Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Magnetism79
Sub nici o forma , sunt plini de chimicale, ca sa nu mai vb ca sunt facuti din resturi, de fapt dintr-un amestec numit MDM, scuze ca te-am luat asa tare dar am lucrat pe timpul facultatii in ctrl alimentelor la Cris-tim( 4 ani am stat in laboratorul ala de analize fizico-chimice) si iti pot spune ca nu ma ating de nici un salam sau cremvursti, de dat copilului nici nu se pune problema, trebie sa fiu nebuna sa-i dau asa ceva.Eu consum f. rar, repet f. rar doar sunca de Praga si aia o felie la 2 luni, in schimb sunt fan lactate, de ex consum iaurt si exact asta intentionez sa-l invat si pe cupil.Si asa cum imi place mie sa zic: UN BUN OBICEI ALIMENTAR SE DEPRINDE DIN COPILARIE. Te pup Mami de Bogdanici Pogonici |
Nici eu nu ma ating de mezeluri (fratele meu a fost preparator de mezeluri si mi-a zis cum se prepara minunile astea).
MsBB, m-am terminat de ras, le-am citit si fetelor din birou patzania voastra cu show-ul gratis. Ha, ha!!!
Fetelor eu nu mai apuc sa mai citesc. Zilele astea roshul in gat s-a mutat la mine, drept urmare nu mai pot sa dorm (zici ca am o furnica in gat, tusesc in continuu, salivez foarte tare) drept urmare de dimineata ma durea capul de imi pocnea. Of, of...
Diseara ne oprim la cumparaturi iar sambata vom merge sa cumparam si noi carucior! Abia astept sa scap de hardughia asta care mi-a mancat ficatzii. Sper sa pot sa pun si poze (stiu, nu mai ma credeti...).
Soacramea inca este la tzara (a fost doar o saptamana in Bucuresti in 2009) si am vorbit ieri cu ea (ea m-a sunat) si a zis ca nu vine toata vara o sa stea acolo.
Eu incerc sa ma organizez pentru Paste (papa, cozonaci, oua vopsite, etc) si apoi pentru turta printzesei (abia astept)dupa care sarbatorirea a un an de la nasterea Evei. Doamne, un an, nu imi vine sa cred. Ma uit la ea si e asa de frumoasa, pe zi ce trece parca se schimba tot mai mult. A inceput sa mearga grasa, se tzine de toate alea, e asa de haioasa... Vinerea viitoare mergem la analize, imi e asa de teama, ca nu stiu cum o sa reactioneze scumpica mea draga. Bine ca merge si tati cu noi!
Va pup pe toate si imi lipsiti enorm!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Adriana_78 spune:
Andrada, l-am vazut pe Tiberiu cel vesel! ma bucur ca nu e nimic grav si sper sa scapati si fara varsat de vant
Simonacip, ref decalorare, infectie ... nu stiu ce sa zic, ca sincer nu m-a interesat asa mult subiectul asta, fiind mamica de fetite -- da cum de atunci in vest nu se recomanda deloc?? ca uite vad ca si jady (Spania) zice ca nici la ei nu insista doctorii pe asa ceva, parca si Simonix (Belgia), Doloress (Canada), Miss (Germania) -- deci din toate colturile lumii CIVILIZATE, nu pun accent pe asa ceva.
Acum vorba lui Socrate cu drobul de sare -- daca vedem numai partea rea a lucrurilor, pai nici n-ar mai trebui sa ne nastem. Pericole, din pacate, ne pandesc la tot pasul.
Adriana
Victoria_mami spune:
Andrada, superba rochita!!!
Multumim de voturi!
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Simonix spune:
Despre decalotare, doctorul meu nu a insistat la inceput... dar vad ca acum insista
M-a si mirat - ultimele dati cand am fost la control s-a uitat la bogatziile lui fiu-miu si o zis ca e cam strans
si ca sa ii fac usor la baitza ... Mai mult, ultima oara a zis ca daca nu se largeste
sa facem chirurgical (cu anestezie locala, evident, m-a asigurat ca piticul nici nu o sa isi dea seama). Deci io sunt cam in pom cu subiectul ...
MSbb
- sa stii ca pe aici apartamentele au sufragerii IMENSEEEEEEE - a mea e mica, noi avem un apartament mai clasic, cu geamuri pe 3 parti, dar nu de jos pana sus. Si in plus avem si perdele, ceea ce e ciudat pt aici :p Am vazut apartamente cu geamuri de sus pana jos, fara perdele, unde puteai intoarce o masina. Camerele de dormit sunt mult mai mici. Mie mi se facea rau cand mergeam sa vizitam asemenea apartamente - erau saloanele mari si goale ... ma gandeam ce sa pun in ele - acum stiu
JUCARII de pitic. pai, lui Robert i-a luat mama deja CORT cu 100 de bile in el ... plus inca un premergator care se face macara (dada, se cara cu ele din Romania ... vine peste 3 saptamani). unde le pun pe toate astea ???????? Habar nu am - imi trebe o casa ![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
belleane spune:
salutare fetili,
Mai care stiti care-i treaba cu turta, explicati-mi si mie ca de unde vin eu ca-s modovianca se taie motul. Adik se lipesc niste banuti cu ceara (parca) si se taie parul cu totul.Cam atat stiu de la cea mare. Spre rusinea mea nici pozele nu le mai gasesc de atunci d-apai sa mai stiu ce s-a mai petrecut. Mai stiu ca dupa toata chestia cu banii si parul se pun pe o tava niste obiecte si copilul alege ce vrea el si nu ce-si doresc parintii. plizzz explicati-mi cu turta asta ca eu tot de mot stiu.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
aelita spune:
dorm picii,si pana se termina masina de rufe sa le intind,citesc din urma.(ca intreba MINODORA cand avem timp
Doar asa,cand dorm puradeii ,ca altfel ..Plus seara,ei se culca la 22 si eu pe la 2-3 noaptea,deci timp berechet de facut de toate.)
MIHASER ce simpatic e Cristian cu perlele lui!!![]()
SIMONA ce bine merge Robertel cu mergatorul ala !!!
CLEO superbe pozele de la Barcelona !arati super !
DESIREE-rochia asta i-ar sta superb Victoriei !sunt frumoase toate,dar asta e maid e ocazie.nu conteaza ca a fost cadou de Craciun,acum ii e buna .Si eu am primit rochii cu diferite ocazii si i-am dat-o Sofiei cu alta ocazie,cand i-a fost buna,ca de multe ori le primeste mari.dupa mine,e cea mai de ocazie.si celelalte sunt frumoase,dar parca nu prea sunt de ocazie,si 1 an e sarbatoare mare![]()
le-ai si probat? ca e important sa fie cea care ii e mai fixa pe ea.
daca nu , adoa ar fi asta desi nu o vad prea bine,poate ii faci o poza ridicata si nu pe alb.
imi place mult si aia cu maci,si cele inflorate,mor dupa ele,dar mai mult de strada.
si da,poti sa o schimbi,eu asa am facut la Sofia la 1 an.
MISS ce-ai cautat ,mama,in canal,la 2 ani???![]()
DOLORES-cum mai e Patrick???of,mititelul ...
la mancare sa nici nu va mai ganditi ,acum,important e sa fie hidratat,e imposibil la cum e de nenorocit virusul asta sa mai si manance ceva...ii e mai rau si vomita si e mai rau sa viomite decat sa nu mannace,ca prin voma scoate tot tot..Da-i doar caveva lingurite daca vrea el din ceva.O sa slabeasca un pic,dar recupereaza repede,dupa o boala asa ei se repun,dar cu cat incerci sa ii dai sa manance mai rau vomita si se lungeste boala.trebuie sa fii tare ,darcum vezi ceva ciudat fugi cu el la urgente,chiar daca te duci degeaba,e groaznic pana trece.
JADY chiar daca ai schimbat numele,numarul de la rezidenta nu e acelasi ? si oricum,daca tu duci de la incepu toate actele,vechi si noi ,unde vor vedea ca ai schimbat numele,e usor.cat despre desconsiderarea femeii,o fi nu o fi,spune-le ca nu tu ai facut legea si in plus,Romania nu e singura tara in care familia are acelasi nume .oricum nu ii intereseaza pe ei.pe ei ii intereseaza sa le duci dovezi ca esti tu ACEEA
Si pt asta aduni toate actele.
auzi,daca vine Banderas,pt fete iei autograf,iar pt mine sa-l opresti de tot ce mai tura vura !
daca vine,o sa te vedem la tv,ca vor fi camerele pe el ! asa ca baga rochie tare !
YLARI nu te mai vazusem de mult pe aici !
s-au trezit copiii ,asa ca iesim afara ca e soare si frumos !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
belleane spune:
soare si frumos ....in vise taica; la noi parca se-ntoarce baba iarna
belleane spune:
Miss: daca te intrebi inca pe unde umbla nenea ala de strange burtile la fete sa stii ca la mine n-a venit nici la 10 luni, cred ca la ei s-au facut restructurari, concedieri in masa de vin asa greu. Te anunt eu daca vine la mine si-l directionez si catre tine.
gabitzam spune:
Belleane, pe aici la fete se rupe turta, la baietei se taie motul, in rest totul e la fel (tava cu obiecte & stuff).
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Aelita, asa este, trag chiului in ultima vreme. Ce sa fac, nu mai razbesc, si servici si casa, a fost si Eva bolnavioara, acum eu... of... Spre sfarsitul saptamanii mai reusesc si eu sa intru sa mai postez un cuvant-doua.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png