America (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

AB, mai, sunt eu chioara ... parca citisem ca l-ai dus pe Marc la spital pentru CT-scan din cauza loviturii cu piatra si ziceai ca vomita. Vad ca ai editat mesajele. Este bine acum copilul? Sunt sigura ca nu confund copilasii .
Scuze ca nu am fost pe faza atunci, eu ma adun greu, mai ales cand am ceva pe creier de ma obsedeaza.
Sper sa fiti bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, imi pare rau ca te-a ametit dr. dar eu zic ca trebuia sati faca hcg sa vada ce si cum si apoi il repetai la cateva zile. nici la mine n-au vazut nimic la prima eco care a fost externa, dar au testat hcg, apoi am sangerat si m-am dus la urgente si mi-au facut vaginal unde s-a vazut sacul si hcg crescuse. imi imaginez ce emotii ai acum pana miercuri. te pup si-ti sunt alaturi.
ab, marc e ok?

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor...uf...sunt mai bine nitel...si parca se facu putina lumina si in capu meu...

ABurel, sunteti ok??? (da-mi si mie nr tau de tel pe privat daca se poate pls...)

Andreea, nu stiu de ce nu mi-a facut teste de sange...si vrea neaparat sa faca echo mai intai si vom vedea de acolo...

Ioana, nu cu foamea am pb...ci cu pofta de ciocolata (dar nu din cauza gravizeniei...o am dintotdeauna)...intru in sevraj daca nu imi iau portia de ciocolata...si nu din oricare...Noroc ca apoi mi se face sete

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

'neata
Ramona, dar tu pana la urma de ce ai nevoie: laptop sau desktop? ca vad ca acum te intorsesi .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Nevoie n-am de nicicare. Am crezut ca vreau notebook, se pare ca pentru mine ar fi mai potrivit desktop.

Sinzi, nu mai e mult pina pe 8. De ce nu ti-o fi luat un pic de singe sa va lamuriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Citat:

Sinzi, nu mai e mult pina pe 8. De ce nu ti-o fi luat un pic de singe sa va lamuriti?

Lume multa, oameni putini

pt ca nu nivelul de hCG determina fiabilitatea sarcinii...variaza foarte mult de la caz la caz...deci este neconcludent in cazul asta...lasati fetelor ca stie dr ce face :)... si faptul ca sta pe ace... e o alta stare caracteristica sarcinii... si o sa tot stea asa pana la nascare, cum zice ea :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu ma gindeam la existenta sarcinii, nu la fiabilitatea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Din cate am inteles...de sarcina nu se indoieste nimeni ca exista...
Important este sa fie in uter, si sa ii bata inima...
Dupa consultatie am sunat sotzu si el emotionat cica "e baiat sau fata??"...m-a bufnit si rasu...I-am spus ca mai intai sa ii vina "mintea la cap" si apoi sexu' la locu lui...

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanzi curaj!! Hang in there! Stiu ca e tare greu sa stai cu nesiguranta atata vreme dar trec zilele si acus' ajungi la eco si vezi bebe mic samburelTinem pumnii sa mearga totul bine si bebe sa fie cumintica la locul ei.

Acsor cum mai sunteti?Numai bine si voua.

Andrada ce baiat vreau sa zic istet dar e mai mult decat atat- empatic si sensibil .. bravo!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ah,IOANA,ce ma bucur ca esti printre noi...si te rog eu frumos sa o mai tragi putin de maneca pe SINZI cu una alta...ca apa nu bea,aia nu mananca ailalta nu mananca,bine ca baga dulce la gre si ciocolata....normal ca are probleme cu calciu si fierul...no,hai ca ma descarcai si eu un pic...ca eu degeaba zic ceva , ea le stie pe toate,SINZI tu sti ca eu te iubesc de aia zic toate astea...o sa fie bine ai sa vezi,stai linistita!

Sunt in urma cu cititul,ce s-a intamplat cu ABisor??

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Multam
Da am editat... ca eram prea necajita. Io fac valurele, dar la chestii mai grave ma bag in sac. Multam de grija

E ok puiul. Uff da si-a spart capul, dandu-si c-un cataroi singur in cap. Faceam cu galusca un fel de cort de paie cu lemne pe plaja. Si cat am stat aplecata sa leg lemnele a luat o piatra. A vrut probabil sa o arunce dar fiind grea a ridicat-o si poc.
Era cu sepcuta dublata si tot ... a ajuns la cusut. O contuzie tot a facut. Minora. Dar ne-a dat emotii.
Ma rog... partea trista e ca era oarecum racit c-un inceput de otita. Ii dadesem Motrin dimineata, asa ca a trebuit asteptat pana i s-a dat cortizon. Si cu simptomele combinate... de la febra, ureche si contuzie...am cam stat pe jar. Ca era ametit, cum vorbeste putin in engleza nivelul de coerenta nu era prea ridicat, de mers nu mergea prea bine... In fine a trebuit sa revenim la spital sa-i faca punctie cefalo rahidiana. E ok.

Sanzi ai grija de tine. Poti avea doar o stare de anxietate. Ia-ti pulsul singurica si vezi daca esti peste 200 sau nu. Si din ce zi tu poate fi legata de o anemie. Asta ar fi prima idee. Sarcina favorizeaza si ea nu o tahicardie in sine ci o stare de ameteala. In afara de noua dimensiune a circuitului sanguin gandeste-te si la ce mananci. Poti avea un nivel scazut de zahar in sange. Ia ceva proteine la fiecare masa si mananca putin si mai des. Si bea apa dezhidratarea e si ea o cauza.

Ramona ramane cum am discutat

Mergi la inceput