America (158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sint oficial marimea 4, 2 la unii pantaloni. Dieta e grea se incepe cu dureri de masele apoi proiect gigantic pina noaptea tirziu, scrieti PM daca vreti toti meniul.
Sint mai ieftina si mai prietenoasa ca Spark.
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare fetelor

am citit asa as vrea sa scriu mai mult dar nu reusesc.

mi-a plecat mama si chiar ca nu mai am timp!

vad ca vorbeati de ceva scoala medicala dar si despre contabilitate.

as vrea sa fac o scoala anii astia cit cresc copii, in paralel oarecum, dar ce am facut in tara nu e bun aici. am terminat dreptul si am lucrat pe contabilitate, resurse umane si apoi ca manager. deci nu se tine, ca americanii nu recunosc experienta romaneasca. vroiam aici sa ma apuc de contabilitate, dar toti ma sfatuiesc sa fac RN ca se plateste super. citeam aici ca asistent anestezist e platit uneori mai mult ca medicii!
medicina nu oi face la 30 de ani dar o scoala de nurse as face. au si programul flexibil oarecum. cu nurse am mai stat de vorba, cu contabili nu prea. vad ca isi gasesc greu contabilii de lucru. in Arizona e cerere mare pentru nurse.
cine zicea ca lucreaza pe conta? nu mai stiu.
is in deruta totala. acum acaut scoli de-un fel , acuma de altul! pe resurse umane m-am lasat ca-s platiti doar managerii bine!

ok va las sper sa revin mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hai mai Andrada, ca sintem prietenoase! Dar tot iti trimit PM.
Cred ca de foame nu ne-ai mai scris tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor va multumim pentru vorbele frumoase

delia, sunt in virginia...in richmond, ap de DC dar si de virginia beach :)

lisa, dermatite atopice si eczeme au marea majoritate a nou-nascutilor...fie ca sunt supra expusi la agresori exteri...ca: bai fierbi (care deshidrateaza) si prelungite...peste 10 minute, detergenti puternici (eu iti recomand dreft pentru anuta si splate separat in apa fierbinte...hainutele), sensibilitate la produsele de baie pt copii care uneori au in compozitie exact ce au si produsele pt oameni mari...

..fie pur si simplu se adapteaza din punct de vedere dermatologic si dureaza o vreme ca pielea sa raspunda in parametrii normali...

eu iti recomand asa (eu am tras mult cu matei cu dermatitele, are deja dermatologul lui..l-am ales pe cel mai bun, am asteptat 6 luni sa ajungem cu programare s-o vedem) soothing bath treatment de la aveeno, pana se face mai mare... si eviti sapunul de orice fel...taratele au capacitatea de ai curata dar si de a-i hidrata pielea in acelasi timp...pe cap o speli cu aceeasi apa...

pe corp creme recomandate de dermatolog si sigure 100%: aquaphor de la eucerin, aveeno...in cazul tau folosesti pe cele cu capac belumarin...cele pt eczema care
bai scurte (maxim 10'), apa calda nu fierbinte... aplicata crema imediat dupa fiecare baita
si o sa vezi deja imbunatatiri

cauze mai pot fi...reactie la formula (alergii la diverse proteine lactate) etc... uneori e nevoie de prescriptie cu hidrocortizon... sau tot de la aveeno crema cu 1% hidrocortizon in compozitie (asta e over the counter)... dar io zic sa nu faci abuz si sa folosesti numai la indicatia medicului

deocamdata hidrateaza-i bine pielicica, fa-i baie o zi da una nu..si atunci fa-i fara sapun si foloseste pliculetele de tarate de la aveeno...cauta la walmarte, target, ukrops, kruger..uneori mie imi era greu sa le gasesc...

dupa ce se vindeca (trec greu dupa luni de zile, dar daca hidratezi nu se mai exacerbeaza) folosesti fie aveeno baby all over fie dove sapun sensitive skin...aste-s recomandate si sigure...dar numai pe cap si la fundulet...pe restul corpului nu, decat daca-i nevoie ca atunci cand o sa creasca de ex...si o s-o speli pe manute, pe picioare ca mai umbla desculta etc...

colegiul si eu l-am facut acasa...ca sa-mi echivalez studiile si sa-mi iau aici licenta de libera practica am dat asa: CGFNS...si aici am trecut prin multe etape, IBT TOEFL si abia apoi am avut dreptul sa dau ex national de licenta NCLEX... a fost un proces lung ca au colaborat direct in tara cu ministerul sanatatii si etc
mi-au verificat licenta, dreptul de libera practica...cursurile, credentials si etc...daca am sau nu procese de malpraxis...

cunosc fete pe care le-am intalmit la NY la examene, romance care au fost nevoite sa faca cursuri de vreo 6-12 luni ca sa-si echivaleze pt RN ca nu aveau ore suficiente de practica in stagiile de ginecologie, geriatrie si pediatrie... sau la care le-au fost refuzate aplicatiile ca nu se considerau valabile....
eu am asa:

...hai ca iau din resume ca nu mai stau sa le insir iar...

- Active RN license: Commonwealth of Virginia, Department of Health Professions, Board of Nursing: License to Practice as a Nurse Multi-State Privilege; Status: active; Number: *********
- Active RN license in European Union;
- CGFNS CERTIFICATE - fulfilled the Commission on Graduates of Foreign Nursing Schools qualifying exam;
Philadelphia, PA; CGFNS Certificate Number: **********

• CGFNS Credentials Evaluation Program
• Validation of Registration / License For Certification Program
• English language proficiency examination
• VisaScreen Certificate

- Passed NCLEX examination;
- CGFNS CES report (The CGFNS Credentials Evaluation Service)
- Passed IELTS (International English Language Testing System) exam – 7 total band score with 7 on speaking module;
- Passed IBT Toefl exam

cam astia-s pasii pt foreign nurse

in state pt RN nu-s cursuri accelerate, decat pt vocational practical nurse... dar cred ca au inceput sa se pocupe de asta, nu stiu... pe allnurses, pe forum raspund niste oameni bine informati...in field si care stiu tot ce misca, intreaba acolo AB...

Mergi la inceput

Vad ca tot ziceti despre nurses... La atitea cite trebuie mai bine mergeti la Medical School si macar stiti de o treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Stiu ca sunt intarziata, dar sper sa ma credeti ca urarile sunt sincere si din suflet. Ramona stie ca eu sunt mai defazata cu raspunsurile.

LA MULTI ANI ANUTA!
Ramona, sa iti traiasca micuta Spiderman si sa iti aduca numai bucurii alaturi de Alexandru! Parca nu am vazut poze de la party. Ce tort ati avut, iar din ala bun de la Whole Foods?

LA MULTI ANI ANDRA!
Mihutza, aseara i-am aratat-o si lui Eric pe mandra ta. Tare i-a placut cum danseaza. El aplauda si Andra dansa. Super! Sa iti traiasca micuta dansatoare.

Andreea - AB- te sun diseara sau maine.

Ioana, am vazut pozele de la botez. sa iti traiasca amandoi flacaii, sunt tare dulci. Superba biserica, casa, rochitele. Tot. nu stiu de ce zici ca ti-a sta rau parul, ca eu chiar numai fete super aranjate am vazut.

Philip, sanatate multa. Pozele tale nu le pot vedea de la servici, dar ma uit acasa. Eu dupa 6 ani de America, nu duc deloc, dar deloc, dorul zapezii. Imi place sa o vad doar in poze. Pupa burtica si pe Philip.

La discutiile de nurse nu ma bag. Taxele nu le-am gresit niciodata, ca nu le fac eu. Dar va tin pumnii la toate sa rezolvati toate problemele.

Andrada super tare dieta ta. Dar acum te-ai oprit, da? Nu de alta, dar noua ne plac fetele frumoase, nu snur.

Sanzi, ce face burtica? Mi-a placut de David cu "de ce sa nu iubim baietii?". El inca mai confunda ca trebuie sa iubesti pe toata lumea, prietenii de la gradi. Si cum probabil are multi prieteni baieti, i se pare anormal sa nu-i iubeasca.

Corina, eu parca nu am vazut deloc poze cu tine graviduta. Sau ma insel?

Pup fetele si sunt pe aici,

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Irina si Adriana,va multumesc enorm .Intrebare ne-inteligenta....pusa din nestiinta:si cum completez eu datele respective cand fill the forms?Le scriu cu mana sau trebuie tiparite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Na ca si eu cochetez cu ideea de a ma face nurse, mi s-a aprins beculetul acum cateva luni si incerc sa-mi fac curajul de a aprofunda informatiile. M-a uimit ca sunt atat de multe dintre voi care vor sa faca acelasi lucru si ma bucur ca avem cu cine sa ne sfatuim: Ioana, MonicaT . Poate n-ar strica sa deschidem un subiect separat.
Eu ma simt atat de rupta de mediul academic incat simt ca am in fata un ocean si trebuie sa-l trec inot. Nici nu mi-am recuperat diploma de master din Ro, abia ce i-am facut sora-mii procura. N-am nici o experienta americana, nici o scoala facuta aici. Dar am dorinta, se pune? Citeam ca multe femei se hotarasc sa se faca nurse dupa varsta de 40 de ani, ceea ce m-a incurajat, ca aveam impresia ca mi-a cam trecut vremea sa-mi schimb cariera. Oricum, ma bucur ca nu sunt singura cu planurile mele.

Ca vorbeati de Sonicare, eu si sotul meu ne-am cumparat de la dentistul nostru 2 Flexcare cu 1 UV sanitizer & charger cu $140, investitie buna intr-adevar. Ei bine, cand am fost la DC acum 2 sapt am uitat-o pe a mea la hotel. Cand am ajuns acasa si am observat am sunat la hotel si mi-au trimis-o cu Fedexul, dar ce m-a impresionat este ca oamenii deja o aveau in storage sigilata in punga cu eticheta pe ea frumos cu numar de inregistrare, numele gasitoarei, ora, ziua si nr. camerei. Si involuntar mi-am amintit de hotelurile din Ro unde se aplica regula "ce-am gasit sa fie-al meeeu"

Si pentru ca azi ma simt ciorella, hai sa ma laud si eu cu fi-miu care a implinit un an luna asta si i-am facut un www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">montaj

Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365

Mergi la inceput

Foare fain montajul Violeta! Sa-ti traiasca puiutul, sinteti tare frumosi!
Uite ca ai avut si o experienta pozitiva pe la DC.

Carmen, multumesc mult pentru urari!
N-am mai zis, Anuta a primit un ponei frumos din ala cu gentuta si tot felul de accesorii la el. Frumoasa jucarie, m-as fi jucat si eu cu ea!
Ieri a venit Alexandru de la scoala, a pus calutul in gentuta, l-a pieptanat, l-a aranjat foarte frumos. La citeva minute s-a trezit Anuta, a luat jucariile cu Spiderman (chiar de linga ponei) si a incins o discutie intre caracterele cu Spiderman. What's wrong with this picture?

Mergi la inceput

Uite acilea un program fain pentru vara asta:
www.kidsbowlfree.com

Copiii joaca doua games gratuit pe zi, au si pass pentru adulti cu $24 toata vara. Se plateste in schimb shoe rental. Ana nu are nevoie inca, avem o pereche de incaltari, deci platim doar pentru doi. Good deal! Noua ne trebuie activitati "inside" pentru cind se fac cite 40 de grade.

Mergi la inceput