Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Hai sa va spun una tare...
Am fost acum vreo sapt la Baumax si am cumparat neshte folie autocolanta pt geamuri si pana azi nu ne-am invrednicit sa o lipit pe geamul cu pricina. Am o usa de la balcon cu geam prin care se vede in sufragerie, deci dadeam shou gratis la vecinii din fatza. Si cum n-am reusit sa taiam belet am zis sa cenzuram sa punem folie sa nu se mai vaza in casa.
Ne-am suflecat manecile gospodareste si eu si tati si ne-am apucat de treaba. Eu stateam si tineam de partea de sus a foliei autocolante si tati tinea folia de partea de jos sa se lipeasca drept il aud pe tati disperat : Andraaaaa staiiiiii!
Cand ma uit ! Barbata-miu facea un last strip show inainte de a obtura vederea pt cei din blocul din fatza .
Ce misto statea cu izmenele pe vine si cu fii-sa agatata de ele .
Purta o pereche de pantaloni de trening care au picat conform legilor gravitatiei odata cu Andra care se catara de tac-su ca de copac fatza lui tati in ar fi fost numai buna de camera ascunsa .

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

MsBB-ce tare faza cred ca vati prapadit de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anuta_maria, sanatate multa, imi pare rau. In Bucuresti in ce zona stati?
Jady, super, ce mi-as dori si eu o nunta d-asta spanioleascaSigur acolo gasesti super costumatii specifice si eu ador cerceii mari si bratarile, sunt o cotofana 100%.
SimonixLivia Varga.hihi
Leeloo, muulta sanatate!!!
Adriana, sanatate multa si voua, sa va puneti pe picioare.CU decalotatul nu e chiar asa. Am ascultat un dr urolog la SImona Balanescu care a spus ca e cea mai mare greseala sa lasi infectia aia acolo, ca ea urca in sus pe uretra pina la rinichi. Mie imi pare rau ca nu l-am prea decalotat pe Mati, tb sa ajung si eu la dr.
MsBB...un ultim show inainte de acoperirea geamului

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Hai sa va spun una tare...
Am fost acum vreo sapt la Baumax si am cumparat neshte folie autocolanta pt geamuri si pana azi nu ne-am invrednicit sa o lipit pe geamul cu pricina. Am o usa de la balcon cu geam prin care se vede in sufragerie, deci dadeam shou gratis la vecinii din fatza. Si cum n-am reusit sa taiam belet am zis sa cenzuram sa punem folie sa nu se mai vaza in casa.
Ne-am suflecat manecile gospodareste si eu si tati si ne-am apucat de treaba. Eu stateam si tineam de partea de sus a foliei autocolante si tati tinea folia de partea de jos sa se lipeasca drept il aud pe tati disperat : Andraaaaa staiiiiii!
Cand ma uit ! Barbata-miu facea un last strip show inainte de a obtura vederea pt cei din blocul din fatza .
Ce misto statea cu izmenele pe vine si cu fii-sa agatata de ele .
Purta o pereche de pantaloni de trening care au picat conform legilor gravitatiei odata cu Andra care se catara de tac-su ca de copac fatza lui tati in ar fi fost numai buna de camera ascunsa .

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Si fiu-meu face asa, se catara pe pantalonii mei!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Noua ieri ne-au iesit analizele si ceea ce are Tiberiu e viral. Am sunat-o pe doctora mi-a interpretat analizele si binenteles mi-a zis tratamentul prin telefon. Ca deh daca suntem suspecti de varsat de vant ea nu vine. In fine chiar m-a enervat rau. Am fost ieri la Medlife la Marcu si mi l-a controlat si e usor rosu in gat. Are o enterovoriza si ne-a dat tratament si regim. Azi mi-a zis sa ma duc cu el iar sa il vada cineva si la urechi. Mi-a zis ca e un copil fff sanatos doar ca a luat viroza asta.Mi-a zis ca de la varsat de vant nu se face febra nici inainte nici dupa aparitie. Acum ce sa va zic ca de dimineata am vazut cateva bubite pe burtica dar arata ca si cum ar putea fi si de la caldura. Noi de 2 zile nu i-am mai facut baita si ma gandesc ca poate fi si de la asta. L-am sters cu un prosopel si stam sa vedem ce si cum. Oricum m-am linistit acum ca am si analizele si stiu clar ca nu poate fi ceva mai nasol.Uitati ce vesel e baiatul meu: http://good-times.webshots.com/video/3028541130104143825VBangM

Eu nu am apucat sa citesc mai nimic. Am de recuperat.

Desiree mie asta imi place http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5319723369856913474
Sa iti arat o poza de la petrecerea de 1 an a nepotelei mele http://family.webshots.com/photo/2312248130104143825QlNDjl
si aici la petrecerea de revelion http://family.webshots.com/photo/2502483900104143825HtMwBV
Oricum pe mine m-ai dat gata cu toate rochitele iar Victoria va fi o frumoasa indiferent cu ce o imbraci. E o dulce!

Msbb am ras cu lacrimi cred ca era superba faza de filmat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dannicris, sa stapiniti sanatosi noul carucior..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Dani -NUUU n-am inceput munca , ma mai destrabalez asa un pic acasa . Mai tin contabilitatea la cateva firme mici asa ... de amuzament Bun de stiut ca esti multumita de MacLaren Triumph! Am sa tin seama de recomandare , sa vad ce gasesc.

Anuta - ufff Vlady ce chin! Eu ma gandeam cu teama daca ar fi fost sa am baiat ce bataie de cap mai e si cu decalotarea asta . Am citit o gramada de controverse legate de subiectul asta si din pacate cand am fost in spital in Iasi am vazut un baietel ...Doamne ma apuca numai cand imi amintesc de el. Avea putzi asa umflata, rosie si cand veneau asistentele sa-l dea cu rivanol tipa de-ti venea sa de mila lui.

Jady - ei!!!! Pot sa fiu o musca mica pe umarul tau la nunta aia??? OOO PLIZZZZ! OOOO PLIZZZZZZ!!! O PLIZZZZZZZZZZZ!!

Simonix - am de subliniat urmatoarele :
1 - Robertzel e DEMENTIAL!
2 - Iti seamana ffff bine, nu stiu tati pe unde si-a ascuns genele
3 - Imi place la nebunie ce sigur e cu impingatorul. Andra mea tocmai s-a rasturnat cu tot cu impingator .. mai exersam..
4 - Acum stiu cui trebuie sa-i plateasca Andra drept de autor pt expresia MA MAAAA MAAAA (BALOOOON) MAAAAMAAAA! Contul si banca...
5 - Visez si nu la o sufragerie mareeeee si flumoasa ca a voastra. Vleau si eu JEAM asa mareeeee , sa ma vaza vecinii mai bine

LeeLoo - mai se vede treaba ca se ia raceala asta! Sa de ea. Cum ziceam mai devreme, hai sa punem pe ea, sa nu se mai prinda de noi si puisori nostri!

Danah - daca nu vrei felicitari ia de aici macar incurajari : RAZBOI KILOGRAMELOR!

Simona - am vazut ca ne-ai incurcat dar am zis sa tac, nu vroiam sa arunci okelari Si asa confuzie ne flateaza

Andrada - tare doctorita asta ! Bine ca nu e nimic mai grav. sa scapati de raceala asta ca vad ca este epidemie printre noi . Deh, sezonul!
Am vazut filmuletul si e criminal Tiberiu , e ffff vioi si ce ras mortal areeee! Mai ca ma faci sa o trezesc pe mandra , sa o gadil pana rade

Fug sa-mi tin silueataaa sub control - ma duc sa pap si cand se trezeste mandra o alimentez si o invit la o plimbare in parc

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

fetele oare pot sai dau cremwusti lu bebe?are 11 luni???

Mergi la inceput

Anuta oare e necesara decalotarea aci imi spun sa las natura ca isi faca cursul...bebe mic .

MsBB cu sa nu asa ne cunoastem mai bn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

fetele oare pot sai dau cremwusti lu bebe?are 11 luni???

Sub nici o forma , sunt plini de chimicale, ca sa nu mai vb ca sunt facuti din resturi, de fapt dintr-un amestec numit MDM, scuze ca te-am luat asa tare dar am lucrat pe timpul facultatii in ctrl alimentelor la Cris-tim( 4 ani am stat in laboratorul ala de analize fizico-chimice) si iti pot spune ca nu ma ating de nici un salam sau cremvursti, de dat copilului nici nu se pune problema, trebie sa fiu nebuna sa-i dau asa ceva.Eu consum f. rar, repet f. rar doar sunca de Praga si aia o felie la 2 luni, in schimb sunt fan lactate, de ex consum iaurt si exact asta intentionez sa-l invat si pe cupil.Si asa cum imi place mie sa zic: UN BUN OBICEI ALIMENTAR SE DEPRINDE DIN COPILARIE.
Te pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput