Fulguleti de nov-dec 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

YAGMUR,frumos foc Luca!faine pozele din gradina botanica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Yagmur - frumusel foc Luca, dar nici mama nu e mai prejos ... sunteti 2 frumosi .
Dandusa - sunteti minunati ... Crinuta e o scumpa cu coditele ei carliontate, iar Raducu are niste ochi ... bravo! sunteti o familie minunata - in cativa ani aveti timp sa mai faceti unul ... se spune ca familia cu 3 copii e binecuvantata(nu ca nu ar fi si celelalte, dar ceva legat de trinitate - am citit io pe undeva)
Laura - eu citesc, dar mai greu cu scrisul ... acu e nebunie mare de cand cu caldura vor numai afara, ba cu bicicleta, ba cu creta, ba la bunica si tot asa. Numai ca aseara Sara a avut febra toata noaptea ... acu nu mai are nimic e vioaie sare si tot asa - sper sa ne vada d-na dr mai dupa-amiaza si sa nu fie iar rosu in gat .
Spor la treburi! si sanatate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am pus si niste poze cu motatele.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neatza, fete dragi!

Danutz, chiar te-ai lasat convinsa?!? Wowww, felicitari!!!!! Sa fie intr-un ceas bun de data asta! Cata pare super de treaba!

Am vazut si eu pozele cu fulguletii minunati: Luca la gradina botanica (chiar daca Manu se plange de Luchita, sa stiti ca el e si un baiat fff inteligent, care-l iubeste mult pe Denis si e si dragastos tare cand vrea), cristinel si Roxanica, la "egg hunt" (btw, eu am aflat de acest obicei anul trecut de Paste cand eram in Anglia si, la un grup de joaca pe care-l frecventam regulat, o doamna ne-a pus pe mine si denis sa cautam oo...si eu nu pricepeam de ce le ascunsese , dar dupa ce am intrat in joc mi s-a parut super fun. Bineinteles ca la vremea respectiva, Denis fiind foarte mic, n-a inteles mare lucru din toata traba asta, dar o sa repet figura anul asta cu el. Cred ca-l va incanta); Adina si sotul, de ziua lor (super tare restaurantul, surprizele, mancarea, vinul, florile, lumanarile si, nu in ultimul rand, voi. sunteti un cuplu minunat!); iedutele de Saryta, dulci, dulci foc, Raduca si Crinuta la botez (sunteti minunati toti 4) si cam atat...sper ca n-am uitat pe nimeni!

Lizzy, da' vorba Doniei, tie de unde ti se trage? io-s cam ardeleanca si-a durat ceva vreme pana m-am prins de ce ne-a invadat o lizzy, fara sa se prezinte ...Pupici

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mai fetelor, sunt total debusolata. Am deschis ochii mari, sa vad daca sunt la fulguleti sau nu.
Deci: doradora, lizzy, bine ati revenit!

Adina, la multi ani si pentru sotul tau. Va sarbatoriti impreuna! Sunteti o pereche tare frumoasa!

Donia, ce iepurasi frumosi si veseli!

Madaluta, felicitari Brianei! Imi place tare blogul.

Saryta, scumpe foc motatele! Si ce se iubesc! Dar motata cea mare nu mai sta la pozat?

Manu, la multi ani mamei tale! Imi pare rau ca nu puteti sarbatori impreuna.
Sa stii ca si Victor are zile in care e plin de nervi, super agitat, de nu-i intra nimeni in gratii. Mie mi se pare normal, mai ales daca ma gandesc ca si eu am zilele mele "proaste". Iar ei sunt mici si nu stiu sa-si gestioneze bine sentimentele, starile... (nu ma pot controla eu de multe ori, cum sa-i pretind lui). Alunga piticii!

Dianav, multa sanatate!

Lacramioara, multa sanatate, sa scape Stefy de constipatie! Poze cu tunsulica?

Laura, sa-ti fie de bine tunsoarea! Hai mami nu mai fi deprimata!

Dandusa, sunteti o familie de frumosi!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Go, Donia go!

Sparge-i, zapaceste-i, da-i gata!

Tinem pumnii stransi.

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

dandusa, deci daca stiam ca ruxandra merge sigur veneam si eu!
frumosi copii, sa-ti traiasca sanatosi!

lasa ca recuperam la vara...

pai nici ruxandra nu stia.. si-a zapacit-o de cap.. vin, nu vin, poate vin... blabla

si stateam.. si ma scarpinam.. si cine pana mea e lizzy asta..

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu va puneti multe intrebari, va rog, mai ales public.
ganditi-va un pic si veti intelege
daca aveti nelamuriri va astept pe PM.

multumesc frumos pt discretie

Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

O minune de bazar - Sonia si Andrei

Mergi la inceput

.. pfiuuuu.. ce se cunoaste c-a venit primavara..

stai ca vroiam sa mai zic multe.. da tre sa ma desfasor..

si nu mai am loc...

nu-i bai.. vaz ca, cam bat campii..

tot primavara-i de vina..

daca-i sa fie bai .. macar sa fie bai cu veselie..

azi inca-i cum e.. maine nu se stie..

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Da' matale de unde ti se trage cu lizzy? Sper sa n-aud ca ai pretentii la Mr. Darcy, ca scot biciul!

ouch

Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

O minune de bazar - Sonia si Andrei

Mergi la inceput