Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

MsBB si Jady, noi ne-am innoit deja, am dat limuzina pe o masina sport ca nu se mai putea. Am cumparat MacLaren Triumph si sunt foarte incantata de el, il recomand.

MsBB, ce declaratii ? Scuza-ma, poate mi-a scapat, tu ai inceput serv deja ?

Cleo, vreau s-o vad si eu pe Mara cremuita, mai pune linku' o data, te rog. Sau o gasesc la semnatura ?

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

MsBB si Jady, noi ne-am innoit deja, am dat limuzina pe o masina sport ca nu se mai putea. Am cumparat MacLaren Triumph si sunt foarte incantata de el, il recomand.

MsBB, ce declaratii ? Scuza-ma, poate mi-a scapat, tu ai inceput serv deja ?

Cleo, vreau s-o vad si eu pe Mara cremuita, mai pune linku' o data, te rog. Sau o gasesc la semnatura ?

nu am descarcat poznele cu creme.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anuta saracul Vladut, dar ce mi-a scapat, De ce rivanol dupa pipi? Ca citisem, jur, doar de raceala si multe tratamente.

Jady uaaauu..Banderas e preferatul meu, el si Clooney si DeNiro si altii. Poate vine la nunta! Wow, din nou! Ti-ai dat sema aca as fi pe dianfara cu ponturi de tinute, da? A, si bafta mare cu banutii, ca uitam sa-ti spun.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Anuta, trimitem un lui Vladi, sa se faca bine cat mai repede. Uitati episodul ca Vladi are nevoie de un fratior/o surioara.

Cleo, hai cu poznele alea sa vedem Maruta cremuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

MSBB - voila :

http://www.youtube.com/watch?v=VINMz_1TFNw&feature=channel_page

Si multumim de complemente hihi Asa de frumosi sunt bebii nostri !!! Si sunt asa de fericita ca odiseea noastra chiar a fost una norocoasa si toti piticii au fost perfecti si sanatosi :)

Jady - woow ... mai mai ce viata sociala are unii Eu am primit doar 1000 de euro prima de gravideala aici, insarcinata in 6 luni aproape fiind cand am ajuns. Si cateva sute de euri la nastere. La voi 2500 cool !!!

Si eu am nu stiu cate nume acum, mereu ma incurc ... Si aici se cere peste tot numele de fata, ala de casatorita nu e bagat in seama. Evident asta cauzeaza de fapt mai multe incurcaturi dar deh .... in plus, eu am doua prenume: Livia si Simona si evident ca primul in acte e Livia dar io nu il folosesc ... dar oficial asta sunt. La comisie acum adresa mea de email si toate accesurirli sunt cu Livia ... Eu cand bag un mail semnez Simona... va dati seama. Din Simona Vilau am devenit Livia Varga ... nici nu cunosc persoana asta a doua hihi Uneori sunt Livia Vilau, alteori Simona Varga ... mda ...

Anuta of of pupici de la noi

Tre sa fug :) PUUUPI

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele! Va salutam din tara virozelor, rinitelor et Co... Piticii amindoi sunt bolnavi, stafilococul auriu isi face de cap, eu sunt racita cobza, doar tati mai e pe baricade...asa ca de ieri suntem tustrei pe antibiotice...again!

Vad ca vorbiti despre carucioare de back-up ca sa zic asa. As vrea si eu un carucior usor, din ala tip umbrela, mai ales pt. concedii - dar cred ca o sa-l trec pe lista de cadouri pentru 1 an ca sa ni-l ia nasii!

Jady - mama, dar la ce nunta te duci! Sunt curioasa sa-mi spui cum va fi...Eu am fost la o nunta la Barcelona, cu pretentii nimic de zis, dar nu asa de high ca a ta - lumea era foarte bine imbracata, dar nu cu rochii lungi - se purtau mult rochiile din tafta, satin, colorate + cercei din aia masivi si mai toate femeile purtau shaluri din alea spaniole - chiar mi s-a parut interesant ca era un punct comun pentru aproape 80% din femeile participante la nunta! Incearca si tu o rochie de la Botezatu sau de la Ciobanu - mai ales Ciobanu face niste rochii de ocazie superbe!

Pup toate fetele si piticii!

Edit...Jady, abia acum am vazut ca locuiesti in Spania...dar poate ai cum sa te inspiri macar la tinute de la creatorii de care am pomenit...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Anuta_ maria, bietul Vladut, l-o fi durut locul acolo - aici s-a mai vorbit despre decalotare -- e o practica cam "barbara" - ca nu stiu cum sa-i zic, sunt mamici de baieti aici, care n-au atins locul si sunt bebelusii bine merci.
Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

fetele un lucru ....eu sunt o fata umila care lucreaza pt ei...nici o viata sociala nimk as vrea eu sa am un cerc de prieteni asa tare dar nu din pacate nuvoi pune poze,si daca vine BANDERAS cer un autograf pt fete de pe forum ,in special lorich

simonix ce dulce e ROBERT...BEBE SCUMPIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, am uitat sa ma laud. am revenit la kg pe care lea veam inainte de nastere. bine, ales din perioadele mele de porcire. adica 64. acum tin cura de slabire. sper ca pana in iulie sa ajung la 59.
drept pt care am savurat o gustoasa salata de varza cu marar. yamiyami!

dar sa va povestes: in ultima perioada si eu si sotzul (care e mai stresat decat mine cu kg, desi nu ar trebui sa arata f bine) eram cam suapratzi ca, desi am mancat la fel ca inainte, si credeti-ma, avem grija ce mancam, am pus amandoi vreo 4kg. parca nu s-ar fi vazut, zau, dar cantarul le arata. si le-a aratat pana in ziua in care s-au termiant bateriile. atunci am schimbat abteriile. si sa vedetzi minune. cantarul a aratat din nou cu 4 kg mai putzin.

asa ca nu va grabitzi cu felicitarile. la cura asta cred ca am dat jos numa un kg, dar abia am inceput-o de o sapt. restul sunt de la cantar. dar tot ma bucur ca am kg dinainte de sarcina.

mai fetelor, ce zicetzi voi acolod e prima de nastere in spania si in belgia. in olandika nu ne da nimic. iar alocatzia este vreo 50 euro pe luna. in schimb ne ia la gradi... de ne rupe. numai ce am completat formularele pt taxe. pt teodora platesc pe luna 830 (trei zile pe sapt) iar pe alex platesc 460 pe luna (tot trei zile pe sapt, de la 15 la 18). noroc ca jumate din banii astia ni da inapoi de la taxe. macar atat.

jady, mai ce nunta de vip-uri ai tu acolo. tare fain! cu tzinuta nu prea stiu ce sfaturi sa itzi dau. si eu sunt in cautare de tzinuta de nasha pt cele doua nuntzi din vara. mi-am laut deja o rochitza, dar a fsot ieftina, asa ca mai am liber la una :). acum mi-ar trebui una mai de zi, ca a doua nunta este in bucureshti si are programare la biserica la ora 15. deci noi o sa pelcam de acasa probabil pe la 13. va datzi seama ce calduri....

hai ca am azi un chef de munca... ceva de speriat. cred ca de la vremea asta frumoasa. nu scapatzi prea usor de mine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

adriana (MsBB), ne-am luat carucior ieri , de la super baby. acolo mi-a placut, a fost asa, o chestie de moment. acasa nu mi-a mai placut na, ce sa-i faci, sunt tare sucita
simonacip, nu era fiica-mea, era andra de MsBB cu funduletul in sus in poza. dai un .... pui de Paste (ca nu mananc miel)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Dc ar fi prima oara...tre sa vin cu orgada intreaga...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput