Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Eu sunt racita! Ma simt mai bine azi, da ieri am fost cam terminata. M-am saturat de racelile astea - tot ne dam de la unul la altul, pe rand, cand sotul, cand fetele, cand eu.

Laura, multa sanatate si voua! si tu esti racita? sau numai Mircea?
Israel?? Wow, ce faceti acolo?

Doloress, imi pare rau ca va luptati cu virusul ala afurisit.
Cum zicea si Laura, bagai cu siringa de la Nurofen sarurile contra diareei. Annika mai scuipa si-i curge pe langa din gurita, da tot inghitea ceav, ca ii fortam gurita si i-o inchideam eu - stiu, nu-i frumos, da TREBUIA sa le ia. Dupa 2 sapt. de diaree, am primit furazolidon. Ea nu voma, nu avea febra insa, era vesela, doar cu diaree.
Exista in Germania de la Ja Natülich, un praf "Reisschleim" se cheama, are pe coperta un bebe cu chilotei albastri, e un praf de orez , daca lui ii place orezul, ai putea sa-i faci gris, sa mai manance ceva, se poate combina si cu banana.
San poti sa-i dai fara probleme.

Am vazut-o si pe Andra dormind - tare haioasa; si Annika doarme asa cu poponetul in sus si piciorusele bagate sub ea - da eu n-am apucat s-o fotografiez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

simonacip am venit acum o ora si miau spus ca maine ma suna daca da sau ba ,faza e ca am unele complicati pt ca eu mam casatorit si acum am alt nume de familie,si astia sunt cam batuti in cap spun ca este o desconsiderare pt femei ,in fine si trebuie sa am 2 ani de rezidenta inainte sa nasc si mie cu numele nou imi lipsesc 4 luni si pt asta ma tot cheama,chiar daca am 6 ani in spania si 4 legali sa speram sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

Danicris aici cand ai bebe iti dau 2500 euro la persoanele residente,si abia acum mau sunat sa trec sa rezolvam ceva acte ...sper sa nu mai dureze mult

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Inseamna ca se rezolva si vei primi banutii, bravo.

Si in Romania se da un salariu mediu pe unitate la nastere. Eu nu l-am primit pentru ca lucrez de 10 ani in firma, mergeam sambata la serv fara sa fiu platita, stateam peste program tot fara sa fiu platita ... La noi toate lucrurile astea se tin minte si se pedepsesc asa ca n-am primit bonus pentru nastere. Asta e, macar m-am lamurit cu cine si mai ales pentru cine lucrez. Acu' se roaga sa ma intorc mai repede ca nu se descurca. Mda.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

simonacip am venit acum o ora si miau spus ca maine ma suna daca da sau ba ,faza e ca am unele complicati pt ca eu mam casatorit si acum am alt nume de familie,si astia sunt cam batuti in cap spun ca este o desconsiderare pt femei ,in fine si trebuie sa am 2 ani de rezidenta inainte sa nasc si mie cu numele nou imi lipsesc 4 luni si pt asta ma tot cheama,chiar daca am 6 ani in spania si 4 legali sa speram sa fie bine

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

vai...sunt o desconsiderata!!
si cat mai tinut io tare si mare ca nu imi place numele de OLTEANU... ca sunt moldovianca, ca cum sa ma cheme olteanu etc etc. sunt de 2 ori desconsiderata

asta e, m-am pacalit?? m-a pacalit!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Simonix - am vazut ca-ti lauda fetele Robertzelu energic. Cred ca ai pus vreun filmulet? Eu n-am vazut si nu gasesc si vreau si eu sa-l vad pe pui. Acum in cautare de filmulet am dat peste pozele lui Robert in caditza ce frumos a inflorit . Daca ai link la filmulet, vleau si eu sa .

Dani - asa, da-mi un chil de spor la treburi poate la gandul ca am un chil de spor in plus se misca hartiile alea mai cu talent si se fac declaratiile singure .
pt Rasfatzel sa iasa dintisori aia mai rpd si pt mami
harnicutza

Laura ,Dani - Ce zici ca intr-o dimineata dupa ce i-am dat san adormise cu capul in marginea patului si statea cu capul si ridicat asa in aer cumva si in jenunchi . De asta i-am pus pernutza la marginea patului ca altfel se aude numai zbang-zbang si nu de alta dar se turteste inteligenta
Imi pare rau atunci ca n-am avut aparatul langa mine sa-i fac o poza, ar fi fost priceless

Doloress - inca odata!

Simona - asa ne mai luminam si noi astea fara experienta

Jady - asa! sa-vina-baniiii, sa-innoim--Ericutz Si noi vrem sa-i schimbam Lamborghini-ul fii-mi, cautam cautam .

Adriana - cum ii spuneam si Laurei , pun sa fuga urata aia de raceala!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

adriana (MsBB), ne-am luat carucior ieri , de la super baby. acolo mi-a placut, a fost asa, o chestie de moment. acasa nu mi-a mai placut na, ce sa-i faci, sunt tare sucita
simonacip, nu era fiica-mea, era andra de MsBB cu funduletul in sus in poza. dai un .... pui de Paste (ca nu mananc miel)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

chinabulina ce fel de carucior ai cumparat???

a chiar ceva sugesti fetele ma puteti ajuta nu de alta sa nu ma confund ca si data trecuta

Mergi la inceput

a sa va dau o veste:in sept. am o nunta ffff.importanta baiatul sefilor mei se casatoreste cu o romanca asata nui nimic,sa va spun ca tipul este neam cu ANTONIO BANDERAS,asa ca mergem la o nunta de nunta ,contez cu voi sa-mi dati ceva sugesti ,sfaturi,nu am idee ce sa-mi pun,va dati seama mireasa are o rochie de Carl Lagarfield pt Rosa Clara ...asa ca eu nu am idee ce sami pun este o nunta de zi...

MsBB multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:

chinabulina ce fel de carucior ai cumparat???

a chiar ceva sugesti fetele ma puteti ajuta nu de alta sa nu ma confund ca si data trecuta

noi am luat un bertoni picadilly. aveam nevoie fiindca noi avem o masina micuta (citroen C3) si caruciorul ne ocupa tot portbagajul. celalalt carucior este un chicco CT 02, de care sunt extrem de incantata (se manevreaza extrem de usor) si la care nu pot renunta in veci . dar pe asta l-am luat pentru vacante si weekenduri aiurea...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Simona multumesc pt informatii, cred ca am sa ma duc saptamana viitoare sa i-au formularele si pe urma cand ma duc cu dosarul gata sa dau si eu plicul cu 2 mil (daca asa sta treaba)

Fetelor am avut o noapte infernala. Vladut plangea non stop, nici cand era in brate la noi nu se linistea si cica trebuia sa-l schimbam si sa-l dam cu rivanol de fiecare data cand face pipi (cica atunci cand incepe sa planga). Deci va dati seama. Andrei a spus sa-i aduc aminte de noaptea asta cand mai zice de alt copil cu toate ca el isi doreste f mult inca un copil ca si mine de altfel.

Acum incerc sa-l adorm dar nu reusesc. Sper sa am o zi mai buna.

mami de Vladimir-Andrei

http://picasaweb.google.ro/amhapenciuc

Mergi la inceput