FIV in Ungaria 54

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

GYONGYI EA A FOST LA BUCURESTI ACOLO IA SPUS CA ESTE TOTUL IN REGULAM.NUMAI CA ARE OVARELE IMBATRINITE.IN REST ANALIZELE AU IESIT BINE.AM ZIS SA FACA DIN NOU TOATE ANALIZELE DE LA INCEPUTUL CAPITOLUI,LA BIOCLINICA SI SA VEDEM DUPAIA.
LABUCURESTI IA ZIS CA CHISTU NU O AFECTEAZA CU NIMIC LA FIV.
ORICUM MULTUMESC .O SA APELAM LA TINE DAR SA AVEM SI ANALIZELE.SIMA 1 FELICITARI SA-TI TRAIASCA FETITELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sima, felicitari , Mamico! s-au grabit printesele tale un pic, dar sper ca sunteti bine, sanatoase toate 3!

[b]Tanyuta
, ce frumusete de baiat ai tu acolo! ce mai trece timpul..

[b]Adla
, intai te cheama la o consultatie initiala si sa va faca dosarul. Apoi trebuie sa mergi iar cam intre a2-a4a zi de la inceputul tratamentului ( pe care ti-l da prima data , daca totul e ok cu voi si cu analizele). De atunci se cam recomanda sa fiti prin zona pt ca te cheama la eco cam la 2 zile, asta insemnand cam inca de 2 ori macar pana la punctie. ETul se face in medie dupa 3 zile de la punctie si apoi dr mai recomanda macar 2-3 zile sa nu pleci la drum lung ca sa se cuibareasca bine embrionii. Cam asta e. La al2lea FIV mi-au trebuie cam 10 zile de stat acolo ( eu am stat 2 sapt pt ca am vrut sa astept o sapt dupa ET si apoi sa fac cei 1000km cu masina pana inapoi, acasa). Multa bafta iti doresc, reusita din prima!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adla spune:

Buna,

andicu - mersi de info. Noi defapt am mai facut 2 FIV care nu au reusit aici in Elvetia iar acum singura optiune e cu Ungaria. Asa ca deja sint experta la dat injectii, si tot :-). Ulimul FIV nu a iesit acum o luna deci inaca mai am toate analizele la curent si sper sa pot 'sari' consultatia initiala daca trimit tot dosarul de aici acolo.

Asteptarea asta e grea.

Weekend placut
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariiiiiiiiiiiii sima!!!!!!!!
bun venit pe lume printzeselor

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hristos a inviat

IN primul rand felicitari proaspetelor mamici.
Sa le traiasca comorile si sa fie sanatoase.
Sunt putin invidioasa,noi mai avem atat de mult...mi se pare.....abia astept sa treaca cele 40 de saptamai(eu sper macar 32 sa stea minunea mea) si sa devin si eu mama.Am atata iubire de daruit...atata astept sa aud primul urlet razboinic si sa miros primul kk.
Cred ca toate simtim la fel.....zic eu si nimic nu e mai frumos decat asta.
iN alta ordine de idei vin iar cu rugamintea de a ma ajuta sa ajut o cunostinta, o amica,care se afla la a treia pierdere de sarcina.
La o luna de la asta e insarcinata din nou in sase saptamani si medicul i-a dat o sansa...daca face progesteron injectabil sau gravibinon....
In fine povestea e cama sa;:
A ajuns la doctoritza mea dupa trei peirderi si insarcinata din nou...miercuri are din nou programare pentru a vedea in ce stadiu este sarcina...deocamdata i-am dat eu toate fiolele pe care le aveam de progesteron,c fiole pe care le-am obtinut datorita voua.Voi imi stiti povestea.Miercuri va afla daca sarcina ei are sanse sau nu.In caz ca are sanse as vrea sa va rog sa o ajutati asa cum m-ati ajutat si pe mine.Mentionez ca are toate analizele ok,atat ea cat si sotul ei,doar el are un mic defect la cromozomul 9 dar nu asta e problema cel putin asa i-au spus medicii..
Azi am izbutit sa-i redau increderea ca poate va fi bine.
In speranta ca o veti ajuta daca are nevoie in continuare......eu va multumesc,si va urez deocamdata sanatate la bebei si voua si va sarut cu drag...

Madalina 22+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Felicitari sima!!!! Sa-ti traiasca fetitzele si sa iti aduca numai bucurii!!

Noi ne-am intors din vacanta ieri si asteptam cu nerabdare venirea CM-ului (azi e ziua 25).

Saptamana viitoare mergem la nenea Zadori si incepem FIV-ul...

Am foarte mari emotii dar sunt si foarte nerabdatoare...

Va doresc mult succes tuturor celor care incepet luna asta si sper sa fie cu noroc!!!

Eumada daca nu gasesti nicio solutie pana la sfarsitul saptamanii poate pot cumpara eu fiolele din Ungaria. Scrie-mi PM...

Pup fivoasele mele dragi,

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, FIVOASELOR!

Sima, urez si eu comorilor tale: 'Bine ati venit pe lume!', sa fiti santoase si mancacioase' .

Alsima, iti doresc mult succes la procedura FIV si sa se lase cu .
Si eu o sa merg curand la primul consult la dr Z. Sunt tare curioasa cu ce concluzii am sa vin de la el .

Pup toate FIVOASELE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Stiu ca n-am mai scris de mult dar chiar nu am avut ce. Vroiam doar sa va spun ca de ieri nu mai sunt aspiranta... de ieri sunt unei minuni mici si scumpe pe nume Teodora
Nu am fost in viata mea atat de fericita! Va pup pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Crisis, felicitari , sa fie sanatoasa si sa aiba o viata minunata alaturi de voi, parintii ei!

M-am uitat la poze si m-am emotionat . Tatal ei pare topit dupa ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Cris, felicitari!!!!
Esti o persoana minunata, te felicit si te admir din suflet pentru puterea ta! Sa va traiasca fetita sa va bucurati de ea, ce frumos, o fetita cu ochii negri!!!!!!!

Mergi la inceput