Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, da no-spa poate te ajuta. 3 tb /zi de 40 mg sunt acceptate insarcina fara niciun risc.
Despre dr. gine cu asa tratament nu stiu ce sa zic. In mod normal el stie cel mai bine, dar parca nici mie nu-mi suna bine...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:


Tocmai am vorbit cu mama care sa dus la deschiderea Militari Shopping Centre si imi zice ca e la lumeee...dar si multe magazine..a fost la C & A si cica sunt si hainute de gaviduta si de bebei si preturi nu foarte mari...ma rog..acum depinde si ce a vazut ea.

Abia astept sa ma duc sa vad si eu ce si cum..sper sa nu mai fie f aglomerat totusi.

Am aflat si unde este exact ...spre iesirea din Militari spre autostrada Buc-Pitesti chiar langa Praktiker sau langa magazinul Auchan...sunt cateva hale mari noi construite acolo.

Daca treceti pe acolo..shopping placut.


23+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

LA MULTI ANI!pt.Ayda si Buburuza,sa fiti sanatoase si bebeii sa va aduca multa bucurie in suflet.

a sosit caruciorul!!!pana acum m-am chinuit cu el,dar e super frumusel.ce era la mine in casa,numai ambalaje,folii,cartoane de nu aveam pe unde sa calc si cu burtoiul meu eram buna de filmat.Am desfacut tot ce am comandat,acum sa vad pe unde la plasez ca sunt tare voluminoase. mi le-a adus acasa curierul,noroc ca era sotul acasa ca nu puteam sa le urc singura,erau 3 cutii mari rau.
Promit sa va pun poze dar nu mai gasesc cablul de la ap foto sa le descarc .eu am cumparat o multime de hainute si i-am luat si niste botosei si sandalute pt la vara,marti am spalat o parte din ele si ieri le-am calcat le-am ambalat frumos sa nu se prafuiasca pana vine bebe ca mai e ceva.Peste 2-3 saptamani mai spal o tura..... ca nu mai am rabdare,ce sa fac...,toata ziua ma uit la ele,le sortez,le parasortez, mi se pare ca mai am asa de mult pana vine puiul nostru.
la toate

Meleea 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sanziana pentru numele lui Dumnezeu nu lua antiinflamatoare pastile in sarcina mai ales tador si altele
Da-te pe zona dureroasa cu diclofenac unguent,unguentele sunt permise de fapt sunt singurele antiinflamatoare permise,pana in trimestrul trei.Te ungi local si iei no spa sau fa injectabil no spa..
Eu am spondiloza latero-cervicala...diagnosticata medical...nu vrei sa stii ce migrane da chestia asta.Nu-s om cate o saptaman doua imi zvacneste capul si imi vine sa-l dau de perete....inainte imi trecea cu tador nurofen si arcoxia.
Acum dau local cu unguent e tot ce pot sa dau asa mi-au spus doctori de la bucuresti si iasi..specialisti....
Un masaj la kinetoterapeut face minuni....

sanatate multa si daac vrei sa vezi ce e cu antiinflamtoarele in sarcina cauta pe net.


santate la toti bebeii din burtici....si la mamici

Mada 19+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna burticutelor de zmeurici.
Venim si noi cu vesti despre bebelina,am fost marti la morfofetala si am fost tareeeeee dezamagita de dr Iosup,s-a grabit ca niciodata,a facut masuratorile in 2D,apoi a dat cateva secunde in 3-4D,nu a prins bebelina prea bine,mi-a facut numai o poza ff neclara si filmulet....1,18 min,cu inceputul cand a bagat data UM,apoi 40 de sec pauza,nimic,si vreo 20 de sec niste masuratori in2D .Eu am vazut fatuca bine detot in alea cateva secunde cat a dat in 3D,putea face niste poze ff reusite,cum am vazut pe la unele dintre voi,dar.........uoffffff.Ma mai calmeaza faptul ca bebelina e ok,putin cam lenesa(sper sa fie numai asta,fara alte pb)avea 486 g dar lungimea nu mi-a zis-o .CAm miculuca,dar atata cre ca mi-e "capacitatea cilindrica" ca Alex a avut 2950 g la nastere si Saruca 3050 g ,sper ca macar vreo 2800-2900 sa aiba si Daria Ioanadeocamdata asa o cheama pe d-soara noastra.
Eu am valorile IR bilaterale destul de marite,mi-a zis sa ma odihnesc cat mai mult,de parca cu 2 teroristi,singuta 12 ore pe zi,imi arde de odihna.La Tutunaru nu am mai intrat ca am mers cu soferul de la firma si am luat-o si pe Sara ca adormise in masina,si se trezise in niste urlete de cred ca pana la Domenii se auzeau.O sa sun maine pt o programare la Tutunaru,ca vreau sa imi fac luni si analizele de secretie si sa merg si cu alea,ca tare rau ma deranjeaza,simt o usturime dureroasa cumva,ca un fel de arsura jos,sper sa nu fie ceva nasol si sa trebuiasca trat agresiv.
Nu stiu cate burticute de aici sunt la Tutunaru,sau vor naste la Elias,dar eu dupa ce am citit topicul despre nasterea la Elias,cre ca ma razgandesc si merg altundeva.Tare m-a mai dat peste cap ce scriu fetele care au nascut acolo,nu despre dr ginecologi,ci despre neonatologie .
Gata,trebuie sa fug ca s-a trezit maimutica urlatoare si sa aspir sa o pot lasa pe jos ca tare lipicioasa e la orice scama si fir de par,papa tot ce gaseste pe jos
Revin deseara sa va mai citesc ca mi-e dor de voi

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

22sapt+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:


Meleea, de unde ai comandat tu toate cele?

23+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui icmanu

Buna feltelor,

Micaalsa - am vazut si eu hainutele de pe site-ul postat de tine, sunt foarte dragute. Dar in realitate cum sunt, sunt de calitate? Pretul afisat este cel real???

25+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png


Eu sunt foarte multumita de ele, i-am luat pana acum si la Iulia si la bebele finutei mele, care o sa vina pe lume prin mai . Pretul afisat este pentru comenzi peste 500 ron ... eu iau de obicei de la cineva care aduce de acolo si are un adaos de 25% la ele, ca nu luam niciodata asa multe incat sa ma incadrez in 500 ron.
Mie-mi plac tare mult, sunt deosebite ... cel putin fata de ce gasesc eu in amaratul asta de oras

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 23+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Buna mamici de zmeurici,
Eu deja am unda verde si pot cumpara hainute de fetita, dar nu vreau numai roz, ci roz cu alb, galben, vernil si chiar bleu daca imi place. I-am cumparat chiar ieri bod-uri din acelea cu capse in diagnala galben pal si orange, si niste prosopele alb cu roz!!!
Am facut si eu EKG azi dar abia marti vede o dr Cardiolog, iar analizele de la sange pe maine , asa ca mai asteptam sa vedem ce e.
BBelina mea scumpa a avut un program artistic ieri de vreo ora contiunuu - burtica era valuri valuri - Doamne mor de ea!!!Imi vine sa o mananc deja de draga ce imi e.
Ce bine de cele din Buc ca va puteti intalni, sa ne trimiteti si noua poze cu mamicutele de zmeurici.
Si la noi e cald astazi afara de nu mai imi venea sa intru in casa, asa de frumos era.
[red]Sanziana[red/] si spun ca si celellalte fete ca nu e chiar asa cum spune dr, aceste prospecte sunt valabile si in ziua de astazi, caci inainte sa fie scoase pe piata au fost facute mii de teste pe o groaza de burtici - deci stiu ei ce spun. Cred ca ar fi mai bine numai cu unguente, no spa si sa mai ceri o parere in afara de aceasta.Ai grija de tine, multa sanatate.
[red]Melea[red/], de unde ti-ai comandat tu toate celea?



viitoare mamica fericita!!! 22+ [red]Isabelle[red/]
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

BLANCA -hainutele le-am luat de peste tot iar caruciorul si ce am mai luat acum http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5863&c_id=33&cf_id=40 de aici. http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4841&c_id=153&cf_id=158 si alte maruntisuri in val. de 1000e din care transportul a fost 50. eu sunt multumita, nu sunt mari iferente fata de preturile noastre dar pe mine ma interesa caruciorul ca mi-au zis cei de la inglesina ca nu aau culoarea asta (ciocolato)si ca aduc urmatorul transport tocmai in iunie.......si nu mai aveam rabdare, mai ales ca sotul meu vroia sa ia stoke si mie sincera sa fiu nu prea m-a incantat carutul stoke,e frumos si sf asa dar mi se pare landoul f mic,am vazut un copilas la targ acum la expo si era cam fix in landou si mai si ajunge la 6000-7000 de ron ca toate husele de iarna se dau separat si costa si alea o gramada.

Meleea 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

ayda m,buburuzaLa multi ani


In legatura cu dureri de coloana ,de ieri dupamasa am niste dureri ingrozitoare,dar eu am si de burtica.M-am speriat rau ca nu stiu ce am de fapt.Am asteptat pana azi si l-am sunat pe doctor care mi-a spus sa iau scopantil supozitoare si no-spa si daca nu-mi trece sa merg la el.
Bebele o fost f agitat si ieri si azi si m-am gandit sa nu-l deranjeze ceva,dar in acelasi timp m-am bucurat ca-l simt ca misca. De abia astept ziua de miercuri sa-mi pun cerclaj poate v-a fi mai bine. N-am dormit toata noaptea si acum is zombi ,sper sa reusesc sa adorm.

Sa aveti grija de voi si de bbei.VA

Mony 19+

Mergi la inceput