Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)
Raspunsuri - Pagina 15
angelli spune:
Demonizza sunt doua sonde: aia cu care se fac copii si aia cu care ii vezi la eco![]()
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
MangaGirl spune:
mimika, felicitari...sa fie sanatosi si zburdalnici

MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
angelli spune:
Demonizza scuze am citit din urma si am vazut ca esti tare in sonde ca te-au lamurit fetele.
Vise cu alte sonde mai aveam si eu dar si in afara sarcinii dar e ceva normal nu?
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
katteryna spune:
Seara buna burtici!
Acum va citesc din urma!
Anaconda2 ti-am lasat PM.
17+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
monica_dicut spune:
mimika felicitari pentru cei doi grasi sanatosi
Abia astept sa ne plimbam cu carucioarele impreuna pin parc ![]()
DEspre fantezii... vai de viata mea cat vise erotice am avut in prima sarcina, si cu cine... cu oricine numa cu sonda din dotare nu, dar pe care o puneam la treaba dupa
Acum vad ca sunt cuminte rau dar pofta am ![]()
Cat despre uns si caciulita va recomand sa o folositi pentru ca
inmoaie colul care se poate deschide, plus contractii, asa ca aveti mare grija, plus infectii ce puteti contacta, oricat de cuminti ar fi sondele, ganditi-va ca ei fac pishu la comun etc... deci o infectie o pot contacta de oriunde.
Va pupizez si noapte buna ca nu cred ca mai intru
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Vreau sa va spun si voua ca nu am avut starea necesara sa mai intru sa va scriu, (de citit am tot citit) si multumesc fetelor care au intrebat de mine (Miha74)- am facut amniocenteza in final azi am luat si rezultatul ...va fi o Karolina sanatoasa
.
Asa cum va spuneam am avut un dublu test cu rezultat de sindrom down la Centrul medical unirea... inclin sa cred ca la ei e o problema... apoi am facut si triplu test doar asa ca sa il bifez si pe el...si a iesit ok..in alta parte decit CMU... si apoi amniocenteza la Medlife ca tot intreba cineva de aceasta clinica...
A fost ok mai putin ziua de azi cind am sunat de 1000 de ori ...dar pentru ca se mutase cabinetul de genetica nu au raspuns citeva zile
la telefon... Am insistat pina mi s-a spus in final ca e gata rezultatul si am fost sa il iau ...REZULTAT OK - O fetita sanatoasa.
Deci cam asta a fost... o perioada plina de temeri si de plinsete ...de emotia necunoscutului si de asteptarea rezultatului.
Felicitari fetelor care au facut amniocenteza si au rezultate bune.
Sanatate multa fetelor racite...cu dureri de burtica...sau de dinti...
Va pup mult ...sarcini usoare...si nu uitati ca eu citesc tot 
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Clodute spune:
P.S. si daca imi dati si mie pe PM cum sa intru pe webshots...o sa va si vad ![]()
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
cristina_ana spune:
Hello!
Lipseste omul o zi de pe forum si déjà e imposibil sa va mai faca fata!![]()
Dar recunosc ca mi-a placut mult sa va citesc, se vede ca va simtiti toate bine, ca numai despre concedii si sonde ati vorbit!
La partea cu concediile m-ati nimerit si pe mine, ca tocmai am primit “sarcina” de la sot sa aleg eu destinatia din anul aceasta, unde imi pofteste mie inima! Sper sa nu ma paleasca contractile si sa aleg destinatia stat in pat pana la nastere!
Am retinut: Santorini, Tenerife si Venezuela! Maaama ce mi-ar place si mie sa dorm in jungla! O sa o retin pentru vremuri mai bune, ca acum e cam imposibil sa ajung pe acolo.,
Monica, in Tenerife crezi ca am sanse sa prind vreme de plaja in mai? Noi avem programat concediul in iunie, dar daca as gasi o destinatie mai calduroasa, as prefera sa plec in mai, cand inca nu am burta asa de mare. Pana in iunie am mari sanse sa nu mai plecam nicaieri!
Mangagirl, ma bucur ca esti mai bine. Asa stiam si eu, ca dupa ce se formeaza punga de puroi nu mai doare chiar asa de tare si ai sanse sa treaca doar cu antibiotice. Sa stii ca si mie imi place de David Palmer!
Mimika, ma bucur mult ca ai doi baietei sanatosi tun! Cred ca sunteti in al 9-lea cer de fericire! M-am uitat sa vad daca ai pus poze, dar nu erau! Sunt tare curioasa sa iti vad burtica!
M-am gandit azi la Ramona, sper sa fie bine!
Si celelalte fete care urmeaza sa faca amniocenteza, sa veniti cu vesti la fel de bune ca Mimika si Katerina!
Am vazut ca ati vorbit de indemnizatiile din CIC. Eu astept cu nerabdare sa se hotarasca astia odata sa ne dea CIC-ul marit din urma, ca sa am si eu bani de nastere si celule stem. Ca daca nu, trebuie sa intram in banii de concediu.
Vad ca nu mai ziceti nimic de intalneala!!!! Monica, eu zic sa o organizam, stabilim data, ora, locul si poate se hotarasc mai multe fete sa vina! Tu cand poti? Eu de-abia astept sa va cunosc pe cat mai multe dintre voi.
Bineinteles ca iar nu mai pot raspunde la toate fetele. Sper sa nu va suparati pe mine! Recunosc ca retin mai mult ce spun fetele care scriu mai des, ca imi sunt mai familiare. Nu ca as avea ceva cu celelalte!
Clodute, acum am vazut ca si tu ai vesti bune de la amnio! Felicitari din toata inima! O sa iti trimit eu parola!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Clodute, acum am vazut ca nu ai activat PM-ul si nu iti pot trimite parola!
Si apropo de poze, astpet cu nerabdare sa vad cat mai multe burtici: Miha, Claucia, Roxy, Panda (pe care o vad de fapt mereu in parc si este o frumoasa!) Si lista ramane deschisa!!!!! Pe toate vreau sa va vad!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
16+ cu
( Emma Ioana
)
POZE

. Noapte buna!