Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 10

Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magnetism79 Pt Desiree, SUNT MORTALE TINUTELE PRINTESEI!!!!!!!!!!!!!! Eu o aleg pe cea alba cu florile alea mari jos, cred ca sunt vrezui cu galben sau asa ceva, e deosebita si superba!!!!!!!!! Mami de Bogdanici Pogonici |
Mersi! Rochita aia a primit-o anul trecut de la verisoara lui daddy din Scotia. Si mie imi place fff mult.
Simona da, aia e mare rochita, desi e de 12 luni, ii vine pana la glezne... o poarta ea la anu' :)
Lorich uite ce mult am dormit :( nici un minut, am stat vreo juma de ora in pat, am citit, apoi am aspirat, am bagat la spalat si acum ma uit la Sex and the City, the movie. Fug sa inregistrez macar, sa nu-i pierd sfarsitul. Victoria si daddy sunt plecati deja de ore si mi-e un dooooooor de ea si efectiv NU STIU CE sa fac fara ea acasa... ma plictisesc ingrozitor!
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

anuta-maria spune:
Am fost si noi la dr azi, la orl sa vedem daca avem ceva din moment ce suntem asa de raciti, dar nimic si la ortopedie pt decalotare, la trimiterea pediatrei. Mi-a fost asa mila de el ca l-a durut si o sa-l mai doara si cand face pipi cica cam 1 zi.
Simona, poti sa imi zici daca e posibil sa am dosarul pentru inscriere la cresa gata facut cand ma duc in august? Daca da, ce trebuie sa contina si de unde iau actele. Nu vreau sa le dau motiv sa ma lungeasca.
De fapt ma gandeam sa merg sa depun dosarul mai devreme, prin iulie, daca nu sunt prea obraznica. Voi ce credeti?

anuta-maria spune:
desiree toate sunt frumoase. vreau si eu o fetita
http://picasaweb.google.ro/amhapenciuc

simonacip spune:
ANuta Maria, iti tb o cerere tip pe care fiecare cresa o are facuta cu semnaturile sefilor de acolo, ti-o dau ei, deci tb sa treci pe acolo sa le ceri formularele.
Apoi am o alta foaie care este de fapt fisa medicala cu vaccinari, aviz epidemiologic, etc si care tb completata de dr de familie.
Pe spatele acesteia scrie
-IDR copil(ii face tot dr de fam o injectie sa vada dc nu are TBC - se va inrosi in jurul intepaturii dc e ceva)
-MRF ambii parinti
-adev medicala pt parinti din care sa rezulte ca nu sunt in evidenta medicului de familie cu TBC; LUES; HIV; Boli Psihice
-2 dosare plic
-2 plicuri
10 coli de scris A4
-adev de salariat (parinti)
-copie CI parinti
-copie CN copil.
Cert e ca tb facut si un drum pana acolo sa iei cererile.SUcces!Eu zic ca poti incerca sa depui mai devreme, poate iti da vreo certitudine..asa la gramada toate dosarele e mai greu..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Micaela06 spune:
Buna, acum a venit si eu acasa
Simona cat costa pe luna la cresa?
Raportam si noi prima maseluta

inais spune:
Micaela tocmai a venit de la job...iar eu sun la RADET disperata ca "Da' de ce nu avem apa calda de pe la pranz?" Simpatic nenea care a raspuns. Eu intreb "ce problema aveti in zona?". El zice: "Dvs. aveti o problema!"
S-a spart o teava in subsolul blocului si uite asa suntem o familie de nespalati...si un bloc la fel! Ne gandim cu "drag" la boxa noastra de la subsol si mai ales la faptul ca tocmai igienizasera subsolul cu o subst. super-toxica!
Maine se misca domnii de la RADET se repare! Great!
Va dorim o noapte linistita!
EDIT: Iasmina tocmai a facut kk! Traiasca servetelele umede...
EDIT 2: Micaela bravo pentru maselutza! Grabita Dariutza dom'le! Grabita rau! Vrea sa pape friptura si na, se doteaza cu dintisori si maselutze!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Lilly79 spune:
desiree si mie imi plac rochitele alb cu verde si cea de satin cu trandafiri rosii.
MissParker iar noapte grea? Oof, oare cand se vor termina noptile astea albe? Si Julia s-a trezit de 2 ori azi-noapte pt ca suna tare ploaia cum cadea pe pervazul de la camera ei.
Simonix ce scump e Robert cu premergatorul.Si Julia isi ia premergatorul la plimbare, dar nu prea are unde sa prinda viteza asa mare ca e mai mica sufrageria.Eu trebuie sa fiu tot dupa ea sa-i intorc "masina" ca sa se plimbe pana se plictiseste.
In ultimele zile a inceput si Julia sa faca pasi tinuta de manute (cred ca si-a dat seama ca nu cade daca o tinem de manute; avea mai mare incredere in premergator decat in mami )
Multumesc fetelor pt raspunsurile legate de somnic.Astazi Julia a avut tot un somnic, dar numai de o ora .Dar cine doarme de la ora 22?
Iar mama ei sta pe net (hi hi hi).
Romanii iar au pierdut la fotbal. Bine ca nu m-am uitat, ca as fi pierdut vremea.Ma duc sa ma culc.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

stefany_p spune:
salutare mamici cu bebici...mai, am o stare ca kooroo, dar macar zic sa vin sa va salut...
astept primavara!

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p salutare mamici cu bebici...mai, am o stare ca kooroo, dar macar zic sa vin sa va salut... astept primavara! ![]() |
niatsa. vine ea... e pe undeva pe traseu.
uite o

edit: mi-am adus aminte o glumitsa:
"Toti oamenii sunt buni" (proverb canibal..)
o

Danicris spune:
Buna dimineata.
Buna , Cleo. Credeam ca-s prima la apel da' vad ca te-ai trezit muuuuuuuult mai devreme.
Ieri am stat pe-afara toata dupa-amiaza, vad ca si voi, nu s-a scris prea mult. A venit primavara in sfarsit.
Desiree, ce rochite frumoase !!! Mie imi plac urmatoarele (in ordinea preferintelor) :
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5319723330108614978
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5319723369856913474
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5319723445770601378
Parerea mea este sa o schimbi in mai multe tinute.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008