Eu mi-s contra FMI..mai e cineva ca mine?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Nu spun sa fi organizat vreun referendum, insa o consultare a opiniei publice s-ar fi putut face.

Concret: cum s-ar fi putut face asta (fara referendum)?
Si chiar crezi ca majoritatea cetatenilor pot sa-si dea, obiectiv, cu parerea? Adica se pricep? Daca astia spun ca au nevoie de bani sa mentina cursul valutar (de exemplu) si tu spui: nu cred! inseamna ca nu ne trebuie imprumut?
De fapt, de ce nu-ti convine tie imprumutul?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, iti raspund printr-o intrebare. Tu, in conditiile economice prezente, mai faci credite la banci sau preferi sa tai din cheltuieli si sa amani eventualele investitii?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pai e logic ca FMI ii avantajeaza pe aia care pompeaza bani in FMI...ca doar nu vrei sa-i avantajeze pe aia care iau imprumut?
Nu iti trebuie premiul Nobel sa ajungi la concluzia asta.

Pai de ce aia de pompeaza bani in FMI nu iau si credite de la FMI?

De ce, daca ai bani de pompat undeva, sa ii pompezi in FMI si dupa aia sa te imprumuti de acolo - sa ajungi sa platesti si dobinda pentru banii tai?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Citat:

"Stiu c#259; NATO ne-a cerut sa avem 12 avioane de lupta si patru de patrulare. Deci, minim 16. Probabil c#259; 24 ar fi numarul optim pentru ca sa ai si de rulaj cateva avioane pentru alte nevoi", a explicat Oancea. Oficialul a explicat c#259; decizia revine Consiliului Suprem de Aparare a T#259;rii (CSAT) si a asigurat ca, la viitoarea sedinta a Consiliului, Ministerul Apararii va prezenta variantele posibile de achizitie. " evz.

uite aici unde se va duce o parte din bani..vrei sa dormi linistit..sa te plimbi in siguranta prin parc..sa ai copilasii la gradinita fara sa probleme...ee..costa nene...trebuie sa ai niste avioane de patrulare

Si tot pentru Rufus...citeste si mesajul de mai sus. Iar asta nu-i decat un exemplu modest.

Si pentru ca nu sunt neaparat Gigi contra, poate ca daca m-ar fi convins cu argumente solide nu as mai fi avut nimic de comentat. Insa balbaieli si vorbe mari ... nu doar ca nu m-au convins, dar m-au facut sa fiu chiar mai circumspecta.

PS. Si daca pe nea Ion din Chitila (tot respectul nea Ioane, n-am nimic cu dumneata ) nu-l intereseaza cat si cum vor plati copiii lui pentru acest imprumut, nu inseamna ca si eu trebuie sa fiu la fel.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

A...legat de cursul valutar... Pui pariu ca dupa alegeri se schimba radical situatia?

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Nu spun sa fi organizat vreun referendum, insa o consultare a opiniei publice s-ar fi putut face.

Concret: cum s-ar fi putut face asta (fara referendum)?
Si chiar crezi ca majoritatea cetatenilor pot sa-si dea, obiectiv, cu parerea? Adica se pricep? Daca astia spun ca au nevoie de bani sa mentina cursul valutar (de exemplu) si tu spui: nu cred! inseamna ca nu ne trebuie imprumut?
De fapt, de ce nu-ti convine tie imprumutul?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, iti raspund printr-o intrebare. Tu, in conditiile economice prezente, mai faci credite la banci sau preferi sa tai din cheltuieli si sa amani eventualele investitii?

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Pai si daca ai taiat"la singe"din cheltuieli si tot nu vezi alta iesire cum procedezi?Sunt situatzii cind desi pare nerentabil,un credit te scoate din multe!

Si e clar totusi ca referendumul este singura posibiltate de a "lua pulsul natziunii",pe cind o petitzie on line,fara cap si fara coada nu rezolva nimic!

Dar acum stau si ma intreb chiar si referendumul,ce poate rezolva?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:

Citat:

Pai e logic ca FMI ii avantajeaza pe aia care pompeaza bani in FMI...ca doar nu vrei sa-i avantajeze pe aia care iau imprumut?

De ce, daca ai bani de pompat undeva, sa ii pompezi in FMI si dupa aia sa te imprumuti de acolo - sa ajungi sa platesti si dobinda pentru banii tai?

Crezi ca tarile alea care pompeaza bani la FMI nu iau credite? Iau, dar nu de la FMI.

Si Romania pompeaza bani la FMI (dupa puteri ). Orice tara membra a fondului contribuie la fond.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Alina, eu am inteles asa: Romania nu mai are bani. E nasol adica.

Nu face nimeni imprumuturi de dragul de a le face. Sigur ca, daca am ales sa ne imprumutam de la FMI trebuie sa respectam regulile imprumutului. Reguli care pot fi tare stricte, pentru ca si ei, adica FMI vor sa se asigure cumva ca Romania e in stare sa dea banii inapoi. Iar promisiunile de ““crestere economica““ ale romanilor nu i-au impresionat pe cei de la FMI.

Din cauza managementului aiurit din tara asta, din cauza ca se fura ca-n codru, din cauza deciziilor politice fara gandire, Romania a ajuns in situatia in care are disperata nevoie de bani.
Dar de la a face un imprumut pana la a ““ne vnde tara““ of maica, e cale lunga

Si astea sunt decizii de ordin politico-economic nu e caz de referendum, zic eu, ca nu ne-am nascut cu totii economisti in tara asta.

Nu cred ca Ro a imprumutat bani pentru a investi in..nu stiu ce. A imprumutat pentru a nu intra in colaps. Si spera acum ca, cu o administrare buna a banilor primiti sa reuseasca sa se ridice din rahat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

FMI e o institutie bancara care face profit, imprumuta pe unii cu bani ca sa ia dobinda pe ei.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Dana, desi am incercat sa evit discutiile in contradictoriu pe subiect, mi-am asumat totusi acest risc atunci cand am postat.
1. Vreau sa vad si eu din ce cheltuieli s-a "taiat la sange".
2. Vreau sa vad si eu exact cum arata "calculele" facute de minunatii alesi.
3. Vreau sa vad si eu exact care sunt conditiile impuse de FMI.
4. Vreau sa vad si eu exact cat platim pentru acesti bani atat de "necesari".

Citat din financiarul: "Romānia va putea trage primele cinci miliarde de euro dupa aprobarea acordului pe doi ani de boardul FMI. Cu toate acestea banii sunt conditionati de un amplu pachet de reforme fiscale."

Ce ar rezolva un referendum? Daca stau bine si ma gandesc...nimic, aveti dreptate.
Ajung iar la concluzia ca sunt pentru ca inca mai sper ceva bun pentru tara asta. Poate ca o sa ma trezesc si eu odata...in alta tara.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:

Citat:

Asta e buna de pus la antologia umorului DC

Pai, stii cum ar fi ce zici tu? Ca si cānd eu mi-as deschide un butic cu tutun pe balcon (chit ca n-as avea dever) pe motiv ca ramān prea des seara fara tigari .

Am rās cu pofta, merci copiloi! :)

PS: "pompeaza bani" pentru mine īnseamna ca asigura o parte consistenta a fondurilor. nu e cazul RO. Doar tarile vestice pot "pompa". celelalte... stau capra, ce naibii sa faca?

Vesticii or lua si ei credite, desigur, dar de ce sa nu le ia unde e mai convenabil? si le-or lua convenabil pt. ca sunt mai solvabile!

Mergi la inceput