Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)
Raspunsuri - Pagina 19
Emy10 spune:
Neata!
Vad ca burticile nu s-au trezit sau inca nu au ajuns la serviciu! M-am pus la curent cu noutatile si vad ca se pune de o 'intalnire'! Vin si eu caci vreau sa ne vedem, iar asa ne vom cunoaste mai bine!
Clodute, felicitari pt rezultatele bune!
Mimika, felicitari pentru baieti! Au multe fete de unde alege! ![]()
si incerec sa tin pasul cu voi caci la serviciu e cam mult de munca!!!
15+
adnana31 spune:
buna dimineata!am fost ieri la eco si dublu test. la eco a iesit totul bine, translucenta este 1,4 mm, lungimea osului nazal 3,4 mm; bb este m mic de 12 sapt, corespunde unei sarcini de 11s2z (ieri). Sunt f fericit, am o poza noua cu el si abia astept rezultatele.sper ca toata lumea sa aiba vesti la fel de minunate!12
Emy10 spune:
Adnana, felicitari! Sa creasca mare bebele!
Cand am facut eco la 12 saptamani, al meu bebe era asa dezvoltat ca aparea de 12 saptamani si 5 zile! Ca si doctorul mi-a spus ca e lung, dar am zis ca are cu cine semana caci parinti sunt inalti! ![]()
15+
crissbebe spune:
Adnana felicitari, sa creasca mare mare si sa fie cuminte,sa stea in burtica pana la 40 sapt.
14 +
panda77 spune:
Buna dimineata! 
Azi arata cam urat afara, sper sa nu ploua toata ziua, ca nu am chef sa stau in casa cu Ilinca...
Clodute, minunata veste ai primit, ma bucur din suflet pentru voi! 
Felicitari alex si adnana pentru sambureii vizionati!
Abia astept si eu, desi merg abia miercurea viitoare, cand fac TT-u'.
Cristina, nu mai imprastia zvonuri neadevarate (
) ca te fugaresc azi prin parc si n-o sa-mi fie usor, ca tu esti subtirica si sprintara iar eu nu. ![]()
Cat despre intalnire, trebuie sa puna cineva piciorul in prag, ca altfel nu ne iese. Eu sunt pentru, dar am copil la purtator, asa ca prefer dupa-amiezele dupa ora 15, intr-un loc deschis de genul parc.
Crissbebe, tot ce trebuie sa faci e sa fii activa si sa relationezi cu lumea, iar mie mi se pare ca te descurci de minune.
O sa ne intalnim noi pana la urma si de atunci ne va fi mai usor sa ne "imprietenim" la catarama.
Ia sa vad ce-ati mai scris, ca uita baba de la mana pan-la gura.
Panda,
14+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
panda77 spune:
Asa e mai corect, schimbam si noi azi semnatura, yupiiiii! ![]()
Panda,
15+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
crissbebe spune:
Panda multumesc ptr incurajari
incerc sa fac tot posibilul sa interactionez cat mai mult cu voi ptr ca imi face o deosebita placere
Sunteti niste dragute toate si sper sa devenim mai apropiate..![]()

14 +
crissbebe spune:
Fetelor puneti si voi mai multe poze cu voi ca sa va vedem,ca sunt doar cateva...![]()
14 +
adnana31 spune:
multumesc pt urari!si voua, dupa caz, la fel, sa va simtiti bine si sa va bucurati de bb vostri, sa creasca mari si sanatosi!a propos de DT si TT: vad ca majoritatea dr vostri recomanda TT, insa mie dr mi-a zis ca DT e m bun, ca afara nici nu se m face TT...cine sa le m stie???si vad ca, in general, dr de pe la clinicile astea mari private cer toate testele astea...dr m vechi, la cabinetele lor private, nu se prea omoara dp ele.oricum, nu sunt chiar pt toata lumea; la euroclinic a fost 5 mil si m zicea cineva ca in alta parte a fost vreo 8, cu tot cu cd cu poze (eu,una, nici nu m-am gandit sa cer, ca am zis ca e prea mic si nu-ti face la 12 sapt).12
crissbebe spune:
Adnana pe mine m-a costat 8 mil
Si da se vede ... la mine s-a vazut bb la 11 sapt... intra pe webshots si ai sa le vezi...![]()
![]()
sunt mandra de puiutul meu.
Ceea ce nu inteleg e .. de ce m-a costat pe mine atat de mult???????
Am vazut ca voi ati afisat niste preturi minuscule in comparatie cu ce am dat eu... 

14 +