Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 5
saryta spune:
Mesaj de la Diana
"intru scurt ca atat pot.
sunt de cateva zile imobilizata la pat de o amigdalita pultacee insotita de o viroza sau gripa violenta, cu febra mare, dureri groaznice, in fine... horror. sunt cu branula si 3 ture de injectii pe zi... prin urmare scuzati absenta, n-a fost cu intentie. "
Diana - multa sanatate ... insanatosire grabnica!
Ramsan - mami ai grija de tine si de bb din burtic(dupa cate am citit tot baietel e - sanatos sa fie!) sanatate.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dbunny spune:
aelita eu as spiona situatia...sau...trimite-o pe Sofía la joaca cu inca un copil mai mare...ceva preteni cu copii de 5-6 ani aveti? nu le spune alora ca-s preteni copiii, s-apoi chestionezi copilul mai mare...sa spuna tot ce-a vazut. E posibil sa mai inventeze copiii la varsta asta, si Dani mai zice ca l-au batut copiii-n parc si se incrunta, dar cel mult a fost impins, ca doar sub okii mei s-a intamplat...dar daca Sofia cere acasa si-a fost asa abatuta, EXISTA UN MOTIV! La ce parcuri accepta copiii singuri? ca la noi in zona tre sa stea si parintele inauntru, copiii sub 5 ani NU POT FI LASATI SINGURI! chiar daca sunt mai multe 'ingrijitoare' acolo.
Idea ca cineva ar da in copilu' meu ma face sa fac spume...vorba cuiva drag...O agatz in copac...
Teutzscumpa-i printesa, si felicitari pt olita si nonpampers
ramsan...cum esti? Felicitari pt putoi
raluca_u tinem pumnii la amnio
kiki garga tare smechera si vede...tu? ce culoare mai ai in par?
Azi la pranz vine o prietena la masa. Are bebe de 6 sapt+printesa de 3 ani + boy de 5....ce fac de mancare ????
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Yagmur spune:
Cioc, cioc...
Asa cum v-am obisnuit, tot fara sa citesc din urma, am intrat sa va salut. Voi reveni insa in forma, avand in vedere ca sint deja la munca de luni.
Sper sa am timp mai mult sa va povestesc despre noi si sa vad ce faceti voi.
Un sfarsit de saptamana superb!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti....
Noi am fost dimineata la biserica sa o impartasim pe Stefy. A fost foarte incantata cand i-am dat lumanarea aprinsa. A zis ca a fost la "Doamne-Doamne si i-a dat patasanie si nafula"....
In rest, suntem mai mult pe afara.... De doua zile de cand vin de la servici, o iau de la cresa si venim seara in casa.... nu mai apuc nici mancare sa mai fac.
Anca, multumesc. Am niste belele la job.... No comment....
Imi pare rau de Sophia si kokorina, cred ca a fost cumplit prin ce au trecut.
Ramsan, iti doresc ca totul sa mearga bine si sa nu mai ai nici un fel de probleme.
Lory, Laura, multumim ca ne-ati anuntat.
Kiki, ce dulce e Garga....
Donia, hai ca m-ai facut sa zambesc. Militarie... Cred ca erau tare simpatici... Ma supara... multe.... Dar incerc sa ma fac ca nu le vad, in speranta ca omul mi are si bun simt.... Insa unele ajung... la limita. O sa-mi treaca... sper.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Mi-a plecat.... mesajul.
Donia, un Roxanei, ca multa dreptate are.
Teutz, ti-am admirat frumusetea... e o adevarata domnisoara.
aelita, nu cred sa inventeze. Eu cred ca spune ce s-a intamplat si zic sa n-o mai lasi acolo... Stefy cand a pus-o la colt la cresa a spus inainte sa-mi spuna doamna ca a muscat un copil si a pus-o la colt si asta cu cateva luni in urma....
Si daca e asa cum spune ea, consider inuman ce au facut, e doar un copil.
Diana, multa sanatate si sa te refaci repede.
saryta, multumim pentru vesti. Voi cum mai sunteti?
Dbunny, numai de mancare sa nu mai intrebi... ca de doua zile... nu ma mai atrage bucataria.... Sotul e disperat...
Yagmur, ma bucur ca te-ai intors. Multa bafta in continuare. Asteptam sa ne scrii de Luca.
Poze din martie 2009
iulia-stefy spune:
Am uitat sa va scriu ceva ... important. Stefy acum, de o vreme sufera de rochite. Joi a primit de la cumatra mea o pereche de cizmulite inalte, pana la genunchi. Imi zice: "Am si eu simbe nalta ca a tale. Mane sa mi pui ochisa, sa megem a pimbale" Buuuun. Ieri cand ma duc sa o iau de la cresa, ma duc cu cizmele, cu fustita, etc... O imbrac si dau sa plec. Ea tasneste in grupa, la copii sa se laude, ca e domnisoara.... Am ras cu lacrimi.
Dau eu tarcoale la butoi, dar ea nu ma lasa sa sar inauntru.
Poze din martie 2009
asiza spune:
Am intrat sa va pup scurt pe toate, sa va zic ca a nascut Monique, Denis e bine, eu incerc doar sa rezist!
Sanatate multa tuturor fulguletilor bolnaviori si ganduri bune catre mamicile cu probleme!
aelita spune:
DIANA-multa sanatate !
fetelor,si azi imi spune la fel,ca zici ca sunt la politie si iau declaratii sa vad daca se contrazice
zice la fel,ba chiar imi da de inteles ca doamna aia era disperata cumva,de dincolo de o usa,sau de dincolo de un zid .ma gandeam chiar ca poate ea nu a intrat cum cred eu la topogane,ci o fi intrat in vreo camera si s-o fi incuiat ? vreo baie,vreo bucatarie...ca imi da de inteles ac era disperata femeia aia si ea nu prea stia de ce.
ma duc cu ea acolo si o pun intai sa imi arate cum a fost,si apoi sa imi spuna si cine a fost.eu ii vorbesc in romaneste,asa ca nu poate interveni nimeni sa o intimideze ca nu stie ce ii spun.
apoi vorbesc cu ei pe limba lor,si ii intreb ce s-a intamplat.
Dbunni,e un loc de joaca unde primesc si copii mici.si la ikea e unul asa.e plin de geamuri,deci se vede cam tot din strada,bine ca pt o palma la cur probabil s-a dat cumva dupa vreun topogan.e un loc destul de mic,fara ziduri,doar geamuri .adica nu au cum sa bata acolo copiii pt ca se vede de afara si nu aveau de unde sa stie ca eu nu sunt pe trotuar si ma uit(de obicei sunt prin preajma).
azi mi-a spus ca tati a vomitat la pishu (adica la wc).asta s-a intamplat acum vreo luna,cand s-a intoxicat tati si l-a vazut ea. deci nu uita !
daca si-a inventat asa ceva zile la rand,ar insemna sa fie actrita mare !
oricum cred ca are incredere in mine,ca nu ii e frica ,ca nu i-a dat tare sper de nu s-a speriat,ca o vad destul de normala ,imi povesteste la fel cum povesteste ca a vomitat tati sau a rupt Andres ceva..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
kikineata spune:
Diana, sanatate multa tie si lui Marc. Sa revii cat de repede pe baricade. Incearca sa ai grija si de tine ...uite cine vorbeste
Kokorina, imi pare asa rau pt. Sofia. Revenire rapida. Poate intri sa ne spui ce s-a intamplat si cum mai sunteti.
Iulia_stefy, te rog lasa-n mama lui butoiu' ala...e primavara.
Stefy e asa scumpa cu rochitele. Garga m-a innebunit. Mami vreau fustita. Si-n casa ar sta cu ele. Dc o vezi cum le stie pe toate....mami, asta-i pt. la parc. Mami, asta-i pt. la mall Mami asta-i pt. la vara.
Ieri, datorita faptului ca nu resusesc deloc sa mai dau jos din kg, mi-am pus fusta. Ea aera deja imbracata, ma vede, uimita, vine si cu manutza aia mica ma mangaie pe picior si zice "Mami, cat esti de frumoasa!" cu atat suflet si ochii sclipind. Mi-a mai repetat de vreo 2-3 ori....nimik nu mai conta dc ea ma vede asa
Donia, Donia....ai scos militaria din pod!
Aelita, tu iti cunosti copilul cel mai bine. Io pe Garga as crede-o suta la suta ca ea povesteste tot cu lux de-amanunt.
Dia, poate intri sa ne mai spui ce faceti!
Ruxandra, mie imi place mult chiar dc e lume multa, dar e adevarat ca suntem 2 bodygarzi dupa Garga. NU mai stiu dc am visat, sau doar mi te-am imaginat ca ...ai nascut o fetitza
Saryta, ne mai zici de iedutze, ne mai pui si poze?
Cristina1974, pe unde mai umbli? ce mai fac fetele?
kikineata spune:
Dbunny, acum am culoarea vantului turbat. Prima data in 3 sapt de la vopsire se dusese aproape toata culoarea, na ca era vopsit pe blond. Acum, a doua oara m-a tinut vreo luna juma si inca mai merge. Am bagat ceva rosu rosu chiar ca sa tina mai mult, sa fie culoarea aprinsa. Dar si-a piedut luciul, stralucirea, e asa tern. N-am chef de el acum, dar trebuie curand sa fac ceva. Vreau sa ma tund mai scurt si sa fac alta culoare dar tot de prin gama asta. Momentam am io niste pliculete pt. improspatarea culorii...roz si potocaliu...cred ca aleg roz data asta