America (158)
Raspunsuri - Pagina 8
arminad spune:
Eu mi-am facut curajul sa deschid calculatorul dis de dimineata ,vad ca nu l-a prajit virusul inca
Imi beau cafeaua si ma duc .Sa aveti o zi buna si sa nu va lasati prea mult pacaliteA mea se anunta tare grea
Ramona J spune:
Gata si eu cu cafeaua, o iau din loc. Spor la treaba Arminad, ma gindesc ca te lupti cu taxele. Mai e un pic si gata!
Eu am uitat calculatorul deschis, sper ca nu-i virusat.
ruxij spune:
Bai, care imi da si mie un link la subiectele cu menajera si respectiv cu vesnica discutie stat/nestat acasa pt mamici?
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad Eu mi-am facut curajul sa deschid calculatorul dis de dimineata ,vad ca nu l-a prajit virusul inca Imi beau cafeaua si ma duc .Sa aveti o zi buna si sa nu va lasati prea mult pacaliteA mea se anunta tare grea |
Nici nu ai stii daca ai virusul pe el. E menit sa dea acces in calculatorul tau nu sa il distruga.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
miereamara spune:
Aidan www.flickr.com/photos/14984866@N07/3403723725/in/photostream/" target="_blank">2.5 luni vs Aidan www.flickr.com/photos/14984866@N07/3404534250/in/photostream/" target="_blank">3 saptamani
Ala din bratele lui e Toto ursuletu' care mananca fuduletu' :))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
IoanaN spune:
mai iri, ce baietel mare si frumos ai si tu...
manca-l mama de pui scump...
dar nu-mi place, esti cam zgarcita cu pozele...mie-mi place sa ma uit pana ma plictisesc :)...ti-am mai zis asta
Andrada spune:
Nu e numai proiectul, am facut si o prostioara (de fapt e cam o biggie) la munca atasata cu maseaua a dat vreo 2 sapt de nemincat.
Ma salva fiu-meu aseara. Imi zice de unul ca nu stiu ce lucru ciudat a facut la scoala. Si zic: ai tras vreo concluzie despre el?. Iar el: Nu mami nu conteaza single-time incidents, conteaza ce face zilnic omu'. Poate cautam eu scuze, dar mi-a prins bine. O sa stau de vorba cu el mai des.
Arminad ziceam de Marcu ca nu e sissy, d-aia zic ca n-am cariera. Si de fapt n-am. Am serviciu. Lia are cariera.
Asa ca eu n-am treaba cu sub cariera versus home-maker. Ca nu-s nici una nici alta.
Citeodata asa as vrea sa fiu si eu tare in ceva poate sa fie si surubul de 14 , ceva ca sa faca tot ne-statul asta cu Marcu worth-while.
Hai ca v-am depresat destul, ma intorc la comfortul meu guilt-ridden
A
sinzi_ana spune:
Andrada, dai vina acu pe Lia...ce vrei sa spui??? hihi...
Ce sa alegi?? copii sissy si cariera? sau copii cool si tu fara cariera??? Nasol cum oi intoarce-o
Mire, si eu spun la fel ca Ioana...putine poze...las ca fac io de ma satur la botez si baitza!!!!...vreo 200 asa in medie
Ma duc sa imi iau si io copilul juma sissy de la scoala...
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Arminad ziceam de Marcu ca nu e sissy, d-aia zic ca n-am cariera. Si de fapt n-am. Am serviciu. Lia are cariera. Asa ca eu n-am treaba cu sub cariera versus home-maker. Ca nu-s nici una nici alta. Citeodata asa as vrea sa fiu si eu tare in ceva poate sa fie si surubul de 14 , ceva ca sa faca tot ne-statul asta cu Marcu worth-while. Hai ca v-am depresat destul, ma intorc la comfortul meu guilt-ridden A L’amore che move il sole e l’altre stelle. |
Adica tu ce vrei sa spui despre Bogdan?
Hai mai ca stiu ca ati stat cu copilul, zisesi ca ati avut program cu rindul si ati cam fost pe linga el.
Ramona J spune:
Ma gindesc sa "cancel" programarea aia la dentist, asa ma rezolv?
Ca proiecte barosane n-am! Ba da, ma gindeam ca ar trebui sa spal perdelele. Liris e de vina, a pomenit de perdele si mi-am dat seama ca le-a venit vremea. Sau mie!