America (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Monica, bine ai venit! succes cu NCLEX-ul...BAFTA MULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Irina si Adriana,va multumesc enorm .Intrebare ne-inteligenta....pusa din nestiinta:si cum completez eu datele respective cand fill the forms?Le scriu cu mana sau trebuie tiparite?

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Sotul nu mai stie dar incearca sa il completezi pe calculator, daca poti sa tiparesti e ok asa, daca nu atunci e de mana. La fel am patit recent cu un formular ce trebuia trimis la banca, tot un amendment, unde nu m-a lasat sa tiparesc si a trebuit sa il printez si sa il completez de mana.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Violeta, superb montajul.La multi ani lui Sean! Frumos baiat, frumoasa mama si frumoasa familie!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

violeta ce baiatel frumos ai!!! e de reclama...
La multi ani puiutului tau iubit!

..era ochios de la ultrasound :))) numai ochisorii de el

...sunteti tare frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr
? Mi-a placut de David cu "de ce sa nu iubim baietii?". El inca mai confunda ca trebuie sa iubesti pe toata lumea, prietenii de la gradi. Si cum probabil are multi prieteni baieti, i se pare anormal sa nu-i iubeasca.

Nuuuu...nu confunda deloc...
Doar ca la gradi au 2 baietei care au cate 2 mame...unul din ei e prietenului lui cel mai bun (iar una din mame e o femeie extraordinara...imi este amica, o mai mare placere sa porti o conversatie cu ea...pe partenera ei nu o cunosc prea bine)
Si...mereu se intreaba...ca daca 2 femei se iubesc si au un copil...de ce nu ar putea face la fel si 2 barbati (eu incerc inca sa evit sa ii spun ce si cum, si nu i-am explicat inca ca nu e primul care s-a gandit la o iubire intre 2 barbati)

Ma duc...ca vine Mirelus si stam la o poveste pe terasa!!!

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, le poti scrie de mana.

Violeta, e un dragut pustiul tau! Sa fie sanatos!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor,multumesc mult pt raspunsuri,o dau pe Anuta cu crema de la eucerin de fiecare data cand ii schimb scutecul,se simte si la mana ca pielea nu ii mai e asa de aspra.

cred ca sunt eu mai tuta,da-ti si mie va rog un link pt tarate de la Aveeno,sa nu emrg la magazin sa cumpar cinew stii ce. multumesc!

azi ii fac baita,am sa adaug 1-2 linguri de amidon in apa,am inteles ca inmoaie apa,adevarul e ca noi staaaam mult in apa,ca ne place. am sa miscorez timpul,o si vad plangand . da dupa ce o sa treaca pot sa stau mai mult cu ea in apa,nu? nu de alta,da chiar ii face placere,se relaxeaza de minune.

in legatura cu scoala aici,eu nu fac nimic. am facut politechnica la Cluj si noi speram sa ne intoarcem in Romania in viitorul apropiat. asta o zicem in fiecare am si uite ca au trecut 7.
sunt nervoasa pe sitemul asta de kk ,nu mi-a venit certificatul fetei si au trecut 2 luni,da banii si i-au tras,SScard nu pot aplica fara certificat ca aia de la spital nu au aplicat ,deci pasaport ioc si noi vrem sa mergem in Romania in iunie. ooof

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
What's wrong with this picture?

In varianta Dr Phill sau subiect de generale pe DC explicatia ar fii urmatoarea : Alexandru a crescut cind tu lucrai si doar toata lumea "buna" stie ca(?)career-oriented women cresc sissy boy,iar Anuta evident se revolta tacit impotriva conditiei de femeie nevoita sa frece oale forever.
Altfel ,eu cred ca sunt ,amindoi,just fine.Mai incolo vine asa ca un tavalug "presiunea societatii "si parca prea ii aliniaza la niste standarde.

Cenia ,o meserie e ca si sotul ,merita sa o (il)schimbi cind simti ca nu mai poti si nu mai aveti nimic in comun .Altfel e ca si cum ai da cioara din mina pe vrabia de pe gard .Eu zic ca se cauta orice meserie daca iti place ,ai obiective realiste si faci ,cu consecventa ,pasi mici in directia pe care ti-ai propus-o.Deci in concluzie ,daca as fii in locul tau m-as apuca de ceea ce am lucrat ,ceea ce stiu sa fac cel mai bine si imi place cel mai mult .Iar experienta romanesca nu e adevarat ca nu conteaza ,e ceea ce conteaza cel mai mult ,plus ca nici creditele alea care le-ai cistigat deja intr-o facultate in Ro nu-s chiar de aruncat cind astia p-aici sunt datori pe viata pt un bachelor.

Sinzi ,deci d-aia intreba copilu ce si cum? Si pe mine ma incuie intrebarile aste pentru care eu cred ca nu e pregatit inca .Noi avuram ieri discutia despre God si Heaven.Am balmajit eu ceva acolo dar cum nu era prea convingator ce ziceam eu a concluzionat el ca e ceva similar cu Santa Claus si Polul Nord . Mie de ce nu mi-o fii trecut prin cap sa ii explic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa noua ne-a venit SSN-ul inaintea certificatului, dar a venit cineva la spital si a luat toate datele, apoi s-a dus Luc sa ridice certificatul. La voi de ce este altfel?

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL Arminad, cind le zici - le zici!
Eu incerc toate modelele, vad ca nu iese bine oricum o dau! Poate tocmai de-aia... i-am indus pe toti in eroare.

Mergi la inceput