FIV in Ungaria 54

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Hristos a inviat !!!

Luck,tin pumnii sa fie cu finalitate...super rezultat !!!

Klu 23+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

hudak ali Multumesc foarte multa ptr.raspuns si i-mi cer scuzele de rigoare ca nu ti-am multumit mai de mult, am fost plecata din tara.Din 2004, de cand ma tot caut, nu mai stiu ce sa mai cred.Un doctor i-mi spune ca sunt Ok,altul ca ar fi o problema cu trompa dreapta iar ovulatia o am mai mult pe ovarul drept.Am incercat si cinci IAD la Giulesti dar nu am reusit nimic. De accea am recurs la FIV, si am ramas cu un gust amar. Cred ca suntem singurile cu IAD pe aici.Sa fie cu noroc IAD..Succes si celorlalte fete la.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Luck felicitrai si mult succes! Sa dea Domnul sa treci la Odisee in curand.

10+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Liana, te pup! Nastere usoara si bebita sanatoasa iti doresc! Cred ca ai emailul meu. Cand ai chef si timp, poate-mi trimiti si mie un update.

Eu am luat o hotarare azi si anume si iau o pauza de la forum. Citesc si lucruri frumoase si incurajatoare aici, dar din pacate si multe lucruri negative, care ma deprima prea rau si nu mai fac fata. Imi trebuie o pauza. Sunt bine, bebe e bine, doar ca vreau o pauza ca sa nu-l mai stresez nici pe el. O sa revin cand o sa ma simt in stare. Va pup si va doresc mult succes!

Laura 11+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI celor ce poarta numele de Gheorghe,Georgeta, etc
Va pup

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna fetelor si HRISTOS A INVIAT nu am mai scris demult pentru ca nu mai am nimic nou dar vam citit cu mare drag la sf lui mai voi incepe si eu abia astept va pooop si mult succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adla spune:

Buna la toata lumea. Cred ca ma indrept spre Ungaria ca sa incerc urmatorul FIV. Am avut 2 care nu au mers in Geneva, unde locuiesc, iar acum singura incercare v-a fi in Ungaria, deoarece nu prea am citit multe lucruri bune despre Timisoara.

Stie cineva cam cit timp dureaza o programare la Szeged? Am citit undeva ca poti si astepta si citeva luni pentru ca sa poti ajunge la un doctor.

Ma bucur ca v-am gasit aici, e foarte important sa ai un grup de ajutor moral cind treci prin aceste momente.

E cineva care o sa aiba un FIV in urmatoarele luni?

Numai bine si sa ne auzim in curind

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Adla, bine ai venit printre noi !

Si eu sunt o aspiranta la FIV in Ungaria in urmatoarele luni. Mai astept cateva luni, ca sunt dupa o laparoscopie de chist ovarian si cine stie, poate se intampla vreo minune si raman natural. Sincer insa, astept cateva luni de dragul sotului meu, eu nu cred ca avem sanse sa concepem natural un bebe; el e mult mai optimist decat mine in general. Totusi, estimarea mea este ca in Septembrie o sa incep procedura FIV.

Si eu am inteles ca dureaza destul de mult pana te poti programa in Ungaria, insa mai multe detalii poate ne dau fetele care deja au inceput/avut un FIV acolo.

Foarte bine ca nu alegi Timisoara pentru FIV, fiindca, intr-adevar, sansele de resuita in FIV la Timisoara sunt mici. Nu am nimic cu medicii de aici, sunt cativa ginecologi buni printre ei, insa la FIV, din cate am inteles, mai mult se experimenteaza pe paciente decat se obtin rezultate.

Iti doresc din toata inima sa ne aduci vesti foarte bune si anume ca vei avea in curand

Mergi la inceput