Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 18
dandusa spune:
am intrat special sa pun poze
am trecut cu bine si de asta.Raducu a fost f suparat ca l-a bagat in cazan...,a plans cam mult.la restaurant a fost cat de cat ok...i-am luat si turta Crinutei cea cu personalitate.n-a vrut sa ia nimic d epe tava...rugamintile si pacalelile au fost in zadar.sant mandra de ea
asa-i fata mea,pretentioasa
Ruxandra ne-a facut o surpriza de zile mari...a venit sa se distreze cu noi la petrecere.minunata surpriza.Madaluta a venit la biserica.
multumim de urari si de aprecieri.
La multi ani,Adina
scuzeee,abia am frunzarit cateva mesaje.
revin maine la barfa,puuuup apasat
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
lizzy spune:
dandusa, deci daca stiam ca ruxandra merge sigur veneam si eu! ![]()
frumosi copii, sa-ti traiasca sanatosi! 
lasa ca recuperam la vara...
In sufletul nostru pentru totdeauna
O minune de bazar - Sonia si Andrei
doradora spune:
ce frumos! adinazot
, va serbati in aceeasi zi-sa fiti sanatosi si fericiti! la multi ani! si danutz
- sa fie intr-un ceas bun!
nu o cunosc pe dora din desenele animate, trebuie sa vad pe you tube. acum cativa ani am avut o eleva in clasa a IVa la care am tinut tare mult. era simpatica, inteligenta, dezinvolta, educata, si ma gandeam ca atunci cand voi avea un copil, tare mi-ar placea sa semene cu ea.
adinazot spune:
Va puuuup!multumim de complimente!
MADALUTA,ce scumpa minunea!
DONIA,nu am cuvinte sa spun ce copiii minunati ai!Roxana e o adevarat domnisoara,frumoasa foooooc iar Cristinel un scump.
DANDUSA,sunteti superbi!
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy dandusa, deci daca stiam ca ruxandra merge sigur veneam si eu! frumosi copii, sa-ti traiasca sanatosi! ![]() lasa ca recuperam la vara... In sufletul nostru pentru totdeauna O minune de bazar - Sonia si Andrei |
Da' matale de unde ti se trage cu lizzy? Sper sa n-aud ca ai pretentii la Mr. Darcy, ca scot biciul!
doradora, am inteles. Dora de la desene e tare po****ra la noi in familie
dandusa, sa va fie de bine botezul si turta, ce fain ca ai petrecut si cu fulguletii, l-am vazut si pe boier Grigore vrajind pe acolo
Voi, frumosi cum va stiam! Raducu ala... mic, mic, da' mi-a cam furat inima!
adinazot, multumim!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
doradora spune:
mama, ce schimbari pe aici! lizzy, tre sa dam petrecere de botezuri

fetele, va asteptam cu cadouri pt botezate![]()
Laura13 spune:
salutari mamici.
is obosita, franta, m-am saturat de curatenie ... si maine inca o zi. dani a fost azi suparat, ca mami nu vorbeste cu el, adica faceam curat si nu stateam langa el. desi eram in aceeasi camera, eu imi ocupam timpul cu altceva decat joaca cu el. i-a trecut intr-un final. da' e mucos rau de tot, ceea ce ma supara, mai ales ca vrem sa plecam la onesti de paste, si vine si andrea cu copiii ... sper sa nu molipsim toata familia. multumesc lui DD, deocamdata nu avem decat muci, fara febra.
donia este bestiala poza in care roxana gaseste un ou gol ... e atat de expresiva ... iar ultima, in care sunt ei doi imbratisati pe canapea si rad ... SUPERBA!!!
dandusa imi vine sa te intreb daca ai peste 18 ani ... arati bestial!!!!!! copiii ... ce sa zic altceva decat ca te mostenesc, sunt superbi. sa va traiasca si sa va bucurati de ei. 
ruxandra la mare? bravo voua ca va mobilizati si iesiti si va simti bine. ti-am spus vreodata cat de mult va invidiez? si apreciez? 
danutz yupiiiii!!!! bem!!!!
felicitari, casa de piatra, multa fericire si sanatate!
madaluta
vreau si eu o fetita! ![]()
yagmur m-am rasfat cu pozele cu luca ... o frumusete! ma bucur ca e mai bine, imi pare tare rau pentru noptile nedormite. incearca (la noi functioneaza) ceai de tei, miere de albine intr-o cana cu lapte seara la culcare, si activitati cat mai linistite seara inainte de somn. la noi a functionat, in sensul ca nu mai viseaza atat de mult si doarme mult mai linistit.
dianarus ma bucur ca v-ati revenit si imi pare tare rau ca ati avut de tras. bine ca acum sunteti ok.
nu mai stiu, am vazut cat e ceasul si m-a luat somnul ... instant. ![]()
eu azi am fost la tuns. sunt deprimata, iar eu cand sunt asa ma tund. dar am venit si mai deprimata de la coafor, pentru ca nu imi place ce a iesit. adica parca ma imbatraneste si mai mult (asta e primul motiv de depresie) si parca ma face mai rotunda la fata (logic, al doilea motiv de depresie "e" kilele). macar imi place culoarea, maro inchis, ciocolatiu cu cateva suvite mov.
cand am ajuns acasa dani m-a intrebat: "ce e cu parul asta" 

![]()
n-a vrut deloc sa imi spuna daca ii place sau nu.
vreau sa strig pentru ca vreau mesajul lungi de la mamicile absente. so: dia, a deju, porumbita, bamboletta, ramsan, raluca_u, saryta, lavinia, ralumat, leyla, avdanaarhire, teutz, chinico, flore da-ti un semn, dar cu mesaje lungiiii, mi-e dor de voi si de multe altele ...
pupici mamici, n buna
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iulia-stefy spune:
Salutare!
Aseara am fost sa tundem domnisoara la Ciufulici.... si a stat de dragul masinutei.... Asta dupa ce am venit de la control de la doamna doctor. Am fost sa dicutam despre constipatia ei de mai bine de un an..... Ne-a dat tratament de mai lunga durata si sa vedem ce iese. Ca deja am ajuns la fisuri anale....
Ruxandra, Anca, multumesc.
Dbunny, fata primeste lapte cu cereale integrale, dar ea vrea paine alba.... multa....
danutz, felicitari. Sa fie intr-un ceas bun.
acs, multumim.
Donia, dandusa, am admirat pozele.
Laura, sa-ti fie de bine tunsoarea. Capul sus.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianav spune:
Dandusa ti-am mai zis si ieri....sunteti PERFECTI!
Imi place Crinuta cu ciorapi rosii si cardigan gri.
Mai vreau si eu un bebe, dar e asa greu uneori.
Mie nu mi-a fost bine de loc in ultima luna si a culminat cand am ajuns la urgenta unde mi-au facut mai multe analize si investigatii si am descopeirt ca mi s-a dereglat glanda tiroida. Acum iau tratament. Simptomele sunt groaznice, incepand cu transpiratii, puls peste 120, o stare de greata de imi venea sa ma arunc de la etaj...
Doradora nu am mai intrat pe aici o vreme, dar sa cred ca esti persoana cu care am corespondat pe mail (vreo 2-3 mesaje) in legatura cu experienta nasterii la un anumit spital?
Yagmur spune:
Buna dimineata
Se "simte" ca am dormit bine? De cand am asteptat o noapte in care sa dorm neintoasa... uite ca a venit..
Ieri, Luca cred ca a avut cea mai agitata zi din viata lui. Pana si Olimpia care e blanda si calma de felul ei s-a speriat. A lovit pe toata lumea, de cele mai multe ori fara motiv.. doar asa, ca este nervoso...
Am inceput sa-i dau siropul de la neurolog dimi si seara si sa vedem cum va fi.. peste o luna mergem iarasi la control, iar eu ma gandesc sa caut un psiholog sa ma indrume un pic. Mi-e teama cel mai mult de faptul ca sint singura si ca atunci cand se aduna multe sa nu cedez.
Acum ma tot gandesc daca nu e ceva genetic, e clar ca incep sa am multi pitici pe creier
; cand eram de varsta lui mancam sticla (orice pahar pe care il prindeam il ciobeam si aruncam cioburile), am fost si somnanbula pe la vreo 6 ani... in fine, cred ca pur si simplu m-am panicat si incerc sa scap de aceasta stare.
Va multumesc mult de complimente, trebuie sa incerc sa-i fac mai multe poze nazdravanului meu.
Madaluta, Luca nu mai mananca chiar atat de bine, sint zile cand chiar mananca putin, a inceput sa si scuipe sau sa arunce cu mancarea... acum 3 sapt avea 14 kile la pielea goala.
Danutz, felicitari si va pup pe toti trei...
Acs, nu mai ajungem in capitala.. de Paste stam in Cluj si fugim de 1 mai pana la Baile Felix. Si asta va fi vacanta pe 2009
. Mi-as fi dorit sa vin la Bucuresti mai ales ca mama face la sfarsitul lunii 70 de ani, dar nu am nici o zi de concediu si nu e momentul sa imi iau fara plata... imi pare enorm de rau ca nu pot sa fiu langa ai mei nici de Paste si nici de ziua mamei
Dandusa, sint superbi, sinteti tare frumosi... si asa un dor mi s-a facut de mareeeeeee.......
Donia, fara cuvinte.... minunate pozele, asa cum esti si tu
Fug si eu la treaba...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca