Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Santorini - bafta multa la eco. La ce ora ai programarea? Sa ne spui cum a fost...
Adnana - Si tie iti urez bafta multa la DT , iar de pret depinde unde il faci.Eu mi l-am facut la Mediplus la cabinetul Dr.mele si cu totul (analiza la sange,eco +poze si filmulet cu bb pe cd) m-au dus la 8 mil.
6 mil analiza la sange si 2 mil eco + poze. Acum ti-am zis depinde si unde te duci sa il faci.

Oricum eu va pe amandoua si va asteptam cu vesti bune. Va tin pumnii.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mersi Crissbebe! O sa ma duc maine pe la ora 5 (doctorul meu nu crede in programari la o anumita ora deci se intra in ordinea sosirii)!

16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Pai daca ii stii programul te poti duce acolo in timp util ca sa fii prima si asa scapi cat ma repede.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Asa mult costa DT-ul?
Si TT-ul? A facut cineva TT la Sanador?

Iulia 12+

Mergi la inceput

fetelor ajutati-ma si pe mine va rogggggggggggggg !!!!!!!
Vreau si eu sa vad pozele voastre dar nu stiu sa intru pe webshot

14 +

Mergi la inceput

Eu am spus cat am dat la cabinetul particular al dr.mele
Credeti-ma ca nu m-am interesat in alta parte ptr ca nu faceam altceva decat sa-mi bag unghiile in gat de ciuda... Asa ca asta e stiu ca e scump dar am aflat ulterior la ce m-am inhamat mergand la aceasta Dr. Este asociata cu Dr. Poiana daca ati auzit de el.... Dar sincera sa fiu sunt pana in prezent super multumita de ea... si ea de mine... ptr ca mereu sunt atenta cu ea...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

@ anco

pai e simplu. daca "crocobaurul" nu reactioneaza la ampicilina, degeaba il iei. E ca si cum ai lua farigosept, dar tu ai nevralgie.
Iar cu ceaiul, e simplu si aici.
Plantele medicinale au substante active (care stau la baza medicamentelor). Daca le iei pe cele care tebuie, actioneaza fix contrac problemei si o rezolva.
Daca nu le iei pe cele care trebuie, tot degeaba le iei. Doar ca bei fluide.

Eu am scapat de infectie cu E-coli, avand o igiena zic eu destul de drastica , adica dimineatza si seara si cu ceaiuri baute. A, si bai de sezut in ceai.

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor, incredibil pentru sistemul sanitar romanesc...la 1.37 mi-au sosit pe mail rezultatele de la DT (care apropos m-a costat 150 RON eco +analize sange la clinica Gine I din Cluj)...se pare ca am risc scazut de SD si T21 si totul e ok la corelari....deci m-am mai linistit (tinand cont ca am 35 de ani si 2 luni). Deci se poate se fim si promti si moderni...nu imi vine sa cred!

Acum lasati-ma sa imi dau cu parerea apropos de discutiile despre antibiotice. Sunt de acord cu voi ca in Romania pentru orice se recomanda antibiotic ceea ce in timp duce la instalare de rezistente sau la dezvoltari de tot felul de alergii. oriunde in lumea civilizata (si credet-ma ca stiu din proprie experienta, am trait 3 ani in Framnta si 1 an in canada) se recomanda antibiotic DOAR dupa antibiograma. Exista si exceptii...iar gravidele sunt exceptia. Se prefera sa se intervina cu antibiotic cu spectru larg pentru a evita evetuale complicatii. Ceea ce nu e in regula in romanica e faptul ca farmacistul nici macar nu te intreaba pentru ce soliciti antibioticul ce sa mai vorbim de reteta....spre rusinea mea ca doar si eu formez farmacisti, asa se intimpla. Multi prefera sa fie simpli comercianti decit furnizori de servicii de sanatate...si cu asta am incheiat critica!

Vad ca imi dobor propriul record la scris. Se vede ca stau acasa

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Pai intri pe www.webshots.com, te inregistrezi cu ID septoct2009 si cu parola pe care ti-o trimit pe PM. Intri pe myshots - albums si ne vezi pe toate acolo! Sper ca am explicat cum trebuie

16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

buna, fetelor...nu am mai scris de f. multa vreme (vreo 3 saptamani) pt ca am avut o maaare problema in familie (un caz medical f. grav...)
intre timp a avut loc o operatie si am intrat in recuperari - speram sa fie bine pana la capat si tinem pumnii surorii mele...in toata perioada asta de cosmar aproape ca am uitat ca sunt insarcinata si m-am simtit cam vinovata ca m-am neglijat atat de mult...anyway, la ecografia de 10 saptamani bebe aparea bine, e un jmeker shi eu am scapat de complexul de mama denaturata...
am o nedumerire: mi-am intrebat dr de programarea pentru DT si refuza sa o faca...m-a programat doar la morfo de 14 saptamani, cand e deja prea tarziu pentru masurarea pliului nucal si a osului nazal...ce sa fac? ma programez la o alta clinica pentru bi-test? vi s-a mai intamplat ca dr sa nu va recomande BT? e suficient TT?

demonizza 8+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput