Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Ma pregatesc si eu sa plec acasa, mai astept un mail si zbor. Inais si Lorich ![]() ![]() das ma e coltosa fii-mea.Andrada ma bucur ca nu e nimic grav, bine ca te-ai linistit. ![]() Lauramulta sanatate puiului. ![]() Cleo ai facut rezervare pentru vacanta? Eu turta stiam ca se rupe pana face 1 an... ma rog, eu vreau doar distractia cand alege ea un obiect, sunt tare curioasa... Simona mersi pt detaliile despre cresa, eu nu suport ideea de spaga, adica imi e rusine sa dau... Oricum si eu tot la cresa o duc, poate de la toamna, poate de la primavara... da la una particulara ca sunt mai putini copii. ![]() |
michaela, raspund scurt:
deci dupa lupte seculare,astazi vic. a platit avansu la : http://www.rezervare.ro/detalii_rezervari.php?id_statiune=276&id_tara=1&id_hotel=49 1250 euro, 2 iunie, 7 zile ultra all inclusive, taxe de aeroport. Mai ne tre 10 euro de caciula - taxa de viza.
si sa fac pashapoartele mie si fifi.
deci, despre cresha, ma bate un gand, sa dau fata la un program scurt, macar. Si la una particulara. de ce? stiti ce frumos interactioneaza cu alti cupii? cand a fo Sebastian aici, i-a dat jucarii, alerga dupa el, vorbea, etc. Si nu numai ca e un baiat deosebit [:D}, si cu verisorii face la fel!! si acele intalniri la Adriana, care m=au impresionat, realmente, cand vad copiii unii langa altii, cum interactioneaza, cum unii urla, cum invatsa ca uite si alti pui mici....si alte jucarii, uite ce picior are celalalt etc.
Consider ca socializarea e un pas f. important la copii. se va imbolnavi. CU SIGURANTA!! e perioada de viroze, raceli, enteroviroze, etc. E varsta bolilor copilariei,. E varsta imunizarii, cand nu au protectia invincibila a alaptatului, cand umbla, ling, papa, ling, sug orice de prin casa.
deci da.
si noi oamenii mari suntem atinsi de viroze si raceli. d-apoi ei. Stiu, suna a autoconvingere, ca va fi bine, ca vom pati si noi, ca vom trece peste etc. dar toti copiii se imbolnavesc.
abia acum imi aduc aminte cu fratele meu....
fug. Nu am mai apucat sa fac mare lucru.
poze cu barcelona, again: http://picasaweb.google.com/csocianu/BarcelonaLloretDelMar2007#
insanatosire grabnica la toti cupiii si parintii!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Pe Mirci l-au internat. I-au pus si branula.Offf...Miine ii fac si radiografie.E in rezerva, cica e ca la munte acolo...sper sa stea cit mai putin.
Magne, primavara, vintul, vremea asta capricioasa...asa ne imbolnavim..Sa vedem partea pozitiva, ca se imunizeaza si ei..ce sa mai zic si eu. 
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Ooof, Mirci, pui Mic! Ce-o fi in sufletul Laurei acum. Ma rog pentru ea sa fie baiatul bine repede, sa nu aiba pneumonie!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Sanatate multa, insanatosire grabnica lui Mirci, ne gandim la el cu toata puterea optimismului nostru! 
Victoria_mami spune:
Pupici multi si putere Laurei si lui Mirci Mic un pupoic cu multa sanatate din partea Victoriei.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
stefany_p spune:
fetele cu cezariana..pe voi va doare operatia? pe mine doare in partea stanga, cam de la inceput a fost asa, dar acum, cum fac putin efort, cum ma doare...
pupam Mirci..vai de bolfitele lui
iulia83 spune:
hellou pe fuga..
Multa sanatate bbilor bolnaviori,
pt scumpul de Mirci, care din nefericire a ajuns in spital. sa auzim de bine 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Alysh spune:
Buna seara fetelor,
Inca sunt sub stare de shoc cu vestea despre Mirci. Off, acum 2 zile ne-am vazut si era sanatos tun.....e prea tarziu s-o sun pe Laurita....
Azi l-am inscris in sfarsit pe Vlad la medic pediatru de familie. Ma gandeam ca se face anul , tre sa facem vaccinul si iar dau 5 milioane pe vaccin+ vizita pediatra. Nu mai fac fatza, sincer.
Cleo,am vazut pozele, sunt DEMENTIALE, abia asteot!!! noi o sa stam la Santa Sussana...am vazut ca si voi ati stat la LLoret, parca sunt f aproape, cum procedati? Luati trenul dimineata si plecati spre Barcelona? La cat e ultimul tren? Noi ajungem la aeroport in jur de 22,30, ce posibilitati avem sa ajungem la hotel? GAsim fructe de mare din belsug?
Avem demipensiune...MAi da-mi si mie sfatuiri, please, please!!
PS: Sa stii ca Vlad sta f bine la capitolul digestie datorita tie: ii dau lapticul un pic diluat asa cum mi-ai sugerat si de atunci n-am mai avut nici o pb...mereu am vrut sa-ti spun si am uitat

Desiree si eu tot rochitza din satin cu trandafirasi as alege-o! E atat de frumoasa. Si restul sunt f frumoase, dar asta e spectaculoasa, pt o aniversare de 1 an ar merge perfect.
Doloress, sanatate multa lui Patrickutz, imi pare tare rau sa aud vesti dintr-astea.
Miss, ce frumos ca ati socializat....eu insa 

dupa papica pregatita de tine pt fete....cred si eu ca a fost un deliciu...suna bestial. Intrebare: CAND AI TIMP sa le faci? Asa cumintel e DAvid? Facem schimb macar o zi, please, please?
A-propos, fetelor, vreau sa stiu daca mai sunt bebei care se tin martisor de mame??? dar asa incat nu le lasa nici pana la baie? Vlady era destul de independent, ce-i cu el de 3 zile ca m-a capiat! Si cand ne uitam pe carticele ma tine strans de tricou....sa fie acea anxietate de separare? Sper ca e ceva temporar....nu va imaginati cum face cand ma plec la bucatarie sa iau ceva sau cand il rog sa stea 3 minute in patutzul lui sa merg si eu la baie....Sincer, pt pipi am ajuns sa-l iau cu mine si il pun in caditza de plastic sa se joace...Ce ma fac?
Vlady
jady spune:
ne rugam pt MIRCI sa fie bine,speram sa nu il tina mult,
mami si ii trimitem o imbratisare puternica
aelita de unde esti din spania???
Miss ce dulce e DAVID ,da ce forta are
bebe scumpěc.