America (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
AB sint pe design de WAN networks (wide area networks)

Woau, Andrada ,mie-mi suna tare fancy and geek,in acelasi timp, ce faci tuIn rest are dreptate Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Daca nu trece usor am inteles ca tratamentul ptr urechi d-astea e incomfortabil ceva cu placi vibrante pina iti suna apa sa-ti alinieze echilibrul.
Moama ce termeni am in dimineata asta.
Mult prea devreme ptr mine,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce-am zis de Marcu ca nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am uitat si eu, dar era o replica tare. E destept foc!

Arminad, asa si eu. Daca ma uit pe acolo inteleg cit de cit ce trebuie (ex: am observat ca nu-i DVD). Dar nu cunosc limbajul, daca tre' sa intreb ceva mi-e greu ca nu stiu ce sa zic. Oh well, ma descurc si asa analfabeta!
Mergi la dr. cu chestia aia, tre' sa fie nasoala senzatia.
Despre job... poate iti ofera ceva pe mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

'neata
Ramona, dar tu pana la urma de ce ai nevoie: laptop sau desktop? ca vad ca acum te intorsesi .
Eu cu calculatoarele sunt in pom. Daca se strica ceva la el, habar n-am ce sa-i fac, il scot din priza, il bag la loc ... pana vine sotul sa isi prinda el urechile.
Insa am primit promisiunea ca imediat cum se strica desktopul mi se cumpara o bijuterie de laptop. Dar Dell-ul de il avem noi nu vrea sa se strice nici de-al naibii. Numai sa ma pun cu parul pe el si sa spun ca piticii astia au comis-o.
Daca vorbesc cu nasul Evei o sa imi spuna sa cumper Marul. Vad ca a convins-o si pe au-pairul lor care tocmai ce a plecat inapoi in tara ei de bastina cu o frumusete de mar argintiu la un pret de numa $2000 .
Si pentru ca tot suntem la topicul despre calculatoare, vin si eu cu o intrebare ce ma macina. Cu ce salvez mai bine filmele/pozele? CU HD extern sau pe DVD-uri? Ca pe Eva a apucat-o o dorinta acerba de a privi filme de cand erau ei mici. Si tot pune mana pe DVD-uri, mai apare cate o zgarietura ... si realizai si eu ca n-am back-up facut la ele .
Daca HD extern mi se strica ... cum recuperez informatia de pe el? Daca imi recomandati asa ceva, imi dati si un sfat de care sa iau? Firma, marime...
La DVD-uri exista vreo sansa ca informatia sa se deterioreze in timp, chit ca nu s-a umblat la ele?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ca sa ma schimb sub de la laptopuri

Io-s putin puzzled (cum se spune)...vin de la gyn...Nu mi-a facut echo...ca sarcina e prea mica si inca nu s-ar vedea nimic (am programare pt 8 aprilie insa: 2 tipuri de scanuri intern si extern)...
Dar...cica uterul pare normal (nu insarcinat)...si asta fie pt ca sarcina e mai mica decat imi ies mie saptamanile (fiind ciclu neregulat nu am o ovulatie normala...si poate fi la 35-40 de zile)...fie ca nu s-a dezvoltat nimic...
Vai de mine pana pe 8...

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, noi avem un hard extern de 1 Terabyte ca descarcam multa muzica si filme plus pozele noastre.Daca nu aveti de aface cu filme si muzica puteti sa va luati si mai mic. Poze am mai pus si pe un alt hard disk dar si pe CD sa fim siguri ca nu le pierdem, plus ca mai am contul pe Dropshots cu numar de poze si filmulete nelimitat.

Am mai scris, sotul a recuperat date, declarate complet pierdute de catre altii, cu Knoppix Linux.Nu ma intreba ce e aia ca nu stiu :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, nu ti-au facut eco vaginal acum? Atunci cum si-a dat seama ca uterul ar fi normal si nu insarcinat?? Vede prin tine? O analiza de urina nu ti-au facut? Fantastic!! Acum trebuie sa stai ingrijorata...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Arminad, cat am fost micuta am tras-o rau de tot cu urechile. Ba ca am otita medie, ba ca am boala lui Menier. La asta din urma, lichidul se acumuleaza in urechea interna, simptomele erau: ameteala, nu auzeam bine si imi tiuiau urechile. Pentru ameteala am primit aici Antivert, mi s-a recomandat sa reduc cantitatea de sare din mancare si sa iau antihistaminice si antibiotice.
Ce mai era la mine e ca frecvent faceam sinuzita care se pupa bine de tot cu infectiile la ureche.
Sanzi, in jurul varstei de 13 ani mi s-a detectat tahicardie. Asa a spus cardiologul . Dar eu cred ca hormonii o luasera razna. De atunci nu am mai facut un EKG si nu am avut probleme pe timpul sarcinii. Ia Ca ca stiu ca ajuta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mi-a facut urina...dar nu e relevant in cazul in care sarcina e oprita in evolutie...sau nu e activitate cardiaca...
Tipa a facut tuseu...si mi-a spus ca uterul e de dimensiuni normale...si nu se "simte" nimic...(gyn-ul este o tipa cu review f bune...si e considerata un bun dr...intr-un super spital...cred ca stie ce vb...)
Scan-ul nu l-a considerat necesar acum din cauza a ce a simtit la "mana"...m-a reprogramat sapt viitoare cand se vor vedea mai multe...

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput