Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
MsBB ce pozitie e aia ma la puica ta?iti vine s-o musti de popou!
DanaH of, biata de tine, cu nesomnul!Si inca mai ai forta sa gradinaresti!!
Si pentru noi tot Barcelona este cel mai cel mai oras. Sa vedem daca ne reuseste vreo emigrare dupa criza asta. ce misto ca aveti un we frumos
DOloressimi pare tare tare rau de tine si Patrickut. Eu tei-am dat san cand am avut rotavirus, pentru ca numai asta voia, chiar daca il vomita imediat dupa aia. Saruri,le-a acceptat mai bine pe cele de la Prolyte, dar nici el nu le lua cu placere. Il fortam cu seringa de panadol dupa fiecare voma/scaun diareic. Sanatate multa lui Patrick, sa va treaca repede! 
Lorich da, mai, ne-am pricopsit! uuuuf!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Simonix spune:
Dolores - vai ce rau imi pare ... am trecut si noi prin asta (exceptand diareea)... neaparat sa il hidratezi, febra asa de mare noi am avut 4 zile ... nu scadea cu nimik (ma rog, paracetamol si nurofen de bebi)... a ajuns inspre 41 si tot nu i-au dat nimik pana ce nu a facut 4 zile de febra mare. Stiu ca esti terminata psihic, io ma vedeam in cele mai nasoale situatii, mai ales noaptea, ma gandeam ca nu stiu cum vom scapa ... dar draga mea, O SA TREACA, pe cuvant - doar ai grija sa fie hidratat, da-i apa, lapte cu seringa in cel mai rau caz... daca ti se pare ca nu e ok, du-te la doctor si bate-i la cap, sa fii intr-un spital cu el... eu eram in stare sa il rog pe doctor sa ne opreasca acolo, doar in spital imi mai venea inima la loc.
Faza cu diareea ... fa cum ti-au spus fetele, incearca sa il faci sa pape, sa bea cat poti tu de mult. Robert a slabit 400 de grame, are cam 8 500 acum, la 11 luni si ceva, deci asteapta-te ca si el sa piarda ceva grame. Dar se vor recupera, noi acum incepem sa avem falcute din nou si pulpite.
Va pup si ne gandim la voi 
Incearca sa fii cat de calma poti.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Danicris spune:
Salutare.
MsBB, iti tarasti lenea da' tot tonica esti, iti trimit un
si un chil de spor de treaba. Eu am terminat deja, iupiiiiiii.
Din pacate in Buzau vremea este inchisa, a si picurat putin, sper ca dupa 2 cand avem noi program de plimbarit sa fie frumos.
Simonacip, cum atentii la educatoare "constant", fii te rog mai explicita sa stiu ce sa fac pe viitor.
Cleo, m-as gandi si eu la calatorii da' am avut un aaaaan ... plin de investitii, iar acu' mare lucru nu putem face la capitolu' vacanta, cred ca vom merge la mare, Mamaia, Neptun, vedem unde gasim cazare sa pot gati pentru Vladuc. Sunt niste vile noi in Neptun, 3 stele, dotate cu de toate, probabil acolo vom merge.
Jady, bafta, desi habar nu am despre ce este vorba. Nu ne spui mai multe dupa ce te intorci ?
Laurita, sanatate multa lui Mircica.
Te invidiez pentru destinatiile de vacanta si in acelasi timp iti doresc sa ai cele mai frumoase si insorite zile, Mirci sa se simta minunat ... Il luati cu voi peste tot, nu ?
Ce frumos doarme Andra de MsBB !!! 
DanaH, ce noapte ai avut si tu ... Sper sa ai bafta de vreme frumoasa in Elvetia, eu am fost in urma cu vreo 2 ani (delegatie de la serv) si, desi ne-a plouat, erau ploi de scurta durata, imediat aparea soarele si era asa frumooos, mi-a placut.
Doloress, noi cand am avut enteroviroza am papat Nan fara lactoza de la Nestle (cu cereale de orez), san cat cuprinde (nu-i face rau, stai linistita), orez cu morcov, mar copt. Este dieta prescrisa de medicul pediatru. Sanatate multa lui Patrickut, sa-i treaca repede. 
Va pup pe toate si fug la joaca. Suntem maraici ca ne ies dintii de sus, unul a spart deja. Papaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Reallaura spune:
Simonix, nasol v-ati chinuit si voi
Adevarul ca si eu cand e Mircea bolnavior numai la pediatru ma simt in siguranta. 
Laurita, mami
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Doloress spune:
Fetelor multumesc mult! Nu stiu ce m-as face fara voi!
Acetaminofen e paracetamol canadian. De facut sa pape, nu stiu cum sa-l fac, isi face greata si vomita tot. Sarurile de hidratare se dizolva in apa, i le-am dat cu biberonul, le-am pus in canita, nimic, nu le vrea si pace. Ieri le-a vrut, si cateva ore nu a mai avut diaree, ne-am bucurat tare. Insa de ieri noapte nu am mai reusit sa i le dau deloc.
Off, m-au prevenit fetele de la sezatoare ca asa se intampla la schimbarea mediului... si noi am patit-o acum doi ani in Romania. Noi, oameni in toata firea.
Intr-adevar, imi fac tot felul de scenarii in cap, care de care mai catastrofice. E greu sa-ti pastrezi calmul in situatii din astea.
Mai inainte a papat jumate de turtita din orez. Tot e ceva.
Reallaura spune:
Danicris il luam numai la mare cu noi...in rest, il lasam cu soacramea. sper sa fie ok.. ei se inteleg bine
Iar dupa socramiu, e terminat.
Felicitari pentru dintisor...
Si noi avem o vreme naspa, de octombrie. nu iesim afara, doar la doctor! 
Laurita, mami
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
chinabulina spune:
Doloress, imi pare tare rau de Patrick. si fiica-mea a avut enterocolita. i-am dat papa de regim (a mancat taaaare putin): banana, orez (nu l-a vrut), mar copt (nici asta nu prea i-a placut, spre bucuria lui tati, care a halit toata tava), morcov fiert. apoi lapte fara lactoza (humana HN i-am dat eu, dar toate marcile de lapte au varianta fara lactoza). apoi fara niciun tip de lactate in alimentatie cateva zile (nu branzica, iaurt, etc), fara fructe. i-am dat saruri prolyte (daca tot nu vrea, da-i macar apa) si am incercat sa-i dau smecta si hidrasec, dar n-a luat de nicio culoare... sanatate multa!!!
am vazut rochitele victoriei de desiree; imi plac toate, dar parca as vota pentru cea alba cu rosu...
am vazut toate pozele cu toti copiii (am vrut sa nominalizez, dar ma tem sa nu uit pe cineva
, ca zau ca le-am admirat pe toate) si inca sustin ca ai nostri sunt cei mai frumosi 
MissP, eu cred ca scrii o carte
. termin-o odata (cartea) si da-ne detalii ![]()
lorich, si mie mi-a fost dor de voi. dar daca nu pot tine pasul cu voi, ce sa fac?

georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
simonacip spune:
Jady, bafta mare sa primesti acei bani!!!Mati ar eun dop la o ureche, mi-a dat apa oxigenata sa-l tin putin, o scot si apoi cite 2 pic de otocalm. Chestia e c anu prea stam, ne cam zbatem. Eu am zis sa merg pe principiul ca urechea se curata singura, dar cred ca nu trebuia. Uite, david care a fost curatat n-a patit nimic si mati a patit.
Sis
Mirci scump, lasa ca scapam d evreme urita si racim mai putin.
Doloress, sanatate multa. Incearca totusi citeva zile sa nu mai papi lactate nici tu.Pe mine asta m-a salvat. Da-i mar coppt cu cereale d eorez dc nu vrea orez simplu.
Dana, ma bucur de vremea buna la voi
Danicris, pai de Craciun, Paste, martisor obisnuiam sa le dau bani, iiar cam la 2 sapt-3 cite o cafea, cutie de ciocolata..
China, cum doarme buuuliinnaaa
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
elena_g spune:
DOLORESS...supa de morcov e foarte buna la diaree.Eu asa am scapat la Tudor acum vreo doua saptamani...supa de morcov , apa de orez si Biotics(nu stiu daca este acolo).Intr-adevar nu i-am dat 2 zile lapte deloc(nici fara lactoza pt.ca nu am vrut sa-i mai schimb iar lapticul).Febra...nu stiu dar de diaree m-am lovit o data cand avea 4 luni si acum; urat..prima data l-a tinut 9-10 zile iar acum o saptamana.Sanatate mult la pui.
LORICH....
jady spune:
doloress
bebe mic si scumpic sa treaca,apa multa si nu forta sa pape...mai bn decat sa vomite ,aici medici imi spun sai fac o baita sai scada febra,ca sa nu fac exces de medicamente,ma rog sa fie bine ,D-zeu sa il faca bine
Danicris aici cand ai bebe iti dau 2500 euro la persoanele residente,si abia acum mau sunat sa trec sa rezolvam ceva acte ...sper sa nu mai dureze mult![]()
MsBB sper sa vina cat mai repede sa schimbam carutu lu bebe pe altul mai mic sa intre in masina fara probleme![]()