-am observat la Victor: e gelos. Pe cei mai mici decat el nu prea-i "inghite" daca vede ca li se acorda mai multa atentie decat lui, asa ca stau cu ochii pe el. Nu da tare, dar gestul deranjeaza. Face si crize, dar din fericire sunt din ce in ce mai rare si se calmeaza repede.
Multa rabdare si va trece si perioada asta! 
Tin pumnii sa nu va afecteze valul de disponibilizari!
Bambo, o frumoasa si o scumpa e caprita ta! 
Ochelarii capritei tale seamana cu cei ai maimuticii mele :).
Ruxandra, sa ne povestesti cum va faceti de cap tu si Matei! Ce bine suna!
Mi-am facut si eu putin de cap cu Maria azi noapte. Am stat de vorba si-am ras pana dupa miezul noptii, dar de nevoie din pacate. E a doua noapte cand Maria nu poate adormi si se sperie din cauza asta. A trebuit sa-i descretesc fruntea, dar acum sunt scoasa din uz. Cafeaua sa traiasca! :) Insa chiar m-am simtit ca in copilarie, cand susoteam noptile cu sora-mea. Ba mai scoteam si capul pe geam si ne conversam cu prietenele de la etajul de mai sus :).
Planuiesc s-o iau cu mine la biserica in noaptea de Paste.
Iar despre Targoviste, chiar merita o plimbare. 
Donia, hai inveseleste-te! Se rezolva toate! Si zau ca perioada asta e la fel de frumoasa ca acum 20 de ani, chiar daca altfel. 
Lacramioara, bine ca s-a rezolvat problema de la serviciu! 
Cat despre murdarit la joaca, nu ma mai stresez de mult. Insa Ioana ma dispera cu bagatul in gura: de la suvitele de par pana la pietre, nisip si frunze (si nici nu vreau sa ma mai gandesc ce-o mai fi pe-acolo). Numai pranzul de la gradinita nu vrea deloc sa-l testeze. Nu stiu cum sa mai procedez. Culmea e ca pe la varsta fulguletilor nu o tenta sa guste nimic de pe jos, iar acum... Iar Victor, daca o vede, o imita. Dar trecem noi si peste asta :).
Sunt bucuroasa ca am reluat programul de parc dupa serviciu si apoi de stat in curte cu prietenii :). Imi prinde tare bine!
Victor speculeaza fiecare clipa de bucurie de pe fata mea si se rasfata la maxim. Drept urmare cam jumate' din drumul spre casa il face calare (cu mine pe post de cal). Nu zic ca nu-mi place :) si deocamdata pot sa-l mai tin.
Ii cam lipseste insa un tovaras de joaca. Cu vecinii nostri baieti nu prea ne potrivim ca perioada de iesire afara, iar in parc nu si-a facut niciun prieten inca. Sper ca la toamna sa-l accepte la gradinita si sa se remedieze si problema asta.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
Daca va era dor, aici gasiti poze cu Dani
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui acs Donia, hai inveseleste-te! Se rezolva toate! Si zau ca perioada asta e la fel de frumoasa ca acum 20 de ani, chiar daca altfel. ![]() |
Da, e frumoasa, sigur! Nu ma plang deloc!
Insa ma gandeam la asteptarile si sperantele pe care le aveam la rivolutie, in '89... si ce s-a ales de ele? Am iesit in strada, au murit oameni, si pentru ce? Suntem inca atat de departe de tot ceea ce am visat atunci...
Si unde mai pui ca la noi ninge... s-a pus zapada pe gazon, si ieri, si azi
Si lalele mele sunt asa de mari, daca patesc ceva fac scandal!Si Laura pune poze de la iarba verde, nu e coreeeeect!

Ai noroc ca Dani e atat de frumusel
... si maaare! Cred ca s-a simtit tare bine, vreau si eeeeuuuu!!!danutz, m-am tot gandit la voi... nici Cristi nu e avansat cu olita, ba ce facea a stricat vizita bunicii, ca a ajuns sa se constipe si sa refuze categoric olita, deci acum o luam de la capat.
In legatura cu lovitul, eu iti propun urmatorul lucru. De cate ori te loveste spune-i simplu, fara a avea ton acuzator: "Nu imi place sa ma lovesti, ma doare daca ma lovesti". Si la fel sa faca si Cata. Nu cearta, nu acuzatii, doar sa ii spuneti simplu ce simtiti voi atunci cand va loveste. Am citit ca asta il face sa se simta responsabil pentru actiunile lui. Poate nu va merge din prima, sau a doua, dar cred ca daca aveti rabdare va da rezultate.
Acum vreo luna am vorbit cu o mamica de aici care a fost la logoped cu copilul ei, baiatul e cu cateva luni mai mare decat ai nostri. Logopeda a facut o evaluare si acum fac impreuna niste exercitii care il ajuta sa formeze sunete. Plus altele care il stimuleaza sa vorbeasca, sa se exprime verbal in loc de a o face non verbal. Poate nu strica sa incerci si tu?
ank999 spune:
Va pup pe toate. Eu sunt inca la munca...si-mi propusesem sa ma apuc de curatenie azi.
Am vazut o Antonie frumoasa si un Daniel scumpicella iarba verede. Pup doi pui deliciosi. Vrau si eu treaba de-aia de facut baloane, ca Ericai ii plac la nebunie.
Donia eu vreau zapada ca dc n-am fost la munte n-am mai vazut de 2 ani si cred ca printesei mele i-ar placea.
Ancader la multi ani , sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,