Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura13 spune:
am citit, raspund cand pot ... promit. intre timp am nevoie de un sfat. am renuntat la pampers si afara, se cere la pisu, nici un strop in chilotei. dar nu face kk. decat in pampers. peste zi nu vrea el pampers, ca eu il rog cand vine si imi spune ca il doare la popou. dar nu ma lasa ... efectiv. si atunci face kk noapte. se trezeste pe la 12, face kk, apoi ma cheama sa il schimb (se da jos din pat si asa face). ce fac? ca daca el a renuntat la pampers nu i l-as "baga eu pe gat". dar nici sa faca kk noaptea nu mi se pare prea ok. ce fac? cum fac? please help.
ps zau ca nu l-am stresat cu nik, nici cu kk la wc, nici cu ... nik.
pup, sper sa revin ca nu mai pot sa scriu
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
monique felicitari, sa va creasca mare si papacioasa bebelusa
Chris80 La multi ani!
si mai intra pe la noi...
acs am luat niste betigase de peste alb(fara conservant cica) care se fac in cuptor, am facut salata mexicana adaptata(mazare bonduelle din conserva, porumb la fel, piept de pui la plansa taiat cuburi mici, putin ulei de masline si sare)niste carnaciori albi la plansa(ca si cei romanesti, dar fara atatea condimente, is...albi
) ,salata Cesar, si Tortul de biscuiti cu ciocolata densa. Acu baga matale reteta cu tortul de gris...ca din intamplare am fro' juma de kil...
dandusa
superrrr, cu toata agitatia si nedormitul...eu te invidiez
saryta superbe pozele&fetele
iulia stefy...ai luat taurul de coarne...inseamna ....ca ai demisionat?![]()
Dia tot bolnavioara Oana?
Dianarus voi? mi-e si frica sa intreb...
Mamaana fetele tale ce mai zic?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
deeaA spune:
monique felicitari mami pt. printesa,sa creasca mare si sanatoasa!
LA MULTI ANI chris,toate cele bune!
Am inceput si noi sa repetam cuv. pe care le auzim...ii tot spuneam eu mereu"mami,tu stii cat te iubesc eu?pana suuuus la doamne doamne(si ridicam mana sus)si inapoi jos pe pamant(si lasam mana jos),dar uitasem de treaba asta si acu vreo 3 4 zile l-am intrebat iar,iar el a ridicat manuta in sus si a zis "moamne-moamne" si a lasat manuta jos la podea si apoi vine si ma pupaceste
...repete cum poate si el dar cu aceeasi intonatie,se vede ca acu face cat de cat un mic efort sa vb.
dianaraus sper ca acum te simti mai bine 
dandusa imi place de morrrr programul vostru
dar e si obositorrr
bambo
a-ti scapat de pampers,bv.antoniei
aka spune:
la multi ani Chris. tot ce-ti doresti sa se implineasca
.
Monique sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea.
Asiza
. cum mai e Denis la gradi?
Lacramioara bine ca ai scapat de stres
.
multa sanatate bolnaviorilor.
dandusa ce frumos ai povestit despre voi
. si cata rabdare ai...
dati-mi si mie va rog un remediu pentru tusea seaca din timpul noptii.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
iulia-stefy spune:
Salutare!
saryta, am admirat pozele. Sunteti o familie frumoasa....
Laura, nu stiu ce sa-ti spun. La noi a inceput intai sa faca K la olita si apoi pisu.... Dar asa cum ai spus si tu eu nu i-as mai pune scutec daca el a renuntat de buna voie.
Dbunny, nu chiar.... ca nu despre asta era vorba.... Deocamdata nu-mi permit asta, ca nu ne-am descurca cu un singur salariu....
acs, si eu vrau reteta....
dianaraus, sper ca acum sunteti mai bine
deeaA, un
la micutul iubaret.
aka, multumesc. Pentru tuse, noaptea eu ii mai dau o lingurita de miere....
Aseara am fost in parc la tobogan si am venit acasa.... era plina de sus pana jos de praf. S-a dat si pe spate si pe burta.... Cand am ajuns acasa s-a dus direct in baie sa se "pele pe manuse"....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
acs spune:
Lacramioara, si Victor la fel ca Stefy (de fapt ce zic de Victor, si fetele la fel): plini de praf si pietricele din cap pana-n picioare. Dar sunt atat de fericiti cand se tavalesc prin nisip! :)
Aka, lapte caldut cu miere, seara inainte de culcare, nu crezi ca ar mai linisti-o?
Poate n-ar fi rau daca ai intreba si medicul de familie.
Dbunny, multumesc! Salata mexicana suna foarte bine (am memorat reteta), cred ca o sa le placa si bursucilor. Si pestele are succes aproape intotdeauna. Victor e innebunit dupa carnati, dar capata foarte rar. M-am scos pentru Florii :).
Reteta tort de gris:
4 albusuri se bat cu 4 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, 8 linguri de apa calduta si 12 linguri de gris (in ploaie). Se adauga putin praf de copt stins cu zeama de lamaie si un pliculet de zahar vanilat. Se pune la copt intr-o cratita unsa cu unt. Este gata cand nu raman urme pe o scobitoare cand este intepat.
1 litru de lapte se pune la fiert cu 2-3 linguri zahar, zahar vanilat, coaja de portocala sau alte arome preferate. Cand blatul a fost scos de la cuptor (si din cratita), se toarna usor laptele peste el (la mine a fost putin cam mult 1 l de lapte).
Se poate adauga dulceata, frisca, ciocolata (dupa preferinta); eu am pus ananas din compot, caci altceva nu aveam prin casa.
Tortul seamana cu o savarina, adica e parfumat si insiropat. Sper sa va placa!
DeeaA, asa-s de scumpi acum cand vorbesc putin stalcit! Mi-s dragi de mor!
Laura, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Prietena mea a avut aceeasi problema cu fetita ei, dar s-a rezolvat (cei de la gradinita au convins-o sa faca la olita).
Acum, probabil ca i-as pune pampers doar cand se vaiata ca-l doare. Poate daca l-ai pune, cu pampers cu tot, pe olita? Si sa-i explici ca e mai usor fara?
Succes!
Diana, multa sanatate! Sper ca esti mai bine! 
Ruxandra, am inteles eu bine sau saptamana asta dati ghipsul jos?
Ce mai fac baietii?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
salutari mamici.
azi noapte, la 12, la 12.45 si la 1.30 trei ture de kk. cate un piculet de fiecare data. aseara se plangea ca il doare la popou, l-am rugat cu pampers si nu a vrut, l-am rugat cu wc-ul ... nu a vrut. multumesc de sfaturi, am sa incerc sa ii pun pampers cand iesim afara, sa il las cu pampers pana face kk ... desi cand are pampers cere pisu tot la copac ... deci nu prea stiu cum va fi.
noi am fost aseara la niste prieteni, care stau la casa. ce fericire pt dani ... i-au dat o galetusa cu apa si o stropitoare mica ... a trebuit sa ma duc sa ii cumpar pantaloni, iar adidasii lipaiau la fiecare pas. dar fericirea de pe chipul lui ... nu pot sa o descriu. pana acasa mi-a spus incontinuu "mami sunt suparat ca am plecat" ![]()
in rest e cuminte, am scapat de "mofturile" perioadei de boala si am scapat de ele cu buna intelegere
, doar seara la culcare imi mai cere sa dorm cu el ca e "bolnavior"
. a! v-am zis ca vroiam sa ii pictez personaje din desene. ei bine, i-am pictat (in perioada cand era bolnav si stateam pana la 2-3 dimineata sa il pazesc de febra, voma, diaree si alergii) si i le-am lipit. si acum seara spune noapte buna la fiecare in parte
si face liniste pentru prietenii lui si doarme cu ei.
vine si ma iubeste, asa scump ... ma ia in brate si imi spune "te iubesc", "imi place de tine, mami" si dupa ce ne pupacim si iubim imi spune "ce dragut". si intr-o zi m-a intrebat: "tie iti place de mine, mami? ca ma iubesti!" ![]()
![]()
cand pleaca afara le spune jucariilor sa fie cuminti, sa nu planga ca el se intoarce repede. ![]()
de la noi cam atatea vesti.
dianarus tot acasa? esti mai bine? marc e bine?
saryta superbe pozele. frumoase fetitele tale ... minunate!
dandusa un munte de
pentru rabdare si putere. felicitari de mii de ori pentru ce ati realizat tu si claudiu!
aka pt tuse miere cu lamaie seara la culcare, dar sa nu bea bea nimic dupa aceea. daca nu se poate merge si o lingurita de miere in lapte.
cam atat ca fug sa mananc ceva .... sunt rupta.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:

sunt pe fuga , da am citit cate ceva.
M_monique felicitari mami. Sa fiti sanatosi si sa nu aveti parte de nici un fel de problema.
Chris - LA MULTI ANI! Sa fie buni, frumosi cu bucurii si sanatate!
Lacramioara bravo! Astai-i atitudinea pe care trebuie sa o ai.
Dandusa frumos perogramul vostru. Te felicit pt rabdare.
Laura nu te pot ajuta ca noi inca folosim pampers tot timpul (ca Dadutu - nepotul de 1 an cu care sta ziua - asa zice).
Saryta frumoase sunt fetele cucuietele.
Aka pt tuse avea Dbunny o reteta cu usturoi fiert in lapte+miere.
Bambo felicitari!
Dianarus esti bine?
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura13 am citit, raspund cand pot ... promit. intre timp am nevoie de un sfat. am renuntat la pampers si afara, se cere la pisu, nici un strop in chilotei. dar nu face kk. decat in pampers. peste zi nu vrea el pampers, ca eu il rog cand vine si imi spune ca il doare la popou. dar nu ma lasa ... efectiv. si atunci face kk noapte. se trezeste pe la 12, face kk, apoi ma cheama sa il schimb (se da jos din pat si asa face). ce fac? ca daca el a renuntat la pampers nu i l-as "baga eu pe gat". dar nici sa faca kk noaptea nu mi se pare prea ok. ce fac? cum fac? please help. ps zau ca nu l-am stresat cu nik, nici cu kk la wc, nici cu ... nik. pup, sper sa revin ca nu mai pot sa scriu Laura lui Daniel - 14.11.2006Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
mai la noi se intampla o chestie asemanatoare, numai k in pampersul de la somnul de pranz sau la cel de afara. Pur si simplu nu vrea sa faca decoc kk la olitza. Nu il fortez,dar intr-o zi nu i-am mai pus pampers afara si nici la somn si nu a facut kk deloc. Nu stiu nici eu cum sa procedez...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
danutz spune:
SALUTARE!!!
Cu intarziere LA MULTI ANI DRAGA CHRIS!
Felicitari Monique pentru fetita draga!!!
Citesc de aventurile lui Darius si ale lui Dani cu pampers-ul. La noi e simplu, Rares nu face deloc la olita. Adica, il pun, sta, dar nu face niciodata. Si nici nu cere niciodata. Mi-e ciuda pe mine, nu stiu cum sa-i mai arat si explic...nu face. Imediat ce-i pun Pampers-ul face... nu stiu daca-i pregatit sau nu, ori poate sunt eu prea nerabdatoare...nu stiu!
In plus a inceput sa loveasca, nu copiii, numai pe noi, atunci cand nu facem ceva ce vrea el. Iar afara face crize, urlete, lovituri si trantit cu fundul pe jos si rostogolit, daca nu facem ce vrea el...
Simt ca undeva gresesc, ma tot gandesc cum sa fac, cum sa-i vorbesc ca sa-l fac sa inteleaga ca nu-i bine ce face...
Sunt tare trista si amarata din cauza asta...tot nu spune decat cateva cuvinte, il incurajez intr-una, dar daca insist cu un cuvant nu mai spune nimik.
E clar ca undeva fac ceva gresit, nu stiu ce anume si nu stiu ce altceva ar trebui sa fac.
Incerc sa stau cu el maximum posibil, a inceput dimineata sa se trezeasca mai tarziu decat plec eu, iar seara daca-l prind 2 ore inainte de culcare...e foarte putin timp si cred ca asta se reflecta in comportamentul lui...
La servici e o nebunie, lucrurile-s complicate rau, la Cata se disponibilizeaza in al 3-lea val, dar prefer sa nu ma gandesc la asta si incercam sa nu vorbim deloc despre ce se intampla la job.
Ma opresc aici, ar fi multe de spus, dar nu vreau sa va transmit din tristetea mea si din starea mea prosta.
va pup cu drag...