Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 21
dianav spune:
Fetelor
Oanei ii ies ultimele 2 masele. Cele de sus au iesit cele de jos nu. Are niste dureri ingrozitoare ca se tarage la propriu de par. I-am luat ieri Orajel. E CEL MAI BUUUN.Iti amorteste tot maxilarul dintr-o picatura infima. De ce oare nu i-am luat mai demult......
Kiki multe din hainutele voastre le avem si noi
http://picasaweb.google.com/diana.tutulan/OanaAprilie?authkey=Gv1sRgCMOmvMn1wJ2TUQ#5320337623601918466
trebuie sa va uitati invers in poze
doradora spune:
`mneata!
si noi avem jachetica dungata de la next!
o salutam pe garga, e o adevarata domnisoara!
mami, felicitari pt asa o fetita!
doradora spune:
ruxandra, ti-au crescut mari baietii, adevarati flacai! sa-ti traiasca!
ps: si noi avem cizme de cauciuc cu floricele, fix identice si la fel!
adinazot spune:
Neata fetele!!!poftiti la cafea cu lapte,mmmm ce buna e...
M-am delectat cu pozele RUXANDREI,sunt atat de faini baietii,amandoi,nise minuni!!!KIKI,pai Garga e o scumpa si jumatate,vesela si plina de viata!!!
aka spune:
neata.
ce gargarita frumoasa si eleganta.
si ce imagini incarcate de dragoste la Ruxandra.
Lizzy m-am uitat de doua ori, apoi m-am prins, ce si cum
.
dianav si noi am avut niste zile tare grele cand a spart a treia masea. nervi si plansete cat cuprinde... mai e una si gata.
Donia felicitari.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
acs spune:
Ce fete frumoase si cochete mi-au inveselit dimineata: Garga si Oana 
Cat despre pozele ruxandrei: minunate! Ce de copii, ce veselie! G iti seamana atat de mult. Aceeasi expresie, aceeasi ochi, acelasi zambet. Ce figura strengara are M in pozele cu fetita langa el :). Superb! 
Donia, felicitari! 
Lizzy 
Lacramioara, multa sanatate! Lasa ca vine ea vara si se termina cu racelile, virozele si gripele care tot bantuie pe aici! Stefy e bine? 
Edit: Adina, uitasem sa-ti multumesc pentru cafea :). Am baut-o neagra; foarte buna!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
deci lizzy nu stie sa presteze capitol nou ![]()
hai care se baga??
donia, felicitatiuni! 
revin, azi butoiez ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
aka spune:
continuati aici
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina