Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

mangagirl,faptul ca nu baga mina,etc,nu e chiar rea,m-am rugat de dr.meu ieri sa faca eco abdominala,s-a uitat chioris,vroia contro iara,ce tot...pina la urma s-au vazut la eco simpla ce era de vazut,ce tot bagat mina,frate...

unombun sunt perfect de acord cu tine. totusi, m-as fi simtit mai bine daca imi faceau si eu o lama la inceputul sarcinii. am citit de atatea grozavii incat vreau sa stiu ca pot sa-l nasc pe bb normal si fara risc. cat despre eco, mie si la 7 sp mi-au facut-o abdominala. stiu ca se vedea un punct mic, aparatul era de prin vremea lui Hitler, dar nu iti fac intra vaginale niciodata. nici daca e nevoie la nastere sa-ti intoarca copilul, ei nu baga mana.

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Intradevar ombun, mai bine fara control. Al meu face de fiecare data, e regula, chiar si in lunile mari de sarcina.
manga se vede ca esti mai bine! Esti iar vesela si glumeata!
Va las acum ca vine "sonda"

16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor sunteti mortale...m-am distrat de numa de fanteziile voastre (drept ii ca si eu mai am din cind in cind) si de "sonda" ...asta e tare!
Eu va doresc o seara frumoasa...eu ma duc sa ma uit la un film si apoi sa .

Va pup

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

eu recunosc ca in afara de sonde nu mi s-a mai introdus nimic...adik nici o mana niciodata (ma refer la consul ginecologic aici)! mi se pare si putin relevant si oarecum neprofesionist..ce poate simti la varsta asta a sarcinii prin tuseu vaginal? cred ca ecografia e cea mai relevanta investigatie...
Manga, am inteles oricum ca vii repejor in Ro...fa aici o programare la un medic ginecolog, fa toate analizele si obtine raspuns la toate intrebarile tale..daca vrei recomandari, sunt sigura ca avem noi fetele cativa medici buni la care sa poti apela cu incredere...

am plecat si eu acasa, ca sonda sta cu o mana pe volan si alta pe claxon!

pup mamici vorbarete

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

santorini, 100% 2 baietei. Care ziceati ca aveti fete??

16+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

"Demonizza, la prima sarcina am facut eco morfologica (in care se masoara pliul nucal), la 14saptamaini si 3zile, iar acum la 13saptamani si 6zile. La ambele s-a putut si s-a masurat pliul nucal..."

Deci se paote si mai tarziu! ...

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+12

Din cate se stiu se poate masura , dar nu mai este relevant. Mi-a explicat mie dr de la eco ca initial e translucenta si apoi devine pliu nucal(sau invers?!)

Iulia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Mimika...felicitari pt baietei. Sa stea cuminti pana la 40 de sapt. in burtica si sa fie super sanatosi!

As vrea sa te intreb ...ca am uitat...si e acum multe capitole...care e povestea cu aflarea sexului copiilor? Retin ca ai facut eco la Iosup...dar nu mai stiu la ce varsta exact. stiu ca-ti zisese ca e sigur fetita si la baietel e cu semnul intrebarii sau invers/?

Ma intereseaza ca si la mine tot Iosup mi-a zis la 12 sapt si 3 zile ca e fetita si sotul inca mai spera sa ii creasca outele.

Dana 15+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui demonizza

fetelor...despre ce sonda vorbiti? ma simt putin in afara subiectului si frustrarile mele de mama denaturata cresc...faceti-mi si mie training on the job, pls

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Iulia 12+

Mergi la inceput

mimika, sa-ti traiasca baietii! Sa fiti sanatosi cu totii si sa-ti aduca nurori bune acasa!
A gasit "sonda" papa bun?!

Iulia 12+

Mergi la inceput

Am gasit.... Imi notasem in agenda cat costa TT-ul la Sanador:
178 sangele si 270 eco.Intrebasem cand am facut programarea ,dar neuronul meu gravid...

Iulia 12+

Mergi la inceput