America (158)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxij spune:
Eh acu' dati vina numa' pe mine! LOL Acu' ce sa fac, dc o fi fi-miu sissy o fi. El nu e intr-adevar nici prea macho, mai macho eram io cand eram mica, cu catarat pe case si in copaci El e cam fricos, da' io zic ca treaba asta o are de la tac'su.
Vad ca nu ati vrut sa imi dati nici macar un hint unde sa citesc si eu subiectele alea fierbinti. Am cautat la ZZ si am cautat si la generale, ce titluri au? Chiar nu pot sa ma uit la fiecare subiect cu titlu nesugestiv.
Andra, deci de la biggie ala erai suparata? A trecut, da? Sper ca nu te-au dat afara.:)
Ramona J spune:
Hai mai Ruxij, tu ai pasat mingea la ta'su! Al meu copil e la fel si eu n-am cariera. Nici job! E drept ca job am avut pe cind era el mai mititel.
Miere, ce mult a crescut Aidan! Copilasul asta e bun de gradi!
Andrada, am tot vrut sa te rog sa faci un review la Struxx, parca l-ai luat de Craciun. A avut succes? E interesant? Mi-a ramas si mie gindul la el, dar atunci am luat Lego.
pumba spune:
ok , daca baieti cu mamele casnice sau fara cariera sunt sissy,fetele cum sunt? din alea ,care bat baietii sissy? mare e gradina
miere - nici nu ai idee, cat de frumos e fecioru tau
caut si eu subiectele fierbinti si nu le gasesc, erau la generale la inceputvrem subiecte fierbinti
Carmenbr spune:
Eu nu ma bag la discutii despre copii sissy pt ca nu vreau sa recunosc ca m-am intors la servici de cand Eric avea 4 luni. Asta e, cineva trebuie sa plateasca si bilurile alea.
Subiectul mult discutat e la "scoli, gradinite" si se numeste "despre bone"
4 anisori...uraaa!
ciuf spune:
Ruxij, asta e sobektul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135373
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
Lia n-a aflat nimeni, secretul moare cu mine, dar tot m-am simtit ca un eel d-ala din sulphur holes din mijlocul oceanului. Ramin intepenita asa in chestii. S-au adunat mai multe poate d-aia m-a luat asa tristetea.
Ramona, am stat pe rind cu Marcu pina la 2.5 ani, de atunci e prin scoli pina venim noi de la serviciu.
Struxxx ala e OK, cind il apuca disperarea pe el, cind il lasa cu saptaminile, dar e o alternativa la Lego (care ramine de baza in final).
Vezi ca Struxx merge cu lego
A
Ramona J spune:
Atunci chiar merita, mersi.
Ati stat bine cu copilul, de la un moment dat tot intra in colectivitate. Oricum, tu lucrezi si de acasa iar Ruxij n-are program fix. Nu-i totuna! Dar hai sa nu mai aduc subiectul si aici, ca nu stiu cine m-a pus sa ma bag si acolo.
Ramona J spune:
Eu sint "technologically challenged", cine ma lamureste si pe mine care e diferenta intre un notebook si un laptop?
Avem computer bun zic eu, dar as vrea sa am si ceva portabil (pentru e-mail, sa cautam una-alta online cind nu sintem pe linga casa). Acasa vreau sa-l punem la tv, sa vedem si noi Hulu sau ce o mai fi. Deci o fi bun un notebook pentru asta? Ca-mi facu un Acer cu ochiul!
CamiM spune:
Ramona tehnologic si io sunt pe la genunchiul broastei dar parca sunt unul si acelasi lucru, nu? Am luat si noi un Acer pentru soacra-mea si pare ok so far. Mai avem Toshiba si HP daca vrei iti spun si despre astea. - personal votez cu HP.. dar aici sunt subiectiva ca asta e al meu..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008