America (158)
Raspunsuri - Pagina 3
bAly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msl1 Pt cine m-a intrebat de prerequisites pt RN imi pare rau ca nu va pot ajuta, am venit in USA cu scoala gata facuta am dat direct NCLEX-ul nici nu stiu ce inseamna prerequisites... Pt cine ma poate lamuri despre CPA am urmatoarele intrebari: 1. ce inseamna “uniform CPA exam”? este un examen ce se da inainte de a aplica pt cpa? Uniform CPA Exam se refera cla faptul ca exam propriu-zis se da pe computer si e 'acelasi'pt toate statele. Nu conteaza unde dai examenul, pe baza lui poti obtine licenta in orice stat, tinind cont de celelalte conditii specifice statutlui respectiv. Sper ca m-am facut inteleasa :D 2. care “type of application “ati ales? Nu stiu exact la ce Type of application te referi...daca e pt echivalarea studiilor, alege-o pe cea course-by-course. 3. ce este “ethics examination”? E un exam de Ethics aplicat pt CPA. Pe linga cele 4 exam (Audit, Redulation, Economics, Financial)fiecare stat are si un exam de etica a profesiei. Pt WI de exemplu se da dupa ce treci celelalte 4 exam si dupa ce ai anul de experienta. Iti spun ei ce si de unde sa inveti si cred ca pt majoritatea statelor e open books exams. Stiu ca sunt state in care poti da exam asta si inaintea celorlalte 4. ati dat aceste uniform cpa si ethics exam inainte de a aplica pt cpa sau cum? Intii trebuie sa aplici la NASBA toate hirtoagele necesare, uite aici un link cu tot procesul aplicatiei pt fiecare stat http://www.nasba.org/nasbaweb/NASBAWeb.nsf/wpecusm?openform si ei dupa ce iti aproba cererea vei putea lua exam respective. 5. daca am inteles bine se cere experienta de lucru sau am inteles eu gresit? Da, pt a primi licenta de CPA trebuie ceva experienta. Asta e dif de la stat la stat. Pt WI unde is eu, am nevoie de 1 an de experienta in cadrul unei firme de public accounting, sau 3 in private. Dar poti da examenele si apoi dupa ce ai si experienta necesara mergi mai departe. Pt a da exam nu iti trebuie experienta. 6. care este primul pas pe care il faci in acest process? trimiti aplicatia, sau trimiti actele pt a fi echivalate? Actele pt echivalare intii. Ai nevoie in aplicatia pt exam sa faci dovada nr de credite si a faptului ca ai luat clasele cerute de ei multumesc celor care aveti rabdarea sa-mi raspundeti! |
Daca mai ai intrebari spune....stiu cum e sa nu stii de unde si cum sa incepi. Am fost acolo....
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
alintaroma spune:
Mihutza sa-ti traiasca Andra e o scumpete de fetita
Ruxij tot cu grecii , tot cu grecii? Mie mi s-a pus pata pe scotland gentlemens am descoperit ca mai toti masculii ce-i admiram lately aveau aceeasi provenienta
Ramona nu aveti apa dura ? poate asta sa fie cauza pielii uscate la Anuta. Eu nu am avut niciodata probleme cu pielea pina ne-am mutat la apartamentele astea unde duritatea apei e ceva de groaza (in dishwasher puteai sculpta cind ne-am mutat ) asa ca, consum tone de body lotion si sper sa ne mutam cit mai curind ca softner nu ne putem cumpara sa punem ca e mult prea complicat.
Ramona J spune:
Cam asa a fost ea pe oriunde am locuit. O avea si apa vreun rol, dar genele-s de vina.
ciuf spune:
Lisa, dermatita a avut si Luca, aparuta pe la vreun anisor. In Colorado aerul este tare uscat iarna.
Sfatul medicului:
- bai rare
- dupa baie, cand pielea este uda (nu sterge apa de pe ea) aplica Aveeno pe ea
- umidificator in camera pentru a avea aer umed
- evitat rosii si berries (la tine nu e valabil, am scris asta in cazul in care va continua sa aiba si mai mare fiind)
Eu il ungeam cu crema de trei ori pe zi. In cazul in care nu scapam de petele alea (la el niciodata nu au fost in asa hal incat sa il manance) foloseam un unguent cu cortizon prescris de pediatra.
Si intr-adevar baile cu tarate l-au ajutat mult.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
philip are dermatita si acum, aparuta de la 8 luni. am tot sperat ca-i va trece, intre timp bag creme la greu. acum folosesc cu succes california baby si am comandat din canada Glaxal base ca am vazut ca o recomandau fetele din Canada. eu m-am tot invinovatit ca a facut eczema pt ca l-am alaptat numai 3 luni, dar daca si anuta mica are...nici eu nu las sa ajunga nasol pana il mananca insa iarna e tare greu. acum folosesc umidificatorul in camera lui non-stop, am instalat softner...parca e mai bine.
scumpa foc andra!
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
Delia21 spune:
Fetelor,iar vin la voi sa cer ajutor,...informatii.Am completat taxele si le-am trimis.Bonnn,...am folosit un program nu scump,...dar desi am raspuns la intrebari ceva greseli mari s-au strecurat,...nu am verificat si am trimis e-file asa cu greseli.La federal tax trebuie sa file acum un amendament( deoarece a fost deja acceptat acel e-file),...pe care nu am habar cum,....si se pare ca si neuronii personali sunt in greva.Intrebare:cunoasteti/stiti pe cineva care m-ar putea ajuta cu informatii despre cum si cand pot/trebuie sa fac completez acel amendament?A mai patit/auzit careva dintre voi de asa ceva?
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad Da-l incolo mey ca e cu fite ,Mirelo ia nvita-l tu la tine sa-l lasi cu gura cascata ,ca la mine ar face foamea. Uite ce citti eu de el "Known for consuming exotic and daring ethnic dishes, Bourdain is famous for eating sheep testicles in Morocco, ant eggs in Puebla, Mexico, a raw seal eyeball as part of a traditional Inuit seal hunt, and a whole cobra—beating heart, blood, bile, and meat—in Vietnam. According to Bourdain, the most disgusting thing he has ever eaten is a Chicken McNugget,[11] though he has also declared that the unwashed warthog rectum he ate in Namibia[12] and the fermented shark he ate in Iceland[13] are among 'the worst meals of his life." Eewww! Ruxij mai bine zi-ne tu de voi ,cum sta Bogdan cu date-urile si d-astea. Tot din categoria fiecare cu ce-l doare eu m-am certat rau azi cu aia de la asigurare si dupa aia cu sotul ca ma lasa sa le rezolv singura pe toate .Dupa ce am stat doua ceasuri cu o tuta la telefon sa-i explic ce si cum e cu accidentu ,imi zice asta la sfirsit ca sunt Jose wife ? Imi venea sa-i zic da io sunt Jose wife si mama lui Iguana |
Adevarul este ca nici eu nu ma mai uit la el de cand cu Romania...o fi fost urat pe unde a umblat si ghidul care la avut ne-a dezavantajat,dar el pt mine e un betiv nenorocit
RUXI ,imi place ca tu ai ramas setata pe el...mie imi place la nebunie mancarea greceasca.
MIHUTZA frumoase pozele,iar dansatoarea e minunata
SINZI,mortal e David...ti-era frica de raspunsul cu baieteii
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Oana C spune:
Mihutza, am vazut-o si noi (eu si Eva) pe delicata Andra la petrecerea de 1 anisor, plus filmuletul cu Vaca Lola Ce scumpa-i ea cum danseaza Tu arati super, super bine!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
miereamara spune:
Delia eu mi-am gresit taxele intr-un an si a fost nevoie sa completez un 1040X, asa s-a numit formularul respectiv:
http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/f1040x.pdf
Il poti completa imediat. L-am trimis prin posta cu confirmare de primire si a durat vreo 10 saptamani pana cand au procesat informatiile noi.
Mihuta, e o scumpa Andra cum danseaza, frumusica de ea! Balerina se face, are ritm...
Andreea si mie imi plac produsele California Baby, cam scumpute, dar merita, in special crema de galbenele...avea si Aidan niste bubite de genul celor de care vorbiti, piele mai aspra pe obraji, gat si picioare, s-a rezolvat cu crema de galbenele de care pomeneam mai sus.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
blackpanterro spune:
Delia, noi am gresit anul trecut la taxe ca a trebuit sa punem ITIN-ul pt ca din diferite motive nu imi acceptau SSN ca apoi sa ne spuna, cand sa primim bonusul, ca trebuia sa punem SSN(desi cand am intrebat ni s-a spus ca e ok si cu ITIN).
Am facut si noi amendment si s-a rezolvat.Nu mai stiu insa ce formular si sunt sigura ca nu asta e si problema voastra.Am vrut numai sa spun ca sa faci amendment la taxe nu e greu si se rezolva imediat de primesc formularul.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious