America (158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, notebook i-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

nu brandul de pe carcasa unui laptop e important, ci memoria, cat de spatios e hdd-ul, display mare si placa video buna + multe altele dvd writer etc nu stau sa le insir acum ...si musai sistem wireless si bluetooth ca de cabluri prin casa cred ca-i toata lumea satula...desi toate laptopurile noi au asa ceva...

daca as alege un brand care foloseste componente fiabile si de calitate ar fi sony vaio... sau un laptop apple cu un procesor duale core si memorie maaaare de tot :) si ev un hdd inventat pt mine de cativa terra ca giga nu-mi ajung :))))
notebook e o alta denumire a laptopului..[:D

hp, acer se incing usor...eu nu-mi pot folosi laptopul fara cooler-ul suplimentar....ca arde ca naiba si procesorul ala abia mai merge... si a lui kos la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

miericico, te pregatesti de botez, de examen sau de amandoua ...saraca???? are cine sa te ajute cu toate...ca e greu ex
+ copil mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Da,Ramona laptop/notebook i-am luat. Daca nu rulezi nu stiu ce program abracadabrant e mai mult decat ok. Nu stiu exact ce vrei tu sa faci cu el dar pentru e-mail, acces la internet, ceva jocuri, poze, editat filmulete si alte treburi asemenea e ok, ah! si are si CD/DVD writer. Vine si cu camera video incorporata. Io ziceam de marci pentru ca mie de pilda nu imi place tastatura de la Toshiba. Sony Vaio si Apple-urile sunt scumpe din cate stiu eu- acum repet depinde ce vrei sa faci cu el si evident cat esti dispusa sa cheltui.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IoanaN

nu brandul de pe carcasa unui laptop e important, ci memoria, cat de spatios e hdd-ul, display mare si placa video buna + multe altele dvd writer etc nu stau sa le insir acum ...si musai sistem wireless si bluetooth ca de cabluri prin casa cred ca-i toata lumea satula...desi toate laptopurile noi au asa ceva...

daca as alege un brand care foloseste componente fiabile si de calitate ar fi sony vaio... sau un laptop apple cu un procesor duale core si memorie maaaare de tot :) si ev un hdd inventat pt mine de cativa terra ca giga nu-mi ajung :))))
notebook e o alta denumire a laptopului..[:D

hp, acer se incing usor...eu nu-mi pot folosi laptopul fara cooler-ul suplimentar....ca arde ca naiba si procesorul ala abia mai merge... si a lui kos la fel...

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)
si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)

Multumesc de raspuns. Am mentionat brandul numai pentru ca ala mi-a facut mie cu ochiul.
Intrebarea mea era care-i diferenta intre notebook si laptop. Dincolo de pret!
Pentru ce am eu nevoie nu-mi trebuie mega, giga nimic. Computer din ala am. Asta ar fi de luat on the road (rar, ca nu prea mergem) sa verificam usor e-mail, sa cautam una-alta online si sa-l hookup la tv in dormitor, de unde vreau sa ma uit pe Hulu si alte asemenea sites. Dar nu stiu daca notebook ar fi suficient. In rest ii punem noi un mouse wireless daca o fi (numai sa am optiunea asta la notebook).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Da,Ramona laptop/notebook i-am luat. Daca nu rulezi nu stiu ce program abracadabrant e mai mult decat ok. Nu stiu exact ce vrei tu sa faci cu el dar pentru e-mail, acces la internet, ceva jocuri, poze, editat filmulete si alte treburi asemenea e ok, ah! si are si CD/DVD writer. Vine si cu camera video incorporata. Io ziceam de marci pentru ca mie de pilda nu imi place tastatura de la Toshiba. Sony Vaio si Apple-urile sunt scumpe din cate stiu eu- acum repet depinde ce vrei sa faci cu el si evident cat esti dispusa sa cheltui.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Multumesc. Asta vreau: e-mail, internet si sa-l legam la tv-ul din dormitor. De fapt asta cu tv-ul ar fi rolul lui primar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

In ultimii 5 ani am avut in casa 3 Sony VAIO si toate au murit in max 2 ani de aceeasi boala, probleme cu conectorul de power la placa de baza; asa ca desi or fi ele bine cotate, nu le recomand si sunt 100% sigura ca nu o sa mai achizitionam unul curand. Cele de la apple imi plac dar trecand mereu de la windows la mac si viceversa nu mi se pare comod. Le-as prefera, daca nu ar mai trebui sa folosesc Windows.
Miha, Ioana, miere, v-am admirat copilasii, tare scumpi mai sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Ruxij, asta e sobektul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135373

Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, poate te interesa un pda, desi nu stiu ce posibilitate ai sa-l conectezi la tv, de mobil, e cel mai mobil din toate zic eu.

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, parca tu ai facut ultrasound 3d la cabinet privat cand erai insarcinata cu aidan? se mereita, cat te-a costat, ai fost multumita?
eu m-am pland luni la medic ca mai vreau un ultrasound si cica nefiind cu risc nu prea se poate dar sa-i mai reamintesc si gaseste el un motiv. acu nu mai pot astepta inca 3 saptamani sa se hotarasca el si ma batea gandul sa ma duc la un cabinet de-asta. cate saptamani aveai tu?

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput