Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Buna dimineata.

Buna , Cleo. Credeam ca-s prima la apel da' vad ca te-ai trezit muuuuuuuult mai devreme.

Ieri am stat pe-afara toata dupa-amiaza, vad ca si voi, nu s-a scris prea mult. A venit primavara in sfarsit.

Desiree, ce rochite frumoase !!! Mie imi plac urmatoarele (in ordinea preferintelor) :
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5319723330108614978

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5319723369856913474

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5319723445770601378

Parerea mea este sa o schimbi in mai multe tinute.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

deci imi vine sa ca fata doarme si io nu am somn de la 3.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza din nou.

Imi pare rau sa aud ca nu te poti odihni, Cleo. Poate reusesti sa dormi in cursul zilei, cand doarme Mara. Eu niciodata nu pot, mereu am cate ceva de ... intreprins (gen curatenie, calcat, spalat).

Am terminat si eu cu bucataria, am toate oalele pe foc, cuptoru' functioneaza si el, ooooooooof, asa m-am saturat de gatit ...

Hai va pup, ma duc sa fac putina ordine prin casa pana se trezeste pushtiulica. Papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
nu stiu altii cum sunt, dar eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi. mai ales acum, de cand s-a facut frumos afara. ma chinui de cateva zile sa citesc, sa ajung la zi, dar nu pot, frate, e prea mult. in ritmul asta va pierd de tot. asa ca m-am hotarat sa scriu putin sa va zic ca suntem bine si apoi ma apuc din nou de citit din urma... sper ca nu se supara nimeni ca nu stiu sa raspund nimanui
dupa cum spuneam, noi suntem bine. eu am avut un cui in inima de mult, ca fiica-mea e cam cuminte, nu prea se misca, nu prea vrea sa faca nimic decat ajutata. asa ca am dus-o la alt pediatru (ca a mea zicea ca-i doar putoare, dar e ok clinic), sa mai aud o parere. si asta mi-a zis ca arata foarte bine, e foarte frumos dezvoltata si ingrijita (tre' sa ma laud putin, ca mi-a crescut inima precum cozonacul cand am auzit ), dar ca mi-ar recomanda ceva sedinte de kinetoterapie, pentru stimulare . asa ca de saptamana viitoare mergem la sala
la un moment dat era o discutie despre cat de atasate suntem de copil, daca stam numai cu el, etc... si eu simt nevoia sa mai vad si alta lume, sa mai fac si altceva decat bebe. si sa plec zilnic undeva, sa stiu dimineata ca azi fac un dus, ma imbrac, ma machiez si ies... asa ca ies in parc zilnic , ma intalnesc cu cateva mamici. asta e "serviciul" meu si ma bucur de el . ma doare sufletul cand e urat afara si stiu ca altii nu ies (ca noi tot iesim)... acum am mai cunoscut-o si pe elena_g (sa stii ca atunci cand ne-am cunoscut nu mi-am dat seama ca tu esti, eram putin pe alta planeta ; de felul meu sunt mai prietenoasa. am facut sinapsa mai tarziu ), asa ca abia astept sa se faca ora de iesit in parc...
m-am intins aiurea rau de tot. mai bine fug sa citesc din urma. pup

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza

V-am prins ! Stati la ...mai e loc de una bucata mama ametita?
A strigat mandra dupa mine pe la 7 dar tiganu' nu-i tigan destul , parca ar mai fi mers asa o ora de somn .

Vad ca ieri ati avut treaba, vizionat si ales rochia castigatoare acum eu astept sa vad pana la urma ce hotaraste Desiree , oricum va fi Victoria frumoasa ca o .

In rest cam liniste , ai dreptate Dani... se vede ca a venit primavara si ati fugit care-ncotro cu si . Am iesit si noi ieri in parc , am avut cu vecina si alte cateva mamici + tatici, am vazut o gramadaaaaa de toporasi , am vazut ca au inmugurit copaceii ....am si uitat ca sunt varza de oboseala dupa . Cum zicea si Inais eram dar dupa o cura de Teo si primavara am prins aripi .

Vecinaaaaaa???? uer are iu?

Am comentat si eu cu sefa de la firma unde lucram despre CIC - se pare ca vor intradevar sa reduca concediul la 1 an jumate si sa creasca pana la 30% stimulentul de intoarcere la munca. Sunt de parere ca si Gabitza ca oricum la cum se misca astia nu cred ca o sa ne afecteze pe noi prea mult.

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cu puterea gandului uite pe cine am tras afara din ascunzatoare . Vecinaaaaaa la tine ma gandeam!

Si inca odata , ce mobilizare Dani eu abia imi tarai lenea dupa mine si tu deja ai oalili pi foc si faci curatenie ...nota 10!

Apropo, ca tot veni vorba .. ia sa-mi mai incerc odata puterile poate apare si Elena-g .

Am avut placerea sa vi-l prezint pe Tudor ( chiar l-ati admirat la intalneala cu fii-mea? ) acum asteptam sa avem o noua intalnire de mladite si mugurasi di moldova

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Buna, acum a venit si eu acasa

Simona cat costa pe luna la cresa?

Raportam si noi prima maseluta

nu mai stiu exact, cred ca 7 Ron pe zi..Bine si constant atentii educatoarele. Adevarul e ca la ce salarii de nimic au...eu zic ca e nevoie

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Simo faina ideea cu caietul, dar cine sa noteze..poate mai citesc si ei DC...parca vad peste vreo 10-12 ani un subiect Mugurasi si mladite de mamici de mai iunie 08

Nadia sunt f frumoase rochitele ... si mie tot cea visinie cu 3 trandafirasi mi-a sarit in ochi...avem si noi bluz hippie de la H&M...e super...cea cu broderie, iar la o rochita avem helanca in dungi cum aveti voi rochita acea cu dungi viu colorate...i-am dat-o la o zi de nastere...e frumoasa cu ea.

Cleo sunt super pozele de la Barcelona...la vara mergem si noi...o sa stam la niste prieteni buni...abia astept! Mi-ai facut pofta cu pozele!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

Simo faina ideea cu caietul, dar cine sa noteze..poate mai citesc si ei DC...parca vad peste vreo 10-12 ani un subiect Mugurasi si mladite de mamici de mai iunie 08

Nadia sunt f frumoase rochitele ... si mie tot cea visinie cu 3 trandafirasi mi-a sarit in ochi...avem si noi bluz hippie de la H&M...e super...cea cu broderie, iar la o rochita avem helanca in dungi cum aveti voi rochita acea cu dungi viu colorate...i-am dat-o la o zi de nastere...e frumoasa cu ea.

Cleo sunt super pozele de la Barcelona...la vara mergem si noi...o sa stam la niste prieteni buni...abia astept! Mi-ai facut pofta cu pozele!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

MIHASER, dar mesenger nu ai?

deci io visez numai plimabari, calatorii, concedii.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Neata "madamele"din Moldova (si nu numai)....cu greu reusesc sa va urmaresc si sa mai scriu si eu cateva randuri.Vad ca iesiti in parc,plimbari....mare nebunie pe voi.Eu abia reusesc sa-l scot in jurul blocului..in parc sambata si duminica.Ajung acasa la 14.-14.30 pana il imbrac pana ajung in parc trebuie sa ne intoarcem.Asa ca-i arat imprejurimile in timpul saptamanii.
CHINA...daca realizai pe moment,ce?Ma luai in brate?Lasa ca ne vedem zilele viitoare si o sa ne"salutam"mai frumos si nu pe fuga.....
MSBB...cam greu sa mai scriu...eu cu munca la imparatie citesc rapid si inchid...mai intru de acasa si tot pe fuga.Ne vedem sambata,duminica...poate fac si fetele voastre o parada pentru Tudor...ai vazut ce cavaler poate fi..Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Buna dimi fetele dragutele,unele chiar matinale....

cleo am vizionat ieri pozele din Barcelona ce faini sunteti,cu voi semana fifi!!!!

simonacip ai fost la medic cu bebe?ori nu am aflat eu?speram sa fie totul bine

desiree mai lasat fara cuvinte cu garderoba printeseipana la urma orice ii vei pune va fi superbacu ochisorii ai dulci si albastri ii vine bine si un simplu body

missdulce sa treaca obosealaai incercat sai faci bibi cu un pic de ceai de tei sal mai linisteasca???

sa va pove ceva:am intalnire cu astia de la stat sa vad daca in final imi aproba cei 2500 de euro pt nastereacum la 9 strangeti pumni!

vb mai tarziutote mamicile obosite

Mergi la inceput