America (158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hai, mai, Sanzi, te pocnira astia ... stii vorba aia: pleci bou si vii vaca. ma surprinde ca nu ti-a dat sa faci analiza de sange, nu ti-a facut eco intern??? Dar in urma controlului a zis ca nu ai uterul marit ca pentru o sarcina? Simptomele cum iti sunt?
6 zile par o vesnicie

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

sanzi...in perioada de gestatie in care te aflii tu, sarcina se verifica dpa 3 semne: Goodel's, chadwick's si Hedger's sign. Adica te examineaza intern, prin palpare si vizualizare cu ajutorul spectrului luminos...probabil ca te-a palpat si nu ai prezentat semnul Goodel's... plus restul, la unele femei... discoloratia (chadwick's sign) si moliciunea cervicala (goodel's) sa nu fie prezrnte inca...si sa apara unb pic decalat...dr tau asta a cautat si de-aia ti-a zis ca uteral nu ai modificari ca prb inca nu si-a schimbat culoarea si nici fermitatea...dar io zic sa nu-ti faci prb, e bine perluta ta... hai ca trece repede

ciuf, la un hdd extern se face backup periodic...sau daca salvezi in retea pe un server personal de ex... sunt programe speciale...asa ca daca hdd-ul respectiv crapa, are o zona sigura in care e sigilata informatia ta si care poate fi accesata si mutata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si mie imi facea scan vaginal sau d-ala exterior de cite ori aveau vreun dubiu ceva. Cabinetul avea la dispozitie
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Chiar ca merg bou...plec vaca...
Mi-ar fi facut scan (ca au in spital) dar cica sa mai astept, sa fie sigura pe ce vede...
Ef...si io-s cu morcovu...
Mi-a facut pap si alte teste...sange inca nu...dupa ce se confirma sarcina echografic...

Ioana, sarumana...m-am mai linistit un pic...
Si eu am trahicardie de ceva timp...dar am momente cand imi e mai rau (adica ma ia cu transpiratii si lesin)...si s-au intetzit nitel....

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

da iubita, chiar nu avea ce sa vada la eco acum...rezultatul ar fi nesemnificativ... adica nu vrb de un fat la care saa fie inca vizibila activitatea cardiaca... desi cordul functioneaza deja, dar ar fi invizibil sau nedetectabil pentru undele ecografului si nu ar avrea ce sa-ti spuna...peste o sapt se poate spune daca e sau nu oprita din ev sarcina...dar crede-ma ca nu se pune prb de asa ceva :) uite mai vrb noi doua...

tre verificate starile de lesin, pot sa fie si cardiace e adevarat...dar pot fi si dintr-o discrepanta electrolitica sau minerala...

repet, la multe femei e normal sa apara mai tarziu cele 3 semen cervicale care medicul tau le-a cautat azi....

asa ca relax...
ia du-te tu baie...lasa ca-ti dau pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi si eu zic sa stai linistita.
La mine de abia pe la 7 saptamani au vazut ceva la ecograf (in Romania) si la testul de sange hCG imi iesise nivelul hormonului mult mai scazut decat ar fi trebuit dupa calculele mele. Mai ales la tine, dc nu ai o menstruatie regulata e mai greu sa determini exact varsta sarcinii.
O sa vezi punctuleztul saptamana viitoare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

...ar trebui sa discuti cu ginecoloaga de starile de lesin si extrasistole-le care le simti... iri cu ea si-ti ea sa-ti faca recomandare de un eco de cord ori la medicul vostru de familie... sa te ausculte, sa-ti faca un ekg ...dar totusi e nevoie de un ecodecord ca poate ai o disunctionalitate de nod atrial...si e electrolitica chestia, bei lichide multe??? te-am mai intrebat si cu calciul cum stai si nu mi-ai raspus... rinichii sunt okay?

...de obicei, mai ales in sarcina sunt stari frecvente si nevatamatoare, intalnite la multe femei... dar discuta cu medicul ca sa fii sigura ca nu e o difunctionalitate cardiaca de care aflii abia acum si de-aia zic de eco de cord ca-ti vede si tie atrii, ventricule, valve, dar nu hotaram noi ci medicul care te vede daca e necesar sa nu...

dar parerea mea e ca esti doar graviduta

Mergi la inceput

...cine nu intelege ce scriu, sa ma anunte si traduc nu mai fac corecturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am uitat de starile de lesin...cand m-a ametit cu uteru neinsarcinat...
Acu 2 ani (cand aveam cu 10kg mai mult) am avut f multe stari din astea de palpitati cu transpiratii reci si lesin...am fost in Ro la dr...si mi-a spus de trahicardie (starile le am de mult timp...poate din copilarie dar nu de asa intensitate...si le-am luat de normale)...nu am dat prea multi lei pe ele oricum...si nu m-am mai "cautat" mai departe.
Acu vad ca apar iar...destul de intens...
Uf...nu am medic de familie...ca am fost sanatoasa...si nu am fost niciodata la medic aici (doar dentist). Astia de la asigurare cred ca ma considera clientu ideal
Chiar...cum imi caut un MD bun prin zona???

Ioana, nu beau prea multe lichide (vad ca si David e la fel...tre sa il fortez sa bea)...acu de cand cu gravizenia, imi e sete mai des insa...cu calciu stateam prost (ultima data cand l-am verificat acu vreo 4 ani) la fel si cu fierul...asa am fost din copilarie...si cauza pt care nu am putut alapta...si am sangerat f mult la nastere...

Eh...parca nu sunt asa sanatoasa pe cat credeam...

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

:))) ba esti...baga lichide! fortat nu cand ti-e sete...iti propui sa bei o sticla de 2 litri pe zi...crede-ma ca sanatatea ta depinde de cantitatea de lichid cosumat/zi asa ca nu te juca...

alege-ti o cana sau un pahar care-ti plac...pune-l langa filtrul de apa sau la chiuveta si bea de cate ori treci pe langa el...apa de chiuveta e buna, contine fluor... e bun in dezvoltarea dintilor la toddler...matei bea periodic apa e la chiuveta

asaaaa...ce-i spui tu mie seamana cu stari de hipoglicemie, ca te-am auzit si cu foamea care o simti subit, sau de hipocalcemie...sau dereglari de glanda tiroida :) dar esti gravida si astea apar, de-aia ti s-au intensificat acum...baga papa sanatos, ia-ti vitaminele si o sa supravietuieti

Mergi la inceput