Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)
Raspunsuri - Pagina 20
adnana31 spune:
Nu stiu dc a fost asa mult, probabil din cauza ecografiei (or fi avut un aparat ultra performant, desi eu, cand am intrat la euroclinic, am zis ca sunt in star trek, nu suferea comparatie cu cel de la puls)...Mie mi s-a parut mult si 5 mil, pt 15 min de eco si niste analize de sange. Pana la urma, nu ma plang, ca eu am ales euroclinic, insa ma mira ca e asa diferenta in plus la medlife (parca asa ziceai, nu?) totusi, cred ca te-a taxat si pt "amintiri"..
12
crissbebe spune:
Nu este vb despre cabinetul particular al dr. Poiana. "Mediplus"
Eco a costat cu tot cu cd 2 mil.
Deci nu mai stiu ce sa inteleg.... Tu vrei sa nasti la euroclinic? Cum se numeste medicul tau?
14 +
adnana31 spune:
scuze, crisbebe, le-am incurcat.sunt cam kiauna, ca m-am trezit la 5 sa merg la analize...altele!da, vreau sa nasc acolo, cu dr. Liscan, care este in concediu de materniatate pana in august.la eco ieri am fost la dr. Bratila, in grija careia m-a lasat dr. Liscan.eu sunt chitita pe cezariana, sper sa ma ajute D-zeu sa ajung la termen, ca altfel nu stiu cum m nasc la euroclinic.
oi m vedea pe parcurs.12
Emy10 spune:
Pe mine eco de 12 saptamani m-a costat 2 mil, iar DT la Medsana 5 mil si nici acum nu am primit rezultatele dupa 3 saptamani.
15+
alex25 spune:
Hai ca m-ati bagat in sperieti cu preturile astea, oare la Medlife cat o fi TT? A facut cineva?
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
mary_07 spune:
Buna dimineata
Iar ploua
,iar stam in casa
Ieri am fost mai toata ziua la cumnata la curte..vai ce fain a fost
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
17+, cu
-Alexandra
alex25 spune:
Deci sunat la Medlife si intrebat: TT - 130ron sangele si ECO - 390ron, dar din cate am inteles nu este obligatoriu de facut acolo eco...adica cum?
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
adnana31 spune:
cred ca inseamna ca pot sa le faci separat, eco si sange...numa sa te duci cu eco cand faci analizele de sabge..sau ca poti sa faci TT la alta clinica...asta dc gasesti loc de prog asa din scurt...si sa fie si m ieftin..
12
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe buna dimineata fetelor. Moni dar ce matinala esti...esti la birou? ![]() 14 + |
Da
.Am ales sa lucrez 7-15.30 din cauza traficului.Lucrez in minunata Pipera
Iulia
12+