Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Oare merge si cu rezultatele de la eco pe care mi le face doctorita la ea in spital sau o trebui sa fie ceva special?
Ne poate lamuri cineva care chiar a facut acest TT?

La Medlife spre ex, 390ron este eco morfo II, de aia e si asa de scumpa, care din cate stiu se face dupa 20s, iar TT pana in 17s, deci ce rost ar avea sa platesti de 2 ori?

13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor! Vai ce spor aveti...vad ca ziua si capitolul Eu azi am fost o puturoasa m-am trezit la ora 10...drept ii ca nu mi s-a intimplat de mult asta...am dormit ca o valiza in gara de la 22.30 de aseara. Asta e...oboseala acumulata pina acum.

Felicitari fetelor care au rezultate bune la DT, TT si amnio...
Eu asa stiu si de la dr meu si din cunostiintele generale...ca daca rezultatele la DT sunt ok, nu se justifica si TT, tot corelari statistice de analize de sange si masuratori ecografice si varsta mamei se fac. Ce nu inteleg insa de ce se recomanda asta fetelor sub 35 de ani? Si DT si TT in mod normal ar trebui sa fie obligatoriu pentru fetele peste 35 de ani si optional pentru cele peste 30! Cel putin asta spune teoria. Dar din pacate la noi in tara nu stiu cum sa mai scoata bani de la pacienti....
Preturile variaza mult si la Cluj de la o clinica la alta...la stat m-a costat DT (sange cu eco pe ecograf 3D-4D) doar 150 RON, la Synevo unde am intrebat costa 440 RON. Sincera sa fiu nu stiu de ce e asa mare diferenta de pret.
Eu care credeam ca vine primavara...la cluj ploua si e frig rau.

Va pup si revin un pic mai tirziu! Spor fetelor care sunt la munca...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

va invit la

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

neatza, fetelor...am inceput ziua in forta, muncesc deja de 2 ore si am oboooosit...ce0i drept nici vremea nu ajuta la motivatie personala...
am recuperat cate ceva din vestile bune:
mimika - felicitari pentru cele doua putze la purtator!
adnana - ne bucuram pentru rezultatele bune la DT...am sa merg si eu peste o saptamana si am ceva emotii...BRAVO!!
Clodute - imi pare rau ca a trebuit sa treci prin emotiile astea, dar totul e bine cand se termine cu bine! felicitari pentru o Karolina frumoasa si sanatoasa!
alex25 - bravo pentru morfo I - esti o mamica mandra si bucuroasa...dar tu ai vrea fetitza sau baietel?
Manga - m-am hotarat sa dau si eu jos 24...deshi nu-mi trebuie sonde noi in peisaj, sunt oricum destul de hormonizata si un stimulent in plus poate echivala cu trei kile de afrodiziace...i'll take a chance, pt ca am auzit ca serialul e kiar bun!

pup burtici

PS: vreau si eu sa va vad pe webshots..pana acum am vazut doar manga - blonda si frumoasa!

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,
Sunt noua pe aici. Inca imi e greu sa gasesc mesajele pe care le scriu . Sper sa ma obinuiesc curand.
As vrea sa ii multumesc lui kemsy pentru raspunsul dat.
In acelasi timp, as vrea sa va rog sa ma treceti si pe mine in lista voastra.
DN 25.06.1983, UM 20.01.2009, DPN 27.10.2009.
Va multumesc frumos.

10+

Mergi la inceput