Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 21
Victoria_mami spune:
Alysh,mersi de vot! (ptr. rochita)
Victoria a iesit ieri cu daddy 2 ore si nici nu a stiut ca mami nu-i prin zona. A fost tare cumintica, zice daddy ca si singurica-n spate au cantat, au povestit si nu a marait deloc. Au fost la magazin la daddy, apoi la cumparaturi apoi la plimbare putin. Am o prietena care a a vut candva un day-care. spunea ca (,) copiii de 9 luni dusi la day-care erau ok, nu plangeau, nu nimic; in schimb la 11-12 luni aveau probleme sa stea fara parinti. Asa ca, da, probabil ca e anxietatea de separare... dar si Victoria mai are zile si apoi are zile cand e absolut ok sa nu ma vada in camera...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
anuta-maria spune:
Buna fetelor, referitor la decalotare m-am interesat si eu pe net si nu am gasit multe argumente pro, mai multe contra, dar m-a convins sotul.
El mi-a arat ca toate argumentele contra pe care le gasisem erau de ordin moral si nu medical. Mai rau era ca in multe locuri decalotarea se confunda cu circumcizia, care intr-adevar are efecte negative si e o inteventie groaznica (sunt filmulete pe net), ce vedeti acolo doar primele 5 sec reprezinta decalotarea.
Noi am avut o zi mai buna decat aseara, am reusit sa ma duc la cresa azi sa ii cer directoarei formularele dar nu am gasit-o, asa ca trebuie sa mai fac un drum luni cica. Am vb cu o educatoare de acolo si ea mi-a dat mai multe informatii, una din ele este ca aici nu au program redus,doar in prima saptamana pot sa-l iau de la 12 juma si atat.
Simona eu stau in Brancoveanu pe langa Budimex.
Micaela nici eu nu suport ideea de spaga exact cum ai spus si tu, imi este rusine, dar daca trebuie o fac si pe asta. Crese nu prea sunt in Bucuresti chiar si particulare asa ca eu cred ca tot va trebui sa dai o atentie ceva, ca doar traim in Romania.
Felicitari pt maseluta si pt mers, cred ca e prima in ambele cazuri dintre bebei de aici.
Laura ne
ca totul va fi bine cu Mirci si sa se faca repede sanatos.
mami de Vladimir-Andrei
http://picasaweb.google.ro/amhapenciuc
inais spune:
Seara buna!!
Andrada sanatate multa pt Tiberiu. Stiu ca e tare greu sa nu stii de ce se intampla ceva. Sper totusi sa nu fie varsat de vant. Oricum execrabila purtarea pediatrei. Despre dr. Marcu am auzit pareri contradictorii si nu tocmai bune. Am inteles ca-i f superficiala si expeditiva. Daca ai nevoie de info despre o pediatra ok (cea care ne-a ajutat cand a avut Iasmina bronsiolita spre pneumonie) da-mi un semn.
Doloress m-ai speriat cu ce ai povestit! Cum mai sunteti? Sincer toate sfaturile bune le-ai primit deja. Hidratati-l si atat. Important este sa ai in minte si varianta spitalului. Noi am refuzat-o cand a patit si Iasmina ceva similar. Desi ea nu a facut diaree, ci doar voma. Pe de alta parte spitalele din Ro sunt una si cele din Germania altceva.
Patrick curajos! O sa treaca!!
Laurita ma
pentru voi sa fie totul ok si sa scapati din spital rapid! Simona sa ne mai dai vesti!
dulce pentru Mirciulica de la Iasmina. Sa se faca bine si sa fie curajos!
Gata merg la somn...am uitat tot ce am citit iar mesajul e inceput de la ora 22.00
Noapte linistita sa avem!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

MsBB spune:
aveti cafeaua aburinda ... poftiti de luati!
Mirci in spital? Hai mai! Ufff Multa putere Laurita, multa sanatate si sper din inima sa nu fie vorba de penumonie
. Asteptam vesti bune cat mai curand!

Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
cleo78 spune:
niatsa MsBB, multsam de
,mai fac si io neshte cani cu una, alta, pt restul fetelor.
fetelor, am dat-o pe insomnii. Nu ma intrebati de ce. nu stiu sa raspund. is praf de oboseala si dorm noaptea 2-3 ore, ma perpelesc sa adorm. cam ca la sf sarcinii.... (sa imji fac un test de sarcina????)
am cetit tot, nu a ramas nik in neuron. Mai urez o data puiutilor bolnavi insanatosire grabnica, si
sa se intoarca repede acasa veseli si vioi.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
inais spune:
Neatza!
Naspa situatiune...vineri nu ne place. Pleaca al meu sotz ff devreme si trebuie sa ma trezesc eu sa hranesc Iasmina (primul bibe i-l da el ca regula). Asa ca mi-s treaza si fresh cu 2 cafele virtuale de la MsBB si Cleo
si
si o cana de lapte cu cereale din "productia" proprie.
Mai Cleo stii ca-s caeva reguli ca sa combati insomnia: sa incerci sa adormi si sa te trezesti la aceeasi ora, sa dormi inainte de ora 12, sa nu faci efort fizic intens decat pana la maxim ora 19...mai erau. Cu cana de lapte inainte de somn sau ceaiul de tei cred ca stii.
Gata mie mi s-a facut somn...merg sa ma intind nitelush...cu o carte in brate!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

momMinodora spune:
neatza, cleo78 si MsBB...multam de cafea, e pe jumatate bauta
....fetelor,imi cer scuze ca sunt mereu absenta dar am avut probleme cu pc-ul...nush de unde am"pescuit" un trojan, un rootkit, si a trebuit sa reinstalez Windows-ul...eu ma ocup de asta, sotul fiind total pe dinafara...ieri toata ziua asta am facut, iar seara am facut niste gogosi, am un pofticios de nu va zic, e mai rau ca o gravida...Daria bineinteles ca a tras un pui de somn de 30 min dupa care a avut chef de joaca, pe la 23 a adormit...uffff
n-am apucat sa citesc nik din urma, decat doar ca Mircea e bolnavior ...sanatate multa tuturor bolnaviorilor si sa auzim de bine!...ne mai auzim...
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Neatza! Naspa situatiune...vineri nu ne place. Pleaca al meu sotz ff devreme si trebuie sa ma trezesc eu sa hranesc Iasmina (primul bibe i-l da el ca regula). Asa ca mi-s treaza si fresh cu 2 cafele virtuale de la MsBB si Cleo si si o cana de lapte cu cereale din "productia" proprie.Mai Cleo stii ca-s caeva reguli ca sa combati insomnia: sa incerci sa adormi si sa te trezesti la aceeasi ora, sa dormi inainte de ora 12, sa nu faci efort fizic intens decat pana la maxim ora 19...mai erau. Cu cana de lapte inainte de somn sau ceaiul de tei cred ca stii. Gata mie mi s-a facut somn...merg sa ma intind nitelush...cu o carte in brate! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04 ![]() |
deci daca ash adormi la 9, dupa fata, ar fi o treaba, ca atunci pic de somn. Dar io ma apuc sa fac treburili, sa strang, etc. Stii cum e....
o sa mai incerc cu cana de lapte . ca asta mi-a ieshit din uz.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Stefany - intrebai de operatia de ceza...nu pot sa zic ca ma doare, am zile cand uit ca am fost vreodata operata, uneori mai simt asa o jena ...dar cel mai inervant
este cand ma apuca o mancarime acolo de-mi vine sa-mi infing ghearele
. Slava Domnului ca ma controlez, altfel as arata ca o maimuta pe strada scarpindu-ma ![]()
Alysh - eu am in dotare o fetitza cu magnet
. Fereasca DD sa plec din camera ,cateodata o deranjeaza si sa ramana doar cu tati
. Nu este ea ffff mamoasa, sa stea la alintat, sa se cuibareasca la pieptul meu dar e jale daca nu ma vede. Ai muri de ras sa vezi cum merge oriunde merg si eu, este in permanenta dupa mine. Daca vin la calculator si inchid usa stie unde sunt si vine bate in usa pana o deschide si apoi in 2 secunde e calare pe mine
.
Treaba cu dusul la baie o stiu
. De nu mai tin minte cate ori am carat-o dupa mine la baie ...cand era mai mica o puneam in soica iar acum vine in 4 labe dupa mine si daca inchid usa la baie bate in usa si urla. Am incercat sa o las in tarc si sa-i vorbesc cat sunt in baie dar se face verde/albastra
. Tot sper ca trece darrrr... Tocmai din cauza asta am zis ca o sa o las pe la socrii, pe la ai mei ... sa se mai invete si cu alti.
Miss - am vazut Daviducu inaintand ca gandu' si ca vantu'
. Mai tu-l imbraci in bleu sa-i faci okii si mai si uh?Ce expresie satisfacuta are cand ajunge la tine
Ma bucur ca ati avut parte de asa intalnire placuta, asteptam poze.
Cleo - tare rau e sa nu poti dormi
. Culmea , doarme copilul si tu stai si numeri cai verzi pe pereti
. As face o glumitza si as zice ca ma apuc sa caut cursurile de la fac. Asta ma adormea pe mine mereu cand ziceam ca ma apuc de
. Acum lasand gluma la o parte zic sa incerci sa lasi pe dimineata ce mai ai de facut. Eu prefer sa mai fac dimineata decat sa-mi sara somnul seara. Cum adoarme mandra cum hop si eu in pat, cine stie cat tine linistea.
Bine eu si mai trag de timp cu mandra la culcare. Incerc sa o tin pana pe la 10 si apoi trag obloanele si-l chem pe nea ene
.
Inais , Minodora 
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
momMinodora spune:
Stefany,referitor la cezariana, eu imi amintesc de operatie doar cand vad cicatricea, nu ma supara deloc, chiar si cand e innorat...insa in primele luni dupa cezariana mai simteam mici intepaturi in coltul din dreapta...nush de ce zona aia a fost suparatoare de cand m-am ridicat din patul de spital..simteam ca ma tine ceva acolo...
in dimineata asta am fost mai norocoasa..Daria si-a baut lapticul la 7 si a pus capul la loc in pat...abia acum si-a bagat degetul in gura, semn ca ii e foame sau sete...mi se pare ca mamanca prea des...la 2-3 ore..hmmm...mai e vreun bebe care isi suge degetul?...ma cam apuca disperarea cand o vad si zi si noapte cu el in gura...nu-i treb nici mancare...asa e de bun...![]()
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!