America (158)
Raspunsuri - Pagina 6
ciuf spune:
Violeta, emotionant montajul. Sa va traiasca baiatul!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
lisa79 spune:
nu stiu ,am sa merg in downtown sa il ridic de acolo ca nu se mai poate si urasc sa ma las pe ultimul moment
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
AB spune:
Vio mumos Sean. Sa fie frumos si sanatos si fericit!
Ramona multam. Sper sa iasa ok.. ca intre atatia suntem cateva fatuce, restul n-au tanci, si oal,e colorate Si sa stii ca si la mine de curatat in casa...Marc, fatuca se plictiseste sa stranga dupa ea.
Andrada mey fain... is invidioasa. Ai grija de tine cu sanatatea si fii ca o trestioara. Eu la mega proiecte rontai
arminad spune:
Citat: |
Arminad adica io n-am cariera deloc? |
Andrada,eu am inteles ca ai .Brava tie! Eu n-am
Eu ma jucam de-a dr. Phill plus ca m-am saturat bre de subiectul ala unic si etern de la generale cu cine sta acasa si cine nu si de ce ,e inepuizabil.
Daca al tau nu e sissy (copilu,adica)si tu lucrezi ,must be another explanation.
ruxij spune:
Iar e subiect la generale cu cine sta acasa si cine nu? Sta acasa cine vrea si cine poate iete la ele ce mai dezbatere vesnica. Deci si eu cresc sissy boy. Asta e, ghinion de nesansa, nu ma pot lasa de job doar din cauza asta, s-ar putea sa fie mai rau dc nu avem ce manca si unde locui
Ramona, n-am mai citit demult eu, asa ca iti urez cu intarziere La multi ani pt. Anuta!!
La multi ani si Andrei, cu intarziere!!
Andrada, invidiile mele vesnice!! Eu n-am avut niciodata masura 4, nici cand aratam super mega bine, nici cand m-am maritat, acu 14 ani!!
Pumba, tata vine pe 10 aprilie.
Sanzi, ce intrebari de baraj!:) Eu n-am avut parte de asta. M-a intrebat doar ceva de circumcizie, asta dintre intrebarile mai grele. Ca winnie al lui nu e la fel ca al celorlalti, evident.
Oana C spune:
Andreea, sper ca Marc sa fie bine. (am citit mesajul tau inainte de a-l edita) Cu venitul acolo, m-ai bagat in ceata Este ok dupa 19 mai? Cred ca-i mai fain asa, ca-i vara, cald si mai usor de vizitat imprejurimile.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Vio, super montajul cu Sean. Ai un baietel superb, niste ochisori ... Sint albastri? (par un albastru inchis, foarte fain) Am inceput sa zimbaresc la poza ta cu burtica; cred ca mai mult cintarea burtica ta, decit tot restul corpului tau, asa esti de slabuta.
Ioana, nu stiu daca ti-am spus, am vazut si pozele tale de la botez. Sinteti toti foarte frumosi. Imi place cum ai combinat rochita foarte frumoasa cu ciorapii negri. Iar nasa, super gagica si ea. Am vazut intr-o poza de la biserica o sacosa cu numele magazinului de unde ati cumparat costumasul de botez Iar proaspatul crestin, frumusel si cuminte foc!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
AB spune:
Multam Oana om vedea, eu cred ca da :)
Da dupa 19 mai e ok:) Cum nu...Sigur va fi caldut si fain pana atunci. Poate mergem pe Fire Island dupa cerbi:)
Ruxij deja se uita la winnie si fac comparatii? Mei da precoce e America :)
Mey sobectul s-a mutat de mult. intr-o zona absconsa.