Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)
Raspunsuri - Pagina 7
santorini spune:
Crissbebe activeaza PMul ca sa iti trimit parola. se face din profil personal - mesaje private.
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
anco spune:
mersi vik-cj
m-am linistit. stiam eu ca medicul meu nu risca aiurea, cu atat mai mult cu cat e o persoana care participa ori de cate ori are ocazia la tot felul de seminarii in lumea asta mare pe teme ginecologice. nu ma indoiesc de el ca nu vrea sa intre in complicatii cu atat mai mult cu cat sarcina mea e gemelara.
si apropo de farmacisti, nu stiu ce sa zic, inca nu ma plang, caci daca assta sa ma plang...eu formez tot felul de vanzatoare si ospatarite si alte profesii de-astea, cu care ne intalnim la tot pasul in viata de zi cu zi si care ne raspund apoi cu o aroganta si o superioritate...de mai bine ne facem noi mici.
deci, mai bine iau macar 3 zile antibioticul ala, nu?
16+ cu
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui demonizza am o nedumerire: mi-am intrebat dr de programarea pentru DT si refuza sa o faca...m-a programat doar la morfo de 14 saptamani, cand e deja prea tarziu pentru masurarea pliului nucal si a osului nazal...ce sa fac? ma programez la o alta clinica pentru bi-test? vi s-a mai intamplat ca dr sa nu va recomande BT? e suficient TT? |
Nici mie nu mi-a recomandat DT si nici eco de trim I. Eu am dat vina pe provincie...nu stiu ce sa zic... Dr mea mi-a zis sa fac TT si eco morfofetala de trim II si atat. Acum se pare ca fiecare bordei cu obiceiul lui.
Liliana, Andra-Maria & 10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
luhtien spune:
Nici eu nu am facut DT.
Am tot intrebat doctorul, dar m-a trimis direct in TT.
Astept cu sufletul la gura saptamana viitoare, cand ma duc la TT.
Nu l-am mai vazut pe BB de pe 11 februarie
Ma simt aiurea rau de tot ca nu am mai facut eco.
Sper sa fie totul bine.
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+12
adela2006 spune:
" target="_blank">[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][
baietelul lui mama/url]
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
18+ cu
adela2006 spune:
insist
cum se poate ascunde tikarul sub un cuvant / propozitie ?
panda help !!!!!!!
18+ cu
[/quote]
18+ cu
luhtien spune:
Mi-a innebunit calculatorul!!!
Scuze pentru mesajul dublu!
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+12
claucia spune:
Santorini, asa este, e tare frumos. Nimic nu se compara cu Santorini si insulele grecesti (unele, mai ciudate, cum este si Santorini, pare ca timpul sta in loc sau curge in alt mod...)
Eu merg in Halkidiki in Hanioti probabil sau in Pefkohori.
Si eu am mers in multe locuri, in ELvetia mi-a placut ff mult, la Venetia nu (dar era si frig), in Austria, in Germania, etc.
Dar in Grecia mergem in fiecare an de cam 7-8 ani...bine ma trage si sangele. Mama mea e grecoaica si eu am dubla cetatenie, dar m-am nascut aici. Si merg in fiecare an, nu la rude, desi am o tona, ci la mare, la soare...
va pupam
Clau 13+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
poze cu noi
varsta bb2
claucia spune:
M-am trezit si eu cu raspunsul de mai sus ca cucu-n cioc. Voi vorbeati de altceva deja si eu m-am trezut iar cu vacanta. Daca am inceput mesajul acum o ora!
nu, nu scriu atat de incet dar am avut un pic de treaba.
Oricum am citit si despre antibiotice si despre DT si despre rezultatele venite pe email la 1:37 min.
Clau 13+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
poze cu noi
varsta bb2