Eu mi-s contra FMI..mai e cineva ca mine?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Inteleg discutia in contradictoriu, dar daca o sa stai doar cu citate din Stiglitz fara sa stii despre ce vorbea ala, ma alatur si eu capcaunului si-ti spun ca esti pe langa. Rau de tot.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ok, eu ma retrag.....Tot ce-am spus se gaseste in link-urile postate de mine. Dar absolut tot. Argumentele voastre s-au rezumat doar la faptul ca Eu sunt pe dinafara!!! Si asta dupa ce mi-am sustinut ideile cu citate!!! E plin netul de analize anti-FMI (pro FMI nu am gasit). Uite aici alt comentariu din link-ul pus de mine:

The countries in trouble have tried hard to avoid the IMF, more publicly than usual. It is not clear whether this was to avoid the stigma attached to going to the Fund, the austerity measures required, or both. However, policies pursued by rich countries, such as tax cuts and looser monetary policy, will not be allowed under IMF programmes elsewhere.

Si tot eu sunt pe dinafara!

Vorba cuiva: n-ai cu cine!

Pa.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si daca nu imprumuta banii si explodau masele in Ro peste 1 luna ...apareau unii pe aici...ce incompetenti...sa nu ia imprumutul la timp......
daca au luat banii preventiv ..aceeasi placa..ce incompetenti...sa ia bani de la aia si nu de la ceilalti...

oricum daca sint 10% care musca din prostiile cu banii de la FMI si ca basescu fura si Boc are conturi in elvetia e tinta indeplinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Nici eu nu sunt de acord cu acest imprumut, chiar daca este el conditionat de performante.

Ar fi mult mai avantajos pt noi sa ne intindem cat ne tine plapuma.

Ce politicieni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

http://www.capital.ro/articol/newsletter-link-1-utm-source-newsletter-saptamanal-utm-medium-email-118202.html

Si asta este numai inceputul. Dar deh, cum acordul este secret pana la semnare...nu putem face decat speculatii.

Si eventual sa ne mai jignim putin intre noi. Cine este mai informat decat cine si care sursa este mai credibila decat alta.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput