Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)
Raspunsuri - Pagina 8
demonizza spune:
mi-am actualizat si eu varsta sarcinii...azi implinim 11 saptamani si asteptam cu nerabdare sa trecem in trimestrul II - fara greturi :)
pupam
demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita
demonizza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luhtien Nici eu nu am facut DT. Am tot intrebat doctorul, dar m-a trimis direct in TT. Astept cu sufletul la gura saptamana viitoare, cand ma duc la TT. Nu l-am mai vazut pe BB de pe 11 februarie Ma simt aiurea rau de tot ca nu am mai facut eco. Sper sa fie totul bine. Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti. Despre plecarea ta, tot altii vor decide. Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi! +12 |
hmmm...eu ce nu inteleg este: din cate stiu eu ultima varsta la care masurarea pliului nucal si a osului nazal sunt relevante este de 13 s si 4 zile... eu morfo o voi face in jur de 15s...nu sunt totusi importante aceste masuratori pentru stabilirea riscului de SD? sa sar direct la TT?
demonizza 11+
luhtien spune:
Asa stiam si eu, demonizza.
Saptamana viitoare deja o sa fiu in saptamana 14.
Nu stiu ce o sa mai vada ei acolo, dar daca ma duc si nu pot sa mi le masoare, mor cu ei de gat.
Ca daca nu am stat pe capul lor in fiecare saptamana...., apoi...
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+12
kemsy spune:
Salut fetelor,
Am intrat si eu putin, dar nu pot sta pentru ca am o zi full.Vroiam doar sa ma..laud ca am intrat in saptamana 14.
Adela, daca asa crezi tu, am sa ma rog sa devin cat mai pufoasa pe laturi .
Ati vorbit despre vergeturi: eu folosesc seara dupa dus uleiul pt copii de la jhonson, insa nu stiu ce efect o sa aiba. Daca e genetica pura, atunci e clar, o sa arat ca o zebra . Eu si de la 3,4 kg luate cand eram mai...tinerica, mi-au aparut vergeturi pe coapse si solduri de zici ca am nascut. Speranta mea e sa nu apara si pe sani...ca ma impusc
O zi buna
14+
selen80 spune:
Demonizza, nici eu nu am facut DT...e adevarat ca am fost la 12 sapt la eco, dar asa s-a nimerit....si nu stiu exact ce a masurat dr, ea isi tot noteaza diverse acolo pe fisa mea, dar nu-mi spune chiar tot...probabil se gandeste ca habar n-am ce o fi pliu nucal samd, dar ce nu stie ea e cat stau eu pe forum, unde devenim toate "experte" in sarcina
dar nici eu n-am intrebat nimic in plus, daca mi-a zis cateva info si ca totul e bine cu BB si cu mine, mi-a fost de ajuns....de ex ea imi spune asa: colul e lung si inchis (nu mi-a zis cati cm..), BB este dezvoltat proportional (nu mi-a zis cati cm are, cat are capul , femurul samd...)....trebuie sa ai incredere in medicul la care ai ales sa mergi....
felicitari Vik pt rezultatele bune!
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
demonizza spune:
citat din mesajul lui luhtien Asa stiam si eu, demonizza. Saptamana viitoare deja o sa fiu in saptamana 14. Nu stiu ce o sa mai vada ei acolo, dar daca ma duc si nu pot sa mi le masoare, mor cu ei de gat. Ca daca nu am stat pe capul lor in fiecare saptamana...., apoi... Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti. Despre plecarea ta, tot altii vor decide. Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi! +12 |
hmmm...eu nu cred ca vreau sa risc doar pt ca medicul meu e un optimist incurabil...mai ales ca am prieteni care trec prin experienta unui copil (adorabil, de altfel)cu SD...deci cred ca am sa ma programez la o alta clinica pentru aceasta investigatie, ceea ce te sfatuiesc si pe tine...ar trebui totusi sa o faci pana in 13 sapt si 4 zile...cand e deja prea tarziu
din cate stiu, DT presupune atat analize de sange cat si ecografie, corect?
demonizza 11+
demonizza spune:
citat din mesajul lui selen80 Demonizza, nici eu nu am facut DT...e adevarat ca am fost la 12 sapt la eco, dar asa s-a nimerit....si nu stiu exact ce a masurat dr, ea isi tot noteaza diverse acolo pe fisa mea, dar nu-mi spune chiar tot...probabil se gandeste ca habar n-am ce o fi pliu nucal samd, dar ce nu stie ea e cat stau eu pe forum, unde devenim toate "experte" in sarcina ursuletzul nostru 17+ nunta 9 luni |
mersi, Selen...eu ce nu stiu sigur (si m-ar ajuta pt confortul meu personal..) esta daca DT si TT ofera info redundante...adik daca ratezi DT, poate TT confirma aceiasi indicatori? sau au roluri diferite?...e suficient oare TT ?
demonizza 11+
moni_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Nici mie nu mi-a recomandat DT si nici eco de trim I. Eu am dat vina pe provincie...nu stiu ce sa zic... Dr mea mi-a zis sa fac TT si eco morfofetala de trim II si atat. Acum se pare ca fiecare bordei cu obiceiul lui. Liliana, Andra-Maria & 10+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
NICI MIE.
Eu am facut din propie initativa eco I, dar DT-ul nu cred ca merita facut odata ce faci TT.
Iulia 12+
luhtien spune:
demonizza, m-am gandit si eu la treaba asta.
Am sunat la policlinica care au eco Dopller si fara trimitere de la doctor e la liber pe 27 APRILIE!
Asa ca nu imi ramane decat de asteptat pana saptamana viitoare.
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+12