America (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, am mai pus un lb. de cind zisesi ca ne spui secretul cu slabitul!

Ruxij, multumesc de urari. Don't worry de Bogdan ca-i bine. Cum stai cu weight loss? Ai mai facut ceva progrese? Ca eu am gasit tot felul de scuze cu zile de nastere, una-alta si am cam batut pasul pe loc in ultima luna. Dar imi pun sperante mari in Andrada acum! Eu am avut size din asta, dar acum nu m-ar crede nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Andrada, am mai pus un lb. de cind zisesi ca ne spui secretul cu slabitul!

Da, da, il vreau si eu; da' sa slabesc intr-o luna, pina pe 26 aprilie, ca mi-am cumparat costumatie de botez cu 1 numar mai mic; nu mai aveau marimea mea, asa ca m-am ambitz si am zis ca decit sa ma ingras un numar, slabesc putin ... E ala cu supa de varza?
Anyway, daca Andrada a slabit de la marimea 5/6 la 4, nu-i fair, ca noi ne luptam cu numere mai mari

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Ruxij deja se uita la winnie si fac comparatii? Mei da precoce e America :)

Eu am gasit saptamina trecuta in ghiozdanul lui ,doua biletele pe care scria "I am very ,very sorry because I was looking at you when you where using the bathroom.
Stiam eu de "no touching rule " dar pe asta cu "no looking "acu am aflat-o

Mergi la inceput

Cine stie daca-i pacaleala de 1 Aprilie sau este adevarat, da' DH mi-a zis ca mai bine ies la plimbare miine decit sa folosesc calculatorul; iar daca ma maninca degetele si nu pot fara calculator, sa am grija ce siteuri/emailuri ... deschid.
http://www.cnn.com/2009/TECH/03/31/april.fools.computer.virus/index.html?iref=mpstoryview

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

oana...multumim

lisa, verifica hartiile din spital, ai un certificat de nastere eliberat de ei (recunoscut de autoritati) valabil pana la 18 ani... daca pana atunci nu te urnesti la evidenta po****tiei sa iei o copie, te duci si-l ridici pe loc costa in jur de 12$ copia...verifica unde se elibereaza in orasul tau ca e si pe oras si pe zip code si e undeva aproape de tine...ti-l da pe loc certificatul... si nu ai nevoie de ssn pt pasaport... te poti duce doar cu cert de nastere...

noua ssn-ul ne-a venit prin posta dupa certificat am fost noi...

si noi vrem acasa odata si odata :) nicaieri nu-i mai bine ca acasa...eu in primii ani aici plangeam si ma rugam mereu de ciuf sa mergem acasa....mi-a mai trecut un pic...dar sufletul meu tot acolo e

am alte valori in viata...familia, prietenii...s-o vad pe mama cu puii mei in brate si cum iese cu ei in parc... distanta asta ma omoara...si ei sunt batrani si bolnavi, plus ca mi-e dor de surori de nu mai pot...

Mergi la inceput

Andreea, e subectul ala coincidental? Eu, cind vad ca se discuta folosind cuvinte marete, nici nu mai citesc, pt ca mi se-ncilceste creierul asta amortit Da' l-am citit pe cel cu menajera si mi-a placut A uitat fata sa spuna ca menajera i-a nenorocit Rolexu' cind ii facea baie copilului cu el la mina

Mergi la inceput

Ahaaaaaaaaa! V-am gasit pe la bone Oare despre asta era vorba? Ca eu am citit subiectul cind avea doar vreo 3 pagini; acum il vad de 27 Am citit si eu acum pe la 15-17, apoi ultimele 2 pagini, ca nu am atita rabdare.
Fug la culcare, ca miine dimineata intru la "the biggest loser" si ma rupe tanti aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim mult de aprecieri! "vinovata" pt rochita e Adriuta ..

Liris si io ma aflu prin acele femei cu strep B.. si in travaliu mi-a bagat vreo 3 doze de penicilina.. am nascut naturrel, si au urmarit sa fie ok Andra.. si asa a fost.. si din ce stiam eu chiar daca urmezi tratament inainte de nastere tot iti baga atunci in travaliu antibiotic..

vad ca vb de nurse.. si eu mai cochetam cu ideea.. Vio si tu Brutus? .. dar nu m-am hotarat daca se merita pt mine sau poate reusesc cu scoala mea.. sa vedem cand o sa incep sa imi caut de munca intai cat de cat pe profil.. dar intai sa mai creasca Andra

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Ieri a venit Alexandru de la scoala, a pus calutul in gentuta, l-a pieptanat, l-a aranjat foarte frumos. La citeva minute s-a trezit Anuta, a luat jucariile cu Spiderman (chiar de linga ponei) si a incins o discutie intre caracterele cu Spiderman. What's wrong with this picture?

Lume multa, oameni putini

Sanziana si mie mi-e frica de intrebari de genul asta cu 2 mame, etc.. dar macar mai am timp pana ma creste si ma intreaba.. ufff..
Armina mai ce ti-e si cu regulile astea..

stiu, v-am innebunit cu dansatoarea.. dar am aici niste upgrade-uri:
http://family.webshots.com/album/570774585USjozM
ultimele 2 filmulete.. restul daca mai aveti chef si timp..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, stau prost cu slabitul.:( Dar nu renunt, tb sa dau jos macar nitel pana la vara.

Pai la varsta asta isi arata unii altora una-alta,sunt curiosi, nu sunt precoce. Fi-miu si-a tot aratat cu vecinii, dar mai demult, de fapt pe la 6 ani. Eu nu m-am agitat, ca si eu am facut la fel cand eram mica Acum chiar a trecut peste faza.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ah Ruxij, o fi vreo chestie de-aia de primavara care ia vointa. Ca de acelasi lucru sufar si eu!

Mergi la inceput