Burtici fericite de septembrie-octombrie (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

kiki, multumesc!

15+

cupla

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Dragele mele dar parca erati mai active.... ce se intampla cu voi?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

unele munceshte...tragem tare acum pe final de program, sa salvam aparentele...
intre timp m-am programat pentru DT pe 7 aprilie, la Medlife...cand implinesc exact 12 saptamani...
ceva feed-back pe Medlife?

pup burtici fericite

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

partea cu prezervativul si lubrifiantul cred ca e oricum obligatorie

Fetelor, ce tot ziceti voi de vacante anul asta?? mie mi-e o teama de toate cheltuielile pe care le implica nasterea si primele luni de viata ale copilului, incat nu as mai cheltui nici un ban pana atunci, si i-as pune pe toti deoparte .
dar ce bine suna o vacanta....apropos de ce spunea Claucia, eu as merge in fiecare an in Turcia acolo ma simt bine, stiu limba, mancarea e pe gustul meu..
bine, n-as zice nu unei vacante in tenerife sau venezuela dar nu stiu cand sa visez ca ajung pe acolo....doar daca am ajunge amandoi directori de banca..

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Sincer nici eu nu prea indraznesc sa visez la vacante...in primul rand din cauza ca am sarcina cu risc...si dupa cum mi-z zis doc "fiecare groapa din asfalt e un pericol pt tine" nu prea vreau sa risc..si apoi ofcurse ma gandesc si eu la partea financiara...mai ales ca vin 2x. Poate la anu'.Dar poate dam totusi o fuga scurta la munte ca e mai aproape.

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

hmm..apropos de asta...inteleg prezervativ si lubrifiant la medic...dar daca o folosesc in interes personal, acasa ...e obligatoriu?

demonizza 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui demonizza

Citat:

hmm..apropos de asta...inteleg prezervativ si lubrifiant la medic...dar daca o folosesc in interes personal, acasa ...e obligatoriu?

demonizza 11+

Super tare!Si "sonda" mea a folosit prez

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Nici noi anul asta nu ne mai gandim la concediu, pentru ca la vara o sa fiu cam "maricica" si nu cred ca o sa mai am chef de drumuri. De asta am si vrut sa ma duc in concediu in iarna asta in Austria, ca sa facem un ultim concediu in doi. Si pe de alta parte, trebuie sa ne apucam sa facem economii pentru ca doctorul meu isi deschide maternitate privata si nu va mai profesa in spital, asa ca voi naste acolo si nu stiu inca cam cat o sa ma coste. Macar conditiile sunt mai bune decat in maternitatea din Cta.
Cat despre "sonda" de acasa, a mea nu foloseste prezervativul, ca macar acum sa fie si el liber....

16+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui demonizza

Citat:

demonizza 11+

depinde de fantezii....de ce fel de prezervativ....ce fel de lubrifiant...

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Cine intreba de TT la medicover? e 110 RON, banuiesc ca e la fel in toata tara, nu doar in Ct...

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput