Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

luhtien eu am citit ca trebuie sa anunte oricum ITM-ul .. eu zic sa insisti s-o faca .. multumesc pentru PM!

noi nu ne-am hotarat unde vom merge in vacanta anul asta .. oricum si la mare si la munte dar acum vedem unde.

moni la medicover DT costa 126,5 ron. de TT nu stiu sa-ti spun.

vik felicitari pentru rezultat!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Santorini - multumescam primit parola ,o voi folosi acum ca sa va "cunosc" mai bine

Cat despre "sonda" si eu patesc la fel, dar trece in 5 min.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Si eu vreau sa va vad burticile pe webshots acu ca am inteles cum se face!
Imi trimite si mie cineva parola, va rog?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

fetelor...despre ce sonda vorbiti? ma simt putin in afara subiectului si frustrarile mele de mama denaturata cresc...faceti-mi si mie training on the job, pls

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui demonizza

fetelor...despre ce sonda vorbiti? ma simt putin in afara subiectului si frustrarile mele de mama denaturata cresc...faceti-mi si mie training on the job, pls

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Sonda= sotul...sau ma rog o partea antomica a acestuia

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui demonizza

Demonizza, e sonda cu care se face ecografia vaginala... e o chestie Ecografele astea au si sonda vaginala, subtire si lunga si cea cu care se face eco pe burtica, mica si groasa... Fetele tot vb de aia lunga si subtire.
Si cum a zis Kiki, mai tarziu s-a facut o oarece legatura intre sonda aia si sotiunile...
Eu n-am avut probleme la eco vaginala, ca ambii dr au pus, de fiecare data, prezervativ si mult lubrifiant... Asa ca alunecat in voie.

Loredana 14+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata gagici, m-am trezit si eu dupa cateva ore de somn. am fost la spital azi dimineata. mi-au facut radiografie. zic ei ca e safe, e ca si cum ai sta 30 de minute in soare. sa speram ca bb nu a patit nimik. am infectie pe molar si ca sa retratez opturatia m-ar costa aici 800 de lire plus coroanele pentru cei doi dinti. varianta simpla este extractia. le-am cerut radiografia si pe langa ca ma costa 50 de lire, o voi primi abia in 2 sp. astept verdictul de la dentistul meu din romania in 2 sp sa-mi spuna daca se mai poate retrata. eu sunt sigura ca da. una dintre opturatii e mai scurta si de acolo e problema.

intr-un cuvant, nu m-au taiat pentru ca e punga prea mica si speram ca cedeaza la antibiotic.

am dormit cateva ore si ma simt mai bine, desi ma doare cand mananc. da doamne sa treaca.

fetelor, va multumesc tuturor pentru urari si pentru ganduri si sa speram ca s-au terminat vestile proaste de la mine.

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Fetelor v-am vazut in sf dar din pacate nu pe toate. Nu aveti toate poze acolo sau am fost eu si nu am stiut unde sa ma uit.
Am pus si eu o poze cu bb si un video de la eco de 11 sapt, sa vedeti si voi ce minune am si cum se misca el acolo in legea lui ,cum se freaca la ochisori, cum isi intinde piciorusul..... of doamne as vb intr-una despre el si m-as uita non-stop la filmulet
Va pe toate
Eu sunt inca la job

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

kiki, multumesc!

15+

Mergi la inceput

Mangagirl - ma bucur tare mult ca esti mai bine si ca ai putut sa te odihnesti un pic dar mai trebuia sa dormi un picutz ca sa recuperezi Normal ca suntem alaturi de tine si vom fi in continuare pana la sfarsit... si dupa...

14 +

Mergi la inceput