Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)
Raspunsuri - Pagina 4
ninia spune:
Hop si io la apel.
Nu stau mult pe aici ca am multe de facut.Am intrat repejor sa mai vad de noutati...Acusi fug sa-mi iau copilul de la gradi , si dupa tre sa ma apuc sa fac tort pt soacra, azi e ziua ei ..Aici e o vreme asa frumoasa de primavara..vai parca nu ma mai simt asa ametita..
Biaz fata, sigur m-ai visat , asa-i?
Manga sper ca te simti mai bine!! Ai rezolvat ceva?
Mary am vazut ca ai aceleasi date ca si mine..insa tu, dar ce tanara mai esti!!! Ma simt babuta pe langa tine!
Tre sa-mi bag si eu o poza cu burtzoiul la albumul comun, insa mi-i teama ca va sperii prea tare!
O zi cat mai frumoasa la toata lumea!
Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 17+
POZE POZE
santorini spune:
Ai dreptate claucia de acolo vine nickname-ul. Am fost acolo in concediu in 2007 si a fost superb. Fara sa exagerez. Cel mai frumos concediu al nostru (e si f romantica insula). Oricum insulele grecesti sunt f. frumoase, iar mancarea . Tu unde te duci?
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
monica_dicut spune:
Subscriu la GRecia. Noi in 2006 Halkidiki si 2008 Thassos.. super oamenii si mancarea si conditiile si tot. Bine, 2007 Tenerife.... depaseste cu mult Grecia... am fi ramas pe acolo.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
liliac1 spune:
Ca nume, eu sper totusi sa fie fetita, asa ca va fi Brianna Ioana. La nume de baiat ma cam impleticesc. N-am gasit inca unul care sa fie pe placul amandurora.
Cat despre haine de gravi...deocamdata ma bucur ca inca mai intru in cele care le am si...ma bucur ca voi fi o gravida de vara cand este mult mai simplu de gasit solutii. Cu fata am fost tot in aceeasi perioada si a fost super, mai putin in ultima luna cand mai bine ma rostogoleam decat sa merg si aveam picioarele superumflate.
adnana31 Tinem pumnii pentru azi sa fie totul in ordine!!
Liliana, Andra-Maria & 10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
santorini spune:
Buna ideea cu Tenerife pentru urmatorul concediu (cand o sa fie bebe mai maricel)
16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
Danuta1979 spune:
Ei...concedii...vremuri bune...
Eu anul trecut am fost in Venezuela (Isla Margarita + excursii pe continent - jungla Orinoco cu dormit in jungla...cascadele Canaima...)...17 zile...un vis.
Uneori vorbesc cu sotul si ne gandim daca chiar am fost acolo.
Am plecat la inceputul lui noiembrie...aici frig...acolo peste 30 de grade si umiditate maxima...eu in cizme....aia acolo se topeau in slapi. ..
America de Sud...un vis. Sper sa mai am ocazia sa merg. daca viitoare incercam un Mexic sau Republica Dominicana. Poate peste 3-4 ani cand o creste bebe.Intre timp strangem si bani ca e scump...
Ei...acum cum sa mai muncesc cand am inceput sa ma gandesc la concedii.
Anul trecu a fost tare pt. mine. Am atins 2 noi continente: Kazakhstan-Asia si Venezuela- America de Sud.
Dana 15+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luhtien Fetele, am si eu o intrebare!!! Am facut tot cum scrie la carte, am dat adeverinta la depart resurse umane, si tot ce mi-au cerut ca sa faca raport catre policlinica ca sunt gravidutza. Si acum ma suna doctora de acolo, ma intreba daca vreau program redus. Eu nu, ca nu am nevoie acum. Ea: Pai in cazul asta, nu mai este cazul sa facem raport la ITM. Eu stiam ca in oricare caz se face raport catre ITM. Daca gravidutza vrea sau nu sa beneficieza dupa aia, e problema ei. Acum, daca ma apuca crizele saptamana de vine, ce fac? Fac rost de alta adeverinta? Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti. Despre plecarea ta, tot altii vor decide. Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi! +12 |
mie mi-a facut dr raport oricum....si nici eu nu am vrut program redus, nu am conditii de risc la munca, deci peste tot e bifat/trecut un mare NU ESTE CAZUL....chiar azi l-am primit de la hr si trebuie sa-l depun la itm....
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
monica_dicut spune:
Noi am vrut sa repetam Tenerife anul pt 14 zile asta dar 7 ore dus cu avionul... pe la 25 de saptamani... nu prea era o varianta viabila
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
anco spune:
fetelor, ma bucur sa va aud vorbind despre concedii.
eu ma simt cam rau. de duminica noaptea m-a apucat o diaree...si ma doare burta...sper ca de la ea. am vb cu medicul meu si mi-a zis sa beau ceai de menta si decoct de orez si mi-a dat ampicilina sa nu fac cumva vreo infectie de la cine stie ce am mancat si nu mi-a cazut bine. adica sa nu fi fost ceva cu probleme.nici la servici nu am mers azi si nici ieri dupa-masa. am venit acasa la pranz si nu m-am mai dus desi trebuia sa merg de la 5 la 8. parca acum mi-a mai trecut diareea, dar ma simt umflata ca un balon si am o burta ca un pietroi asa e de tare.
ce ziceti? oare e grav sau inca nu mi-a trecut efectul dereglarii intestinale?
16+ cu