Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
KIKINEAtA ce isi stie Garga rochitele !!!cred ca te-ai topit sa iti spuna cat de frumoasa esti !!! nici nu mai ai nevoie de complimente din alte parti cand ai asa ceva in casa !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
iulia-stefy spune:
Am reusit sa intru si eu putin....
Dimineata am fost pe la 10 la teatru de papusi sa vedem Cenusareasa... Stefy a fost foarte incantata, dar era foarte aglomerat.... Apoi pe jos spre acasa si dupa somn iar afara....
asiza, multumim pentru veste.
Monica, felicitari, refacere usoara si sa fie sanatoasa bebelina.
aelita, asa cum a zis si Kiki, tu stii cel mai bine, dar eu pe Stefy as crede-o, ca de obicei povesteste exact ce s-a intamplat.
De exemplu azi in parc am avut noi doua o discutie legat de tricicleta, ca nu-i unsa, ca scartaie.... cand a ajuns acasa, eu o dezbracam si ea incepe... "Tati, log ungi tici, casaie si doale capu", adica, tati te rog sa ungi trici, ca scartaie si ma doare capul.... asa am ras de ea....
Kiki, multumesc pentru sustinere.... Sper sa rezolv maine problema... ca de vineri noapte nici sa dorm nu mai pot.... sunt atat de stresata.... Dar incerc din rasputeri sa ma controlez, pentru ca Stefy ma simte si apoi nu e in largul ei....
Cele mai frumoase complimente sunt cele de la ei...
Si Stefy e inebunita dupa rochite, fustite.... Ii dau si in casa, ca nu scap de ea... dar ne mai bodoganeste tati ca e rece... si ea mai sta pe jos....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
bamboletta spune:
Salutare
mai apar din cand in cand sa nu ne uitati ![]()
Suntem bine sanatoase,am scapat de pampers de vreo 5 zile
nu-l mai folosim deloc
e fetita mare are chilotei
,vb din ce in ce mai bine dar uneori tot pe chineza
,cand iesim in parc tot ce vede la copii este al ei...le ia din mana jucariile in rest a ramas la fel de activa,cand mergem la supermarket ramane singurica la spatiu de joaca nici nu se uita inapoi nu ne mai cunoaste
e fericit cand merge acolo![]()
Ieri am fost la gratar la iarba verde a alergat toata padurea a fost nebunie nici nu vroia sa venim acasa am plecat cu scandal de acolo 
Ramsan-tinem pumnii sa fie totul bine 
Mmonique-
sa-ti traiasca printesa 
refacere rapida si mult laptic
Kikineata-o scumpa garga parca a mai prins falcute ![]()
Aelita-ceva a fost acolo la spatiu de joaca nu cred ca inventeaza Sofia,va 
ne inscriem si noi in randul domnisoarelor inebunite dupa fustite ![]()
promit ca o sa pun si poze ![]()
multe sanatate bolnaviorilor 
cam atat despre noi predau legatura 
Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
madaluta spune:
Monica: bravo, sa fii sanatosa si bb la fel si sa intri sa ne povestesti cum a fost si cum iti este acum k ai intrat in gasca celor de 2 ori mamica.
Se pare k ai nascut odata cu Mirona, caci ea este in maternitate de dimineata, dar parca n-am citit sa fi dat vreun semn de viatza de acolo.
aelita: nu stiu ce sa zic..dar darius spune mici minciunele. De exemplu , pentru k ii place enorm sa se balaceasca la chiuveta , il auzi asa din senin:"mami fomit(vomit)..e rau lu daius"..si parca il si crezi k-i este rau. dar cum il duc in baie ii trece totul si vrea sa-l spal cu apa rece pe fatza. Uneori se trezeste si noaptea si spune la fel... Atunci tind sa-l cred si mai tare k-i este rau si ma panichez il iau repede in brate, dar la fel, cad ajunge la baie si dau drumul la apa nu mai are nimic..incepe balaceala...
Sau ca raspuns la intrebare repeta ultima parte a intrebarii:
-darius, te-a batut mami?
- da a batut mami..
si la urmatoarea intrebare rasunde total diferit
- nu te-a batut mami, nu?
- nu,nu a batut mami...
dar asta nu inseaman k spfia nu spune adevarul... pate chiar e adevarat. tu ce simiti? Vezi daca vrea sa mai mearga acolo..nu stiu ce sa zic..
iulia: lasa butoiul... e inchis pentru revizie tehnica. Spre toamna se mai deschide
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
Monique,
felicitariii,sa va traiasca fata,sa fie sanatoasa
Aelita,
crede-o pe Sofia!
si Crinuta are momente cand infloreste.ne pacaleste cu zambetul pe buze...
de cate ori o certam eu,si Claudiu era prin preajma,nu ezita s-o intrebe "te-a batut mami?" si Crinuta raspundea suparata "da".azi asa,maine asa...,sotul meu cel amuzant devenise agasant cu aceiasi intrebare 'haioasa' zice el
copilul meu a bagat la cap si intr-o seara in timp ce ne jucam cu totii,stergea cu corpul ei pe jos...o rog frumos sa se ridice si-i spun ca ma supar tare daca mai sta pe gresie.se ridica, se urca la tati in brate si zice "nu da mami bataie"
eu m-am blocat...a sunat ATAT de ingrozitor...,incat parea ca ea chiar este speriata de mine sau de amenintare in sine...
mai are rost sa spun ca eu sant impotriva amenintarii copilului de orice fel...,cu atat mai mult amenintarii cu bataia...,cu ATAT mai mult cu tratamentul aplicat in sine?!
n-am putut decat sa asociez gluma proasta pe care obisnuia sa o faca Claudiu cu ea cand eu o certam..."te-a batut mami?"...cu raspusul ei afirmativ si la fel de 'amuzant'-"da"...cu toata aceasta situatie.date fiind neunmatatele situatii in care-l sunam pe Claudiu si-i plangeam ca nu mai pot..,ca-s chiauna,ca-s plina de nervi ca bubuta afacut asta ...,ca Raducu plange de nush cat timpt...etc,in situatia de mai sus..,Claudiu m-a fixat cu ochii mariiii si patrunzatoriii parca vrand sa citeasca in mintea mea...iar eu i-am raspuns inainte ca el sa apuce sa puna vreo stupiditate de intrebare..."nici sa nu-ti treaca prin cap..."l-am rugat sa nu mai foloseasca intrebarea cu pricina...,m-a pus intr-o situatie jenanta cu toate ca eram doar noi trei...,alfel cred ca intram in pamant de rusine![]()
in locul tau,m-as duce la sigur la tanti respectiva.i-as spune ca a vazut-o cineva in timp ce-mi 'educa' copila.restul tine de fiecare...,personal nu stiu de ce as fi in stare...
Roxanica,
scumpa de tine...abia astept sa vad poze cu burtica roz
si cu voi ca nu v-am mai vazut de ceva timp.
de multe ori stau si ma gandeasc...,ca-s lucruri atat de frumoase,de valoroase sentimental si ca eu nu apuc sa le scriu.abia daca mai am timp de altele...nu mai reusesc sa ma adun.Crinuta nu se mai joaca singura de ceva vreme.nu mai doarme ziua deloc.Raducu,ursulet Koala cum spuneam si in alte mesaje.ba o mancare,ba scos afara,ba curatenie...trece timpul infiorator.uneori ma sperie ,ii vreau mici asa cum sant acum...,ii vreau la conserva
,vreau sa-i am asa minunati pentru totdeauna.
hai sa-ti spun o zi din viata noastra![]()
Raducu este f matinal.ora lui prefertata este 7
a noastra este 9
pana acum ma trezeam cu el la 7,pregateam cafeaua si faceam rapid de pranz.in timpul asta Crinuta doarmea.de curand,nu mai pot sa ma trezesc la 7 cu el...,am niste dureri de cap infioratoare,nu ma pot concentra la nimic,ma doare ceafa si fruntea de zici ca-mi taie capatana in doua...,toate astea de la oboseala.tensiunea este ok.buuuun...deci el da trezirea la 7,dar eu ma fac ca nu aud...si lenevesc in pat pana se plictiseste de vorbit si adoarme la loc
si bagam somn pana se trezeste Crinuta...depinde de noroc.s-a trezit Crinuta,ne trezim cu totii...mergem la baie cu tot cu scoica,ne spalam pe dinti,Raducu priveste
apoi,mergem la bucatarie,pregatim micul dejun...Raducu sta in scoica ma priveste cum robotesc...,Crinuta sta in scaun de masa se uita la tv.papa Crinuta,pap si eu...,Raducu se plictiseste f repede in scoica...,mergem in sufragerie sa ne jucam.in drum Crinuta aprinde calc,tasteaza numele ei "calina bubu"
si cere desene pe calc.Raducu vrea sa doarma in jur de 11.il adorm si-l lasam sa stea linistit fie in balcon,fie in sufra...max o ora,depinde ce stare are Crinuta si de cat de tare tipa
noi ne retragem la colorat sau citit.apoi se trezeste Raducu,pregatim pranzul...,papam amandoua.pana incalzesc,pana mancam...se face 14...,se trezeste Claudiu.asta-i de fapt motivul pt care Crinuta nu mai vrea sa doarma dupa amiezile.plina de energie trage de noi sa iesim la nisip.ne distram f bine la plaja.cautam un loc adapostit si ne jucam pana da semne de oboseala.ne urcam in masina,mergem acasa...Claudiu trebuie sa-si calce camasa,sa se pregateasca de job.uneori pitika adoarme in masina...,de cele mai multe ori,nu!
ajungem acasa.despachetam,mancam.la 7,tati pleaca la job.de aici incepe cosmarul meu
,sant stresata(nush sa zic exact de ce),ei ma simt...si ma zapacesc de cap...,nu zilnic!
nu mai suport,incep masajul si pregatesc baia.mergem in baie cu scoica,doua prosoape si jucariile din dotare.Crinuta intra prima.o spal in timp ce Raducu ne priveste din scoica.incepem joaca adevarata,Raducu se distreaza de pe margine.dupa cca 20 de min,il bag si pe Raducu...,ne distram cu totii,le place apa fff mult,rad amandoi negadilati.Crinuta il spala pe cap,el ii face masaj cu picioarele.'inoata' amandoi de-ti vine sa-i mananciiiiii.iau prosopul nr 1,il scot pe Rauducu il pun in scoica.iau prosopul nr 2,o scot pe Crinuta si o duc rapid in sufragerie.ma intorc sa iau copilul cu prosopul nr 1
in sufragerie,incep sa imbrac copilul mic.alaptez in timp ce copilul mare face ture cu prosopul in cap "sant miasa,mami...sant la nunta"
asta face de vreo doua luni incoace zilnic dupa baita...coltul prosopului ii sta pe cap,si restul atarna ca o trena.
hranit copil mic,infasurat in paturica magica(poveste scurta,dar zic alta data),il pun in dormitor inca treaz si sting lumina.iau copilul mare,il imbrac,il duc la bucatarie,il hranesc.verific pui mic in dormitor care sforaie instant.Crinuta ma anunta ca vrea s afaca nani.mergem la baie ne spalam pe dinti si ne bagam la somn.ce ne asteapta...,nu se stie.
de obicei,Crinuta doarme toata noaptea...Raducu in schimb se trezeste in jur de 2.prima trezire,ma duc la el si aclo am ramas...asta in cazul in care nu se trezeste Crinuta sa ma strige
Claudiu vine in jur de 6,mai face si el un schimb daca este cazul...,schimbat pampers sau leganat copil.apoi,bag repede nasu-n perna ,ca acu' vine 7
azi a fost o zi atipica...,doar deaia am si reusit sa scriu
Crinuta a cazut rapusa la 21.Raducu la 22.de obicei este invers si tocmai deaia nu mai apuc sa scriu...,ea nu adoarme singura sau cu altcineva.doar cu mine!si decat sa stau sa asptept poate si o ora pana adoarme ea,ca mai apoi sa ma ridic sa stau la calc...si la scurt timp sa ma trezesc pentu Raducu...,mai bine bag somn cat pot de mult ca de aici pleaca toate.rabdare ioc,lapte ioc si nervi cat cuprinde.
ori eu vreau altceva sa ofer la copilasii mei.zici ca m-a certat cineva asa vorbesc
pfiuiii,ma ia oboseala
mai am de zis despre ei doi si cum se impaca,dar asta intr-oalta zi atipica.pana atunci te tzuc tare,scumpa Roxanica
Dianarus,
sper ca esti mai bine,sper din suflet
cand am vazut ca nu mai intrii,ma gandeam ca te-ai suparat la faza cu primaria
sincer as fi preferat sa fii suparata pe mine decat bolnava
sanatate multa
Kokorina,
multa sanatate Sofiei.imi pare rau ca ati trecut prin asta
Donia,
tu si militaria,hahahahaha,ce haioasa ai fost.
ca sa vezi ce inseamna sa cobori militaria rar...,te asculta domle',te asculta.la mine nu mai asculta nici Claudiu,de restulce sa mai zic?!.sant un fel de chaplin nervos.rad si pasarile de mine
aaaaaa,mi-am adus aminte si zic repede...,acum ceva timp ne tot dadeau tarcoale doia porumbei.zilnic le punea Crinuta mancare la geam.intr-un sfarsit decid sa-si construiasca un cuib in suportul de sarme care atarna la geamul de la dormitor.si construiesc ei un cuib frumos.noi le creem intimitate si decidem sa nu mai umblam la jaluzeaua care dadea spre ei ca sa nu-i speriem.nu mai intindem rufe afara.nu facem zgomot.fac un ou,se pun la clocit si in doua zile vine o furtuna,le ia cuibul cu tot cu ou
atat am suferittttt,de nu pot spune.Crinuta era f dezamagita...,nu intelegea de ce si cum a putut vantul asta raul...,sa faca asa ceva.
a fost o perioada f trista pt noi,sincer!
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
acs spune:
Diana, multa, multa sanatate si tie si lui Marc! 
Dandusa, am citit pe nerasuflate!
Mi-e asa dor sa stau cu bursucii acasa! Noroc cu weekend-urile, ca mai prind putere sa duc la capat o saptamana de serviciu.
Aaaa... am facut tort de gris in weekend; le-a placut si bursucilor si, mai ales, taticului lor.
Bambo, felicitari capritei pentru purtatul chiloteilor!
Lacramioara, tin pumnii sa rezolvi toate problemele si sa scapi de stres.
E o scumpa Stefy!
Si matzele mele tot cu rochite, margelute, fustite, coronite... de dimineata le-am pregatit rochitele si Victor striga de la el din pat: "veau lochie alba" (vreau rochie alba) :)
Kki, cea mai frumoasa nuanta de rosu, pentru par (da, am fost rosie, rosie :) ) am obtinut-o intamplator cu o vopsea romaneasca (Miraj parca), dar acum ceva sute de ani, cand inca eram in facultate.
Garga e tare scumpa si sa stii, copiii spun adevarul mamico frumoasa.
Ma topesc dupa Garga cand zambeste 
Monique, felicitari mami! Sa-ti traiasca puiutii si sa fiti cu totii sanatosi!
Ramsan, multa sanatate! Ai grija de tine si de bebe!
Kokorina, sper ca e bine acum Sophia! Multa sanatate!
Madaluta, felicitari pentru steluta! Ce mai fac fratiorii?
Asiza, Manu, spor la treaba!
Dbunny, cum te-ai descurcat cu musafirii si sunt curioasa si ce-ai facut de mancare. Sunt cam in pana de idei pentru weekend si nu mai vreau sa stau doua dimineti in bucatarie ca saptamana asta.
Saryta, multumesc de informatii despre Diana! Iedutele ce mai fac?
Aelita, parerea mea e ca ceva s-a intamplat la locul de joaca; bataie sau nu, dar sigur ceva a suparat-o. Nu poti vorbi cu persoana respectiva? Imi pare rau ca au suparat-o pe Sofia!
Teutz, Alexia e din ce in ce mai frumoasa! Imi place mult poza cu voi doua imbratisate!
Donia, imi si imaginez cum se grabeau amandoi sa intre mai repede in pat :). Mare dreptate are Roxana! 
Si-acum despre bursuci: Am petrecut un weekend tare frumos, dar si obositor (pentru mine). Sambata, dupa activitatile de dimineata (fetele si cu mine - gatit, spalat, curatenie; baietii - reparatii :) ), am fost la cumparaturi. Ne-am abatut si prin Ikea, asa ca bursucii au fost stampilati si tirmisi la bilute si topogan. Duminica (in afara de gatit, uf!) am scos bicicletele, trotineta si rolele de prin pivnita. Am constatat ca bicicleta pe care au invatat sa mearga fetele ii este buna lui Victor, deci ii vom cumpara bicicleta Mariei :). Insa bursucul junior nu vrea sa dea la pedale; initial s-a speriat ("eu sunt mic" :) ), dar numai cand punea picioarele pe pedale, ca altfel a calarit bicicleta prin curte si in afara ei (de-am stat cu sufletul la gura). Dupa amiaza am ajuns in parc si domnul Rila a adunat toate pietrele si pietricelele de pe drum, iar apoi n-a mai vrut decat in brate. Deh, se mai intampla uneori. Una peste alta, un weekend frumos, plin de bursuci :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
asiza spune:
LA MULTI ANI, DRAGA CHRIS!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata si sa vii mai des pe la noi sa ne povestesti de Pisi cea frumoasa!

iulia-stefy spune:
Salutare!

un munte de flori pentru voi, ca m-ati sustinut si nu m-ati lasat sa ma scufund in butoi. Azi am reusit sa rezolv problema.....ura..... Cu ajutorul vostru si al Celui de Sus am prins curaj si "am luat taurul de coarne" si.... gata....
Ieri am fost in parc si raportam prima cazatura cu urmari... adica o julitura de toata frumusetea in genunchi. Si cand o vede.... se aseaza in fund si zice: "am belit jenuncu....." si plange... Zice sa o dau cu "pit" si o dau cu Bitter si se linisteste. Cum o vede iar, iar incepe....
La multi ani, Chris!
Sa fii fericita alaturi de cei dragi.
Bambo, ma bucur ca sunteti bine. Asteptam poze.
madaluta, multumesc. Sper sa nu se mai deschida deloc si pentru nimeni. Am avut o saptamana de cosmar si nu-mi doresc sa se mai repete in veci.
Felicitari pentru steluta.
dandusa, am citit mesajul tau si mi-ai facut ziua mai buna. Ce frumos scrii despre piticii tai.... {flo] eu nu stiu daca as face fata.
acs, multumesc. De margelute si altele nu mai spun.... Toate sunt ale ei.... Ce scump e Victor... vrea si el rochie... si neaparat alba....

Sa stii ca si eu am incercat cu Stefy ieri cu tricicleta si nu s-a prea agitat sa dea din pedale lenesica....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
saryta spune:
Salutare ... noi suntem bine, mi-am mai revenit si eu un pic.
Ieri am fost la padure ... nebunie ... incantate la maxim ... poze .
Acu plecam iar afara ... va
si mai vb.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)