Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Dar sunt destule persoane care taie si la fetite motul. |
Si daca nu ne ajunge de un motz?

Ia uitati-l pe David inaintand ca fulgerul
Fetelor, va pup, ii pup pe sarbatoritii zilei, le urez multa sanatate bebeilor si mamicilor bolnaviori si bolnavioare, dar sunt pe fuga rau de tot, ca acum 2 ore au plecat de la mine cele 3 mamici cu cei 3 bebici si acum prelucrez pozele si in curand se va trezi si micul master of disaster si dupa aceea nu mai am timp.
A fost superb, nu ma asteptam, dar ne-am simtit extraordinar, bebeii au reactionat foarte sociabil, s-a inaintat pe genunchi, pe coate, pe burta, s-au schimbat jucarii, s-a ras, s-a mancat, s-a socializat frumos-frumos... Bebeii au fost rupti dupa aceea, au adormit toti butuc. Deh, atatea impresii care trebuie prelucrate... Ah, iar David a baut binisor apita, se vede treaba ca miscarea provoaca sete si atunci ii place sa bea apa...
Pregatisem pentru fete o salata de pui (carnita de pui marinata in sos de soia cu miere, apoi facuta la gratar, plus telina verde, avocado, ceapa rosie, nuci pisate, sos de curry si un pic de maioneza - mi-a iesit un deliciu!), ca desert niste fursecuri, sucuri etc. Le-am pus la bebei DVD-ul cu Baby Einstein (leeloo, inca o data saru'mana) ca sa stea si ei cuminti pana mancam noi, am fost inspirata...
Per total, a fost o intalnire neasteptat de reusita. Acum imi dau seama (din nou) ce ratez ca nu ma pot intalni si cu voi, of
Revin cu ceva poze de la intalnirea la nivel inalt a lui David cu Christoph, Felix si Mia, hihihi...
Magnetism79 spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE salutare fetili, Mai care stiti care-i treaba cu turta, explicati-mi si mie ca de unde vin eu ca-s modovianca se taie motul. Adik se lipesc niste banuti cu ceara (parca) si se taie parul cu totul.Cam atat stiu de la cea mare. Spre rusinea mea nici pozele nu le mai gasesc de atunci d-apai sa mai stiu ce s-a mai petrecut. Mai stiu ca dupa toata chestia cu banii si parul se pun pe o tava niste obiecte si copilul alege ce vrea el si nu ce-si doresc parintii. plizzz explicati-mi cu turta asta ca eu tot de mot stiu. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12 Draga mea,si la fetite dar si la baieti tot motz se numeste eu nu stiu de nici o turta.Copilul trebuie sa treaca de un an si o zi asa se zice,apoi copilul nu trebuie sa fi fost tuns pana atunci ca zice-se ca ii iei norocul.Motul se ia in forma de cruce de catre nasa sau nas,apoi parul se lipeste de un banutz ori de argint ori simplu cum are fiecare cu ceara de la lumanarea care se tine aprinsa in tot timpul acestui ritual.iti mai spun dupa ce pap.pupici |
Mami de Bogdanici Pogonici
stefany_p spune:
uff..iar bebei bolnavi???Doloress, supica de morcov ingrosata cu putin orez ai incercat? smecheranu de Patrick ..nu-i prieste decat aerul american..![]()
si pui de Reallaura e bolnavior..iar?
si puica de Micaela e maseloasa?...
mai, al meu ce mai, ma da pe spate..face niste chestii...wowww...URLA

....cat poate..noapte, zi, seara, dimineata..is chiauna de cap...
a da...si-are azi 9 luni...barosanu'
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui aelita DESIREE-rochia asta i-ar sta superb Victoriei !sunt frumoase toate,dar asta e maid e ocazie.nu conteaza ca a fost cadou de Craciun,acum ii e buna .Si eu am primit rochii cu diferite ocazii si i-am dat-o Sofiei cu alta ocazie,cand i-a fost buna,ca de multe ori le primeste mari.dupa mine,e cea mai de ocazie.si celelalte sunt frumoase,dar parca nu prea sunt de ocazie,si 1 an e sarbatoare mare le-ai si probat? ca e important sa fie cea care ii e mai fixa pe ea. daca nu , adoa ar fi asta desi nu o vad prea bine,poate ii faci o poza ridicata si nu pe alb. imi place mult si aia cu maci,si cele inflorate,mor dupa ele,dar mai mult de strada. si da,poti sa o schimbi,eu asa am facut la Sofia la 1 an. Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi . Sofía (2ian2007) Andrés (22mai2008) |
am pus poze . ler gasesti la semnatura, sunt la sfasrsit... victoria ma calareste...
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
simonacip spune:
SIs e cu bb la dr. A fost la Medicover si a trimis-o la ELias pt eco. Suspecteaza pneumonie, sper din suflet sa nu fie cazul si sa n-o interneze cu el. Doar a facut si Prevenarul. Vaccinurile astea sunt 0.
Cu fimoza ..eu stiu ce-am vazut la David cind l-au decalotat la 7 luni...era plin de smegma dintr-aia sau cum s-o numi...Si inca incercasem sa-l mai surat, dar sub puelita aceea care e strinsa se aduna o gramada si nu poate fi scoasa altfel d eacolo. ..
Hai c ama urla si Mati. Inca tuseste si el, cred ca merg miine iar sa-l asculte...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Victoria_mami spune:
LMA M&M de 2!
Simo, tinem pumnii ptr. sis a ta sa fie bb bine.
Doloress, pupam pe Patricutz frumos, sa se faca bine.
Deci, aseara daddy a facut coaste de porc pe bbq, Victoria a papat carnita de pe 3 si credeti-ma ca a fost destul de multa, ce mai molfaia ea si apoi a papat si piept de pui. Apoi dupa ce s-a saturat ea, a inceput sa ne hraneasca pe noi... lua bucatele cu manuta si ne dadea noua in gura (adica lui daddy si mie). Ce dulcve era... hai ca o duc la nanic. Va pupam si va multumim de complimente.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Magnetism79 spune:
Ma fetelor ce se intampla de sunt atatia copilasi bolnavi?
Magnetism79 spune:
Recunosc e sezonul boilor in special celor respiratorii dar parca anul asta s-au intetit atacurile virusior si ei devin din ce in ce mai rezistenti.
le doresc multa sanatate gemenuselor noastre dragi, in special copilasilor lor, care am citit ca sunt bolnaviori.Pupici sa le treaca repede.

Doloress, ai grija cu febra mare, trebuie urgent sa o scazi cu orice mijloace,sfatul meu este sa nu ajungi cu el la 40 de grade, deja e f. mult.Uite ce zic eu sa faci, ia un prosop mare ,baga-l in apa calaie asa, si apoi infasoara copilul cu el, astfel incat sa ia din caldura corporala a copilului.Sau mai ai o varianta, baga copilul in cada tot in apa calaie, pe care o racesti treptat cu dusul, parerea mea este sa fii foarte atenta , pt ca la o astfel de temp apar convulsiile febrile care sunt f. nasoale.
Pupici , multa sanatate.
Micaela06 spune:
Ma pregatesc si eu sa plec acasa, mai astept un mail si zbor.
Inais si Lorich

das ma e coltosa fii-mea.
Ea e tare viteaza, nu plange , dor un episod cu febra si o zi de jale am avut, in rest mi-am dat seama cand m-a capsat.
Andrada ma bucur ca nu e nimic grav, bine ca te-ai linistit.
Lauramulta sanatate puiului.
Cleo ai facut rezervare pentru vacanta?
Eu turta stiam ca se rupe pana face 1 an... ma rog, eu vreau doar distractia cand alege ea un obiect, sunt tare curioasa...
Simona mersi pt detaliile despre cresa, eu nu suport ideea de spaga, adica imi e rusine sa dau... Oricum si eu tot la cresa o duc, poate de la toamna, poate de la primavara... da la una particulara ca sunt mai putini copii.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)