Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 20
kikineata spune:
Cu dedicatie pt. lizzy si doradora
, faceti cunostinta cu Garga
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi5Luni_2#
ruxandra_sb spune:
.. asa sa revenim..
deci
.. ziceam de primavara si 

pe campii.. ca vazui atatea poze superbe..
scotocitul Roxanei si a lui Cristinel dupa oua canadiene, motatele Sarytei.. Luca si mami Yagmur in botanica... Adina&sotul iubit&Ale si buchetul de flori la aniversare.. constatenii stralucitori pe plaja.. cizmulitele rosii de motan incaltat ale Stefaniei..
Laura
.
Mai lasa si de-oparte
.. si mai uita-te pe geam si la Dani cel frumos.
Yagmur.. este normal sa-ti fie greu.. uite, mie una mi-ar fi imposibil. Chiar ii zicam unei prietene dragi ca acu, stiind ce inseamna, nu stiu daca as fi putut fi single mum. Nu as fi facut fata.
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
saryta spune:
Chiar nu vrea nimeni sa-mi dea parola la mail-ul comun ... am mai cerut-o, dar nik ...cea care o stiam nu merge si pace
.
Multumesc.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
ruxandra_sb spune:
Kikineata.. ce-mi place veselia. Te-ai mai tuns, huh??
.. si cum nici noi nu vrem sa ramanem mai prejos..
cu dedicatie speciala pt noii-veniti
si pt toate minunatele mamici de fulguleti:

poze de primavara
Unele dintre ele sunt opera lui M.. e clar, imi calca pe urme. ![]()
Saryta, am trimis PM.. sper sa-mi fi amintit bine.
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
saryta spune:
Ruxandra - multumesc
... bai da tu nu te-ncurci cand pui poze
-115 bucati bravo ... cred ca cele cu spaiderman sunt sigur opera lui M ... aveti si magnolii
super ... si niste dragalasenii intre o domnisoara si dl M(mai mult din parta ei) ... sunt minunati cum stau ei amandoi la tv.
kiki - garga a ta e fotomodel ... e frumoasa foc si ce bine ii sta ! Toate culorile o prind ... o poarta mami f elegant!
V-am
... plecam la bunici.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikineata Cu dedicatie pt. lizzy si doradora ![]() , faceti cunostinta cu Gargahttp://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi5Luni_2# |
vai ce ochi! ce parada modei
suuuper garga! 
Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
offff

iubiti-va tare tare copiii... strageti-i in brate cu foc... nimic nu e mai de pret decat ca ii avem langa noi...
offff 

uitati-va pe topicul emmei, a postat doris un link...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Go, Donia go! ![]() ![]() ![]() Sparge-i, zapaceste-i, da-i gata! Tinem pumnii stransi. ![]() |
Mi-a prins bine urarea, i-am spart! Da' m-au spart si ei pe mine... o suta de milioane de intrebari cu situatii din tot trecutul meu... de unde naiba sa scot atatea amintiri??? Mai intelege omul, vreo doua-trei amintiri aveam pregatite, dar nu cate vroiau ei...
Na, a fost bine, acum asteptam impresiile
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
si eu care ziceam ca voi sta la povesti...a trecut ziua de azi ca oricare alta...unde mai pui ca acum o am si pe mama la mine...nu se simte nika,parca-i mai greu...
in plus se doarme in camera cu calc...psssssssss,facem liniste
o noapte usoara,mamici dragi
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am citit putin, pe diagonala, ca de la sinuzita am o durere groaznica de cap...Am vazut si ceva poze cu fulguleti dragalasi....
acs, multumim.
Donia, felicitari.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)