FIV in Ungaria 54
Raspunsuri - Pagina 13
tanyuta spune:
SARBATORI FERICITE .si de la noi.
AM SI EU O NEVOIE DE O PROGRAMARE PENTRU O PRIETENA .CAM PRIN CE LUNA SA AJUNS CU PROGRAMARILE?DEOARECE EA AR VREA CIT MAI REPEDE.
MA POATE AJUTA CINEVA CU UN RASPUNS?EA ARE 41 DE ANI,SI ARE UN CHIST PE OVAR,UNUL MIC OARE O AFECTEAZA CU CEVA?
MULTUMESC .
iaia13 spune:
salut fetele,
si eu am fost in ungaria dar la debrecen.acolo se ajunge mai repede la o programare decat la szeget.pot sa va dau nr.de tel de lka traducatoare.vb perfect romaneste.o prietena de-a mea in romania nu a avut nici o sansa.toti doctorii ii spuneau ca nu va putea ramane niciodata gravida.s-a dusla debrecen si a ramas la prima FIV.si nu e tot....acum este a doua oara insarcinata PE CALE NATURALA.EU zic ca este o minune.si tarifele sunt mai mici decat la szeget.consider ca si sansele sunt la fel de mari pt..pa pa
astept raspuns
iaia13 spune:
a am uitat sa va spun ca eu am primit tratament cu bromocriptina.a mai luat cineva?poate sa imi spuna exact ce simptome a avut?
balanta_tm spune:
Iaia, bine ai sosit .
Da-ne ceva detalii de medicii de acolo (nume, etc), de tarife.
Tu in ce stadiu esti cu FIV-ul? E primul FIV?
ala77 spune:
Programari la Szeged se pot face telefonic, la ambii medici, daca stiti limba maghiara, sau, daca vorbiti engleza, dr. Zadori o vorbeste la perfectie. Adresa dansului de mail e pe prima pagina. Raspunde prompt.
Tot pe prima pagina sunt numerele de telefon ale traducatoarelor. Din cate am inteles si ele pot face programari.
Mult succes!
atelocin74 spune:
tanyuta ! eu as putea sa te ajut cu programarea , problema este ca programari la Szeged se fac doar dupa 1 Iulie.
Iar in legatura cu chistul prietenei tale eu cred ca ar trebui eliminat inainte sa ajunga la Szeged , oricare dintre cei doi Dr. cer ca inainte de a incepe procedura Fiv. ovarele sa fie curate mai ales ca prietena ta are si o virsta.
Tuturor !!!!
Adla spune:
Buna balanta_tm si multumesc de info. Eu inca nu stiu sigur unde sa incerc sa merg la Budapesta sau Szeged pentru ca vrem sa incercam la vara. O sa sun luni sa vad cit de repede putem fi programati.
Stie cineva de cite ori trebuie mers in Ungaria de la inceputul procedurii pina la sfirsit?
Un weekend bun la toate
Lavi
Micky2007 spune:
Felicitari sima1, sa iti traiasca minunile, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.
Micky 35+ +
AMR 20 zile si sunt o mamica fericita