Fulguleti de nov-dec 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cu dedicatie pt. lizzy si doradora, faceti cunostinta cu Garga
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi5Luni_2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. asa sa revenim..

deci .. ziceam de primavara si pe campii.. ca vazui atatea poze superbe..

scotocitul Roxanei si a lui Cristinel dupa oua canadiene, motatele Sarytei.. Luca si mami Yagmur in botanica... Adina&sotul iubit&Ale si buchetul de flori la aniversare.. constatenii stralucitori pe plaja.. cizmulitele rosii de motan incaltat ale Stefaniei..

Laura .
Mai lasa si de-oparte .. si mai uita-te pe geam si la Dani cel frumos.

Yagmur.. este normal sa-ti fie greu.. uite, mie una mi-ar fi imposibil. Chiar ii zicam unei prietene dragi ca acu, stiind ce inseamna, nu stiu daca as fi putut fi single mum. Nu as fi facut fata.

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Chiar nu vrea nimeni sa-mi dea parola la mail-ul comun ... am mai cerut-o, dar nik ...cea care o stiam nu merge si pace .
Multumesc.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Kikineata.. ce-mi place veselia. Te-ai mai tuns, huh??

.. si cum nici noi nu vrem sa ramanem mai prejos.. cu dedicatie speciala pt noii-veniti si pt toate minunatele mamici de fulguleti:

poze de primavara

Unele dintre ele sunt opera lui M.. e clar, imi calca pe urme.

Saryta, am trimis PM.. sper sa-mi fi amintit bine.

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Ruxandra - multumesc ... bai da tu nu te-ncurci cand pui poze -115 bucati bravo ... cred ca cele cu spaiderman sunt sigur opera lui M ... aveti si magnolii super ... si niste dragalasenii intre o domnisoara si dl M(mai mult din parta ei) ... sunt minunati cum stau ei amandoi la tv.
kiki - garga a ta e fotomodel ... e frumoasa foc si ce bine ii sta ! Toate culorile o prind ... o poarta mami f elegant!
V-am ... plecam la bunici.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Cu dedicatie pt. lizzy si doradora, faceti cunostinta cu Garga
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi5Luni_2#

vai ce ochi! ce parada modei suuuper garga!

Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

offff
iubiti-va tare tare copiii... strageti-i in brate cu foc... nimic nu e mai de pret decat ca ii avem langa noi...
offff

uitati-va pe topicul emmei, a postat doris un link...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Go, Donia go!

Sparge-i, zapaceste-i, da-i gata!

Tinem pumnii stransi.

Mi-a prins bine urarea, i-am spart!
Da' m-au spart si ei pe mine... o suta de milioane de intrebari cu situatii din tot trecutul meu... de unde naiba sa scot atatea amintiri??? Mai intelege omul, vreo doua-trei amintiri aveam pregatite, dar nu cate vroiau ei...
Na, a fost bine, acum asteptam impresiile Pana una, alta, ma duc sa mananc cat pot la chinezesc si apoi o sa vin aici sa ma plang ca sunt grasa...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si eu care ziceam ca voi sta la povesti...a trecut ziua de azi ca oricare alta...unde mai pui ca acum o am si pe mama la mine...nu se simte nika,parca-i mai greu...
in plus se doarme in camera cu calc...psssssssss,facem liniste
o noapte usoara,mamici dragi

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am citit putin, pe diagonala, ca de la sinuzita am o durere groaznica de cap...Am vazut si ceva poze cu fulguleti dragalasi....

acs, multumim.

Donia, felicitari.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput