FIV in Ungaria 54

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moama ce de vesti pe aici !

Sima, felicitari pentru printese, asteptam poze cu bubulinele roz

Si Cris, sa-ti traiasca minunea de fetita, deci asta ai copt tuuu de n-ai mai zis nimic nicaieri E o frumusete de fetita Felicitari !!!

Liana, pupam burtica, suntem pe pozitii cand incepem galeria

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariiii cris!!!!!
Teo e minunata...oauuu si e leita unguruvb oltenilorsa va traisca si sa va bucurati de ea!!!

mama lu Giuly fii pe faza ca numai e mult
legaturilorrrrr v-am pupat vi s-a spus?

va pup pe toateee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Crisis, ma bucur din toata inima pentru voi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata impreuna! Mi s-a umplut sufletul de bucurie, nu stiu cum sa iti explic...
Sima, felicitari!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

mamagiuliei nu prea a fost coapta ca a venit la 37 de saptamani dar tot minunea mea mica este.

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

Felicitariiii cris!!!!!
Teo e minunata...oauuu si e leita unguruvb oltenilorsa va traisca si sa va bucurati de ea!!!

Liana La 10 minute dupa ce s-a nascut am intrat sa o vad. Era intr-un incubator fara nimic pe ea decat un pampers. Exact asta a fost reactia mea "Moooama ce semeni cu tac'tu". Pe urma mi-am zis ca e doar in mintea mea si am tacut din gura desi de cate ori e in capu gol, o vad leit el.
E deja de partea lui pentru ca de cate ori este tura lui de avut grija ea doarme non stop. Cum intru eu.... numai belita sta.
Claudia, Zapp

tuturor!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Felicitari Cris!!! Ce fetita frumoasa ai!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adla spune:

Am facut prima programare in Budapesta la sfirsitul lui mai. Poate recomada cineva hoteluri pe linga clinica? Am vazut pe prima pagina locuri unde se poate sta in Szeged dar nu e nimic listat in Budapesta. Orice info este binevenita.

Mutumesc,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Cris ... nu-mi vine sa cred! Felicitari! Am topait prin casa si am plans de bucurie pentru voi! Super tare! Sa va bucurati din plin, o meritati amandoi! Va pupam cu drag pe toti trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Crisis sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea. Ati facut un lucrul minunat .Va pup pe toate si va doresc numai reusite.
gyongy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

asa da vesti!
Sima - felicitari! Sa cresteti mari si sanatoase! Asteptam poze!

Cris - m-ai dat pe spate! Tocmai mi-ai dat o idee! E foarte frumoasa! Ma refeream la Teodora. Sunteti niste oameni schimbati. Se vede pe fata voastra fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Buna fetelor, sunt noua pe acest forum si in primul rand as vrea sa va multumesc pt toate informatiile care le-am aflat de la voi.Am stat ieri cu sotul meu si am citit tot capitolul 54, m-am uitat la pozele cu minunile voastre, am plans si m-am bucurat de reusitele voastre.Sunt la inceput de drum , in ceea ce priveste FIV, si am vrea sa ne indreptam catre Ungaria, Seghed pentru a face FIV, mai ales ca nasul nostru sta in Timisoara si ne-a incurajat sa mergem acolo.Initial vroiam sa facem la Giulesti unde m-am si tratat multi ani dar s-a ajuns cu programarile tocmai in ianuarie.Cei de la Gilesti mi-au recomandat sa mai fac o laparoscopie inainte de FIV pentru clipsarea trompelor,va intreb daca este valabila si pentru Seghed ,sau mai bine cum ar trebui sa procedez,sa-mi fac intai o programare? As avea multe sa va intreb dar nu as dori sa va plictisesc.Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput